- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.481
ben de ruhen yorgunum.depresyondayım pandemi yüzündenÇok yorgunum kizlar morale ihtiyacim var, burdayim
Belki kargo bilgisi girilmemiştirsatıcı saat 10 da mng kargoya verdim diyor ama gitti gidiyorda kargoya henüz verilmemiş gözüküyor.sinir oldum.
düzelir mi yarına?Belki kargo bilgisi girilmemiştir
Muhtemelen düzeltirler satıcı eğer yüksek puanlıysa negatif yorum almamak için elinden geleni yapacaktırdüzelir mi yarına?
dengesizlik diz boyu.Valla lafi iyi yapistirmissin deniz insanlar hadsiz yahu.
Hayırdır ne oldu?Çok yorgunum kizlar morale ihtiyacim var, burdayim
ceycey benim gelen kargom hala yolda gorunuyorsatıcı saat 10 da mng kargoya verdim diyor ama gitti gidiyorda kargoya henüz verilmemiş gözüküyor.sinir oldum.
nedenÇok yorgunum kizlar morale ihtiyacim var, burdayim
herşeyi burayada yazamiyorum kiHayırdır ne oldu?
chamallows her zaman her içinden geleni yaz, burda geçinemeyenler kardeşliği kurduk bence
hırs başka bir şey değil.Ya yengeyi filan anlarımda teyze hala yeğenine neden böyle yapar yaafesatlık kötü birşey, kendi evladına iyi düşünürken başkasına kötü düşünürsen döner dolaşır seni bulur
Sisteme gec yansiyor. Ben gecen yatak aldim 2 gun sonra göründü sistemde elime gecti sorun olmadi,sende de olmaz umarimsatıcı saat 10 da mng kargoya verdim diyor ama gitti gidiyorda kargoya henüz verilmemiş gözüküyor.sinir oldum.
Yok çok şükür ekstra bi durum yok. 2 senelik birnyorgunluk uysuzluk.kosturmaca var sürekli artıyor. Cok yorgunum.hem fiziken hem ruhen.. mutfak beni bitirdi ya..nedenekstra bir sey yok umarim
haftada iki gun falan biri gelip sadece yemek yapsaYok çok şükür ekstra bi durum yok. 2 senelik birnyorgunluk uysuzluk.kosturmaca var sürekli artıyor. Cok yorgunum.hem fiziken hem ruhen.. mutfak beni bitirdi ya..
temizlik yapması daha mantıklı.ben yemem şahsen herkesin yemeğinihaftada iki gun falan biri gelip sadece yemek yapsa
Ah canimm cok kıl bi insanim ben ya begenmem.icime.sinerek yiyemem. Temiz midir degil midir. Bahar donemlerinde hiraz sikintili gecer mutfak isi benim. Mevsiminde yiyip icerim etle cok aram.yok esim de pek secmez iste bu ara.kuruya dadandimhaftada iki gun falan biri gelip sadece yemek yapsa
Ay temizlige bulanilsem bulamiyorum kitemizlik yapması daha mantıklı.ben yemem şahsen herkesin yemeğini
bende az once abime cok acayip bi dua ettim insallah tutarbrtcks nerede?hamilelerin ve lohusaların duası bu gece daha geçerliymiş.yapışalım biz de ona
sen yaninda olursan mecbur temiz yapar, yada mesela komsularindan falan bildigin biri varsa guvendigin ev hanimi falan onlarda yapar.Ah canimm cok kıl bi insanim ben ya begenmem.icime.sinerek yiyemem. Temiz midir degil midir. Bahar donemlerinde hiraz sikintili gecer mutfak isi benim. Mevsiminde yiyip icerim etle cok aram.yok esim de pek secmez iste bu ara.kuruya dadandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?