- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.521
Hayırdır inşallah sıkıntı yoktur umarımAyyy olaylar olaylarrr
Berbat bi sehir yabu yaşıma kadar laf atıldığım hem de tam 3 kere başıma geldi tek şehir orası.allah orda yaşayan tüm kadınlara bol sabırlar versin
bence de öyle.Ankaraya da çok yakın halbuki.üniversite gelince biraz düzelmiştir eskiden çok daha beterdiBerbat bi sehir ya
nolduAyyy olaylar olaylarrr
kim öldü?
dur kiz allah korusun.kim öldü?
hemşire ya belki birileri ölmüştür diye duyum almıştır diye düşündümdur kiz allah korusun.
Bence sehirler büyükşehire yakinsa dezavantaj oluyor, sıkışıp kalıyor. Büyümek gelişmek surda dursun geriye gidiyor.bence de öyle.Ankaraya da çok yakın halbuki.üniversite gelince biraz düzelmiştir eskiden çok daha beterdi
audrey gibi narin bir kadına göre değill oralar.seda bacı panter emel müge anlı dillerinden anlar haklarından gelirBence sehirler büyükşehire yakinsa dezavantaj oluyor, sıkışıp kalıyor. Büyümek gelişmek surda dursun geriye gidiyor.
Ordan narin mi görünüyorumaudrey gibi narin bir kadına göre değill oralar.seda bacı panter emel müge anlı dillerinden anlar haklarından gelir
profil resmine benziyorsan nasıl panter emel olasın?Ordan narin mi görünüyorumpanter emel derler derler adima
haltetmişler zeki anaç esprili hayat dolu bir kadınsın.kıskanmışlardırÇıtkırıldım olmadim hic olamadim ya dasert bi mizacim var esime cennetliksin diyorlar
Ay inanmamÇıtkırıldım olmadim hic olamadim ya dasert bi mizacim var esime cennetliksin diyorlar
Valla dersine girmedigim ogrenciler bakislarimdan kaçar. Korkarlar. Sonra tanışınca işler değişir. Ama herkes sert oldugumu soyler. Ben böyle değildim yasarken oldumhaltetmişler zeki anaç esprili hayat dolu bir kadınsın.kıskanmışlardır
banada çok narin bir bayan gibi gelmisti.Ay inanmam
Ay yok cnm ya icinden nasil geliyorsa.banada çok narin bir bayan gibi gelmisti.
hatta burda kendi aramizda sen falan deriz ya audreye yazarken hep sen mi yazsam siz mi yazsam diye tereddutte kaliyorum
alla alla hala inanamadım ben ama.ben de soğuk duruyormuşum reel hayatımda.bir de burda görseler hakkımda neler düşünürlerdi.kadın kafadan kontak bile derlerdiValla dersine girmedigim ogrenciler bakislarimdan kaçar. Korkarlar. Sonra tanışınca işler değişir. Ama herkes sert oldugumu soyler. Ben böyle değildim yasarken oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?