- 17 Aralık 2015
- 27.152
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.541
acayip bir stresten kurtuldum şuanAy yok cnm ya icinden nasil geliyorsa.
o şehrin üst düzey bir bürokratı yakınımızdı ama 1 senedir orda değil.yani rahat ol bulmam seniHayir sorun surda. H Heytttt be desi ki adamlarim var seni bulurum da fururum da. Cok bisey soyleyemiyorum kendimle ilgili
ceyveyin adamlari olsa önce filmi bulurduHayir sorun surda. H Heytttt be desi ki adamlarim var seni bulurum da fururum da. Cok bisey soyleyemiyorum kendimle ilgili
ben en çok velilerden kazık yedim.bir daha hiç bir sınıf velisiyle samimi olmam tövbeledim merhaba merhaba yeterliTamamen yediğim kaziklardan set çektim önüme
film o kadar kolay ki anlatamam denizceyveyin adamlari olsa önce filmi bulurdubir kahve icmeye gidemedi
kizin adi yok sani yok adresi yok bir resmi bilem yok nasil bulacaksin kuşum.film o kadar kolay ki anlatamam deniz
özele yazayımkizin adi yok sani yok adresi yok bir resmi bilem yok nasil bulacaksin kuşum.
ıp den yazacaksan yazma illegale giriyor o işözele yazayım
Bunu bari buraya yazma nispete bak sen yaaaaözele yazayım
Benim için yabancı dil öğretmeni olduğundan ötürü çok güzel bir kadın canlanıyor gözümde .çizmeli çizmeli güzel kadınlar olurdu bizim ingilizceciler hep.Tamamen yediğim kaziklardan set çektim önüme
kill bill gibi gacıBunu bari buraya yazma nispete bak sen yaaaa
bizim ingilizceci azicik aklini kirmis bir hocaydi erkekti konusurken yuzume yuzume tukurukleri sicrardi ön sirada oturmamdan mutevellitBenim için yabancı dil öğretmeni olduğundan ötürü çok güzel bir kadın canlanıyor gözümde .çizmeli çizmeli güzel kadınlar olurdu bizim ingilizceciler hep.
Birsuru ingilizcecimiz olduğu doğrudur geldiği yıl sonunu bitirmeden çoluk çocuğa karışması gibi bı durum söz konusuydu hepsinin.
Bu Instagram'da filan da caps şeklinde bahsedilir hatta .
En çokta canan hocamı unutamam sert görünürdü ama minnoş kalpliydi Ceylan gozlü minyon bir kadındı.
Onada doyamadan gitti gebe kalıp
Zümrelerimle birlikte dogurganiz, doğru. Radikal tipleriz,istisnalar hariç.Benim için yabancı dil öğretmeni olduğundan ötürü çok güzel bir kadın canlanıyor gözümde .çizmeli çizmeli güzel kadınlar olurdu bizim ingilizceciler hep.
Birsuru ingilizcecimiz olduğu doğrudur geldiği yıl sonunu bitirmeden çoluk çocuğa karışması gibi bı durum söz konusuydu hepsinin.
En çokta canan hocamı unutamam sert görünürdü ama minnoş kalpliydi Ceylan gozlü minyon bir kadındı.
avuç içi kadar şehir alırım elime audrey resmini okul okul gezer bulurum alla alla kızdırma beniBunu bari buraya yazma nispete bak sen yaaaa
kızımın hocası da çok tatlı.öğrencilere hep güleryüzlü not için sıkıştırmazZümrelerimle birlikte dogurganiz, doğru. Radikal tipleriz,istisnalar hariç.
Cizmelerim yok bacim okulda hangisiyle rahatsam onlarla takiliyorum, sifir makyaj. Yasasin özgürlükBenim için yabancı dil öğretmeni olduğundan ötürü çok güzel bir kadın canlanıyor gözümde .çizmeli çizmeli güzel kadınlar olurdu bizim ingilizceciler hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?