- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.501
beni es geçsin rezervlerim full dolu yağlabende az once abime cok acayip bi dua ettim insallah tutar
Ay tenli anne benim icin dua edermisin bendeki yaglari alsin olmayanlara versin lütfen
olmayan gruptan degilsen sıkıntı yokbeni es geçsin rezervlerim full dolu yağla
o şehirdeki kadınlar da fenaa.kendi yapsın daha iyisen yaninda olursan mecbur temiz yapar, yada mesela komsularindan falan bildigin biri varsa guvendigin ev hanimi falan onlarda yapar.
evden iş olmuş olur onlarada
aa neden ki?o şehirdeki kadınlar da fenaa.kendi yapsın daha iyi
kendi evlerine temizler.bir akrabam bir kaç yıl orada oturdu ben de gidip geldim .harbi arıza tipler var oradaaa neden ki?
benim tanidigim kirikkaleli bayanlar genelde temiz
Emekliliğini yatirmayi dusunmezmisin ?Düğünde takılanları da takmadım ki bozdurup bankaya koydum alırsa bunu da üstüne eklerim sanırım
erkekleri genelde alkolik oluyor diye biliyorum.kendi evlerine temizler.bir akrabam bir kaç yıl orada oturdu ben de gidip geldim .harbi arıza tipler var orada
melek geçmez mi melek uğramaz mı neydi öyle bir sokak var orada.ordan normal kadın asla geçmezmiş doğruysaerkekleri genelde alkolik oluyor diye biliyorum.
Melek girmezmelek geçmez mi melek uğramaz mı neydi öyle bir sokak var orada.ordan normal kadın asla geçmezmiş doğruysa
Ee yanlışlıkla geçersek nolurkimelek geçmez mi melek uğramaz mı neydi öyle bir sokak var orada.ordan normal kadın asla geçmezmiş doğruysa
ankaranin bend deresi gibi bi yer sanirim gecende bilmeden gecmistirEe yanlışlıkla geçersek nolurki
valla şehrin en belalı erkekleri orada takılırmış bar pavyon türü yerlerde orada geçmesen sankim daha iyiEe yanlışlıkla geçersek nolurki
Ben geçtim bisey olmadiEe yanlışlıkla geçersek nolurki
Ne bileyim ya yabancı olarak gidip yolumu kaybedip geçsem diye düşündümvalla şehrin en belalı erkekleri orada takılırmış bar pavyon türü yerlerde orada geçmesen sankim daha iyi
bu yaşıma kadar laf atıldığım hem de tam 3 kere başıma geldi tek şehir orası.allah orda yaşayan tüm kadınlara bol sabırlar versinNe bileyim ya yabancı olarak gidip yolumu kaybedip geçsem diye düşündümAllah korusun.
Ahahah kelin ilacı olsa başına sürer denizbende az once abime cok acayip bi dua ettim insallah tutar
Ay tenli anne benim icin dua edermisin bendeki yaglari alsin olmayanlara versin lütfen
Aslında 3 senelik sigortam var ama bilmem hiç düşünmedimEmekliliğini yatirmayi dusunmezmisin ?
Ayyy olaylar olaylarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?