Geçinemeyenler kulübü

Tamamen yediğim kaziklardan set çektim önüme
Benim için yabancı dil öğretmeni olduğundan ötürü çok güzel bir kadın canlanıyor gözümde .çizmeli çizmeli güzel kadınlar olurdu bizim ingilizceciler hep.

Birsuru ingilizcecimiz olduğu doğrudur geldiği yıl sonunu bitirmeden çoluk çocuğa karışması gibi bı durum söz konusuydu hepsinin.

Bu Instagram'da filan da caps şeklinde bahsedilir hatta .

En çokta canan hocamı unutamam sert görünürdü ama minnoş kalpliydi Ceylan gozlü minyon bir kadındı.

Onada doyamadan gitti gebe kalıp

bizim ingilizceci azicik aklini kirmis bir hocaydi erkekti konusurken yuzume yuzume tukurukleri sicrardi ön sirada oturmamdan mutevellit bi tane cizmeli ingilizce hocam olmadi ya

Zümrelerimle birlikte dogurganiz, doğru. Radikal tipleriz,istisnalar hariç.

Cizmelerim yok bacim okulda hangisiyle rahatsam onlarla takiliyorum, sifir makyaj. Yasasin özgürlük

Köydeki öğrencilerim çok şaşırmıştı. Öğretmenim hic makyaj yapmıyorsunuz diye. Ben de takıyı severim. Bunlar gümüş mü derlerdi evet derdim. Ayy renkli tebesiri ilk kez gördüklerini söyledikleri an kulaklarımda çınlıyor. Burnumun direği sızladı yine gözler yaşlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…