Geçinemeyenler kulübü

satıcı saat 10 da mng kargoya verdim diyor ama gitti gidiyorda kargoya henüz verilmemiş gözüküyor.sinir oldum.

Ya yengeyi filan anlarımda teyze hala yeğenine neden böyle yapar yaa fesatlık kötü birşey, kendi evladına iyi düşünürken başkasına kötü düşünürsen döner dolaşır seni bulur
hırs başka bir şey değil.
bir insanda haddinden fazla hirs varsa ve dunyasi sadece etrafindaki insanlardan ibaretse, etrafinda kim varsa ona sariyor iste.

haftada iki gun falan biri gelip sadece yemek yapsa
Ah canimm cok kıl bi insanim ben ya begenmem.icime.sinerek yiyemem. Temiz midir degil midir. Bahar donemlerinde hiraz sikintili gecer mutfak isi benim. Mevsiminde yiyip icerim etle cok aram.yok esim de pek secmez iste bu ara.kuruya dadandim

Ah canimm cok kıl bi insanim ben ya begenmem.icime.sinerek yiyemem. Temiz midir degil midir. Bahar donemlerinde hiraz sikintili gecer mutfak isi benim. Mevsiminde yiyip icerim etle cok aram.yok esim de pek secmez iste bu ara.kuruya dadandim
sen yaninda olursan mecbur temiz yapar, yada mesela komsularindan falan bildigin biri varsa guvendigin ev hanimi falan onlarda yapar.
evden iş olmuş olur onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…