- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.561
30 bini gectik rekora kosuyoruz neden çünkü durmak yok.ankarada vakalar yine costu
esimin is yerinden yine pozitif haberleri gelmeyi basladi
bizim kurumdan tam 4 kişi öldü bugünankarada vakalar yine costu
esimin is yerinden yine pozitif haberleri gelmeyi basladi
Nasil yaaaa öldü mübizim kurumdan tam 4 kişi öldü bugün
2 3 haftadir biraz rahatlamistim hese falan bakmiyordum, bugun bir bakayim dedim patlamis resmen30 bini gectik rekora kosuyoruz neden çünkü durmak yok.
esinin is yerinde mibizim kurumdan tam 4 kişi öldü bugün
evet.aylardır ölen ölene.19 yaşındada bir genç öldü ameliyat sonrası hastaneden kapmış kurtarılamadı.aile hekimimiz de öldüNasil yaaaa öldü mü
Beynim zonklamaya basladi. Mufettis gadget gobi ordan burdan yaylar firlayacak az sonra. Yahu bir böcek cıkmış istanbulda agaclari kuruturuyormuş. Kiyamet yaklaşıyor.esinin is yerinde mioff
yine herşeyi yikamaya devamevet.aylardır ölen ölene.19 yaşındada bir genç öldü ameliyat sonrası hastaneden kapmış kurtarılamadı.aile hekimimiz de öldü
pazartesi kızı sınava götüreceğim okula.allahtan öğretmenle konuştum da 2 si olacaklar sadece sınıfta.okul bitimi sınıfta yapacak kendi canlı dersteyken.böyle 3 sınav olacak günde.çocuk nasıl başarılı olsun aynı anda da ders anlatılırken.ama mecbur2 3 haftadir biraz rahatlamistim hese falan bakmiyordum, bugun bir bakayim dedim patlamis resmen
toplu taşımayı kullanmazsan bir şey olmaz .ama bugün kızılaydan geçtik millet canhıraş alışveriş yapıyordu.diğer zamanlardan tek fark maske idi mesafe falan yokyine herşeyi yikamaya devam
annemede gidemem artik
yaa ben gecen bir yesillik aldim birde ispanak, aksamdan yikamaya erindim dolaba koyayimda sabah yikarim dedim.Beynim zonklamaya basladi. Mufettis gadget gobi ordan burdan yaylar firlayacak az sonra. Yahu bir böcek cıkmış istanbulda agaclari kuruturuyormuş. Kiyamet yaklaşıyor.
Hepimiz kongreyi gördük değil mitoplu taşımayı kullanmazsan bir şey olmaz .ama bugün kızılaydan geçtik millet canhıraş alışveriş yapıyordu.diğer zamanlardan tek fark maske idi mesafe falan yok
ben de kongre yapacağım:geyiksever kafadan biraz kontak aynı zamanda da depresyonlu kadınlar kongresiHepimiz kongreyi gördük değil mi
Kafam rahatlasın gelip yazarım canım sinirler harap
yok ben nerdeyse 6 senedir toplu tasima kullanmiyorum belki 1 2 kez anneme gitmisimdir ilk evlendigim zamanlar.toplu taşımayı kullanmazsan bir şey olmaz .ama bugün kızılaydan geçtik millet canhıraş alışveriş yapıyordu.diğer zamanlardan tek fark maske idi mesafe falan yok
tmmKafam rahatlasın gelip yazarım canım sinirler harap
Kimse uymuyor kurallara. Otur parmakla say o kadar az kaldik kiyok ben nerdeyse 6 senedir toplu tasima kullanmiyorum belki 1 2 kez anneme gitmisimdir ilk evlendigim zamanlar.
bende bugun bahceli 7.caddeydim mont bakiyordum cafeler hinca hinc dolu maske falan hak getire yiyolar iciyolar, sokaklar desen yine oyle full dolu boyle nasil bitsin ki.
aldırdın mı yoksa takıyı?bu arada öyle çok kötü birşey yok dont panic
Yapma etme ceycey adres yarın elinde.hatta bende geleyim birlikte pazar kahvesi içmiş oluruzceyveyin adamlari olsa önce filmi bulurdubir kahve icmeye gidemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?