Geçinemeyenler kulübü

2 3 haftadir biraz rahatlamistim hese falan bakmiyordum, bugun bir bakayim dedim patlamis resmen
pazartesi kızı sınava götüreceğim okula.allahtan öğretmenle konuştum da 2 si olacaklar sadece sınıfta.okul bitimi sınıfta yapacak kendi canlı dersteyken.böyle 3 sınav olacak günde.çocuk nasıl başarılı olsun aynı anda da ders anlatılırken.ama mecbur

Beynim zonklamaya basladi. Mufettis gadget gobi ordan burdan yaylar firlayacak az sonra. Yahu bir böcek cıkmış istanbulda agaclari kuruturuyormuş. Kiyamet yaklaşıyor.
yaa ben gecen bir yesillik aldim birde ispanak, aksamdan yikamaya erindim dolaba koyayimda sabah yikarim dedim.
dolabi bir actim kucuk yesil yesil bir seyler var
sebzelerin icinden tuhaf tuhaf bocekler cikmis minicik minicik

toplu taşımayı kullanmazsan bir şey olmaz .ama bugün kızılaydan geçtik millet canhıraş alışveriş yapıyordu.diğer zamanlardan tek fark maske idi mesafe falan yok
yok ben nerdeyse 6 senedir toplu tasima kullanmiyorum belki 1 2 kez anneme gitmisimdir ilk evlendigim zamanlar.
bende bugun bahceli 7.caddeydim mont bakiyordum cafeler hinca hinc dolu maske falan hak getire yiyolar iciyolar, sokaklar desen yine oyle full dolu boyle nasil bitsin ki.

Kimse uymuyor kurallara. Otur parmakla say o kadar az kaldik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…