- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.581
arabayi otopark gibi bir yere birakacaktik, adam siz anahtari verin ben yerlestiririm dedi cunku doluydu oto park biri cikinca oburunu yerlestiriyo falan,maskede yok boyunluk takmis onu cekiyor agzina.Kimse uymuyor kurallara. Otur parmakla say o kadar az kaldik ki
bizim ingilizceci azicik aklini kirmis bir hocaydi erkekti konusurken yuzume yuzume tukurukleri sicrardi ön sirada oturmamdan mutevellitbi tane cizmeli ingilizce hocam olmadi ya
aaa evet ya seni unuttum.şıp diye adresi bulabilirsinYapma etme ceycey adres yarın elinde.hatta bende geleyim birlikte pazar kahvesi içmiş oluruz
Ben bayrak sallamak istiyorumben de kongre yapacağım:geyiksever kafadan biraz kontak aynı zamanda da depresyonlu kadınlar kongresi
millet film ortaya çıktıNe kaynatıyorsunuz?
çok enteresan ama maskesiz resimler gordum kapali alandaHepimiz kongreyi gördük değil mi
Sonra her yerde maske mesafe temizlik densin. Olur.çok enteresan ama maskesiz resimler gordum kapali alanda
kızılayda tunalıda dipdibe yiyip içiyorlardı bugün ne maskesiSonra her yerde maske mesafe temizlik densin. Olur.
Ahaha dur şimdi beni açık etmeaaa evet ya seni unuttum.şıp diye adresi bulabilirsinaudreyden mi başlasak ne?
Haydaa bunlar birdi, iki oldular başımıza. Kaçınnnnnnn..Ahaha dur şimdi beni açık etmegeçen demirelifing arkadaşı baya korkuttum o günden beri topiğede uğramıyor galiba
ben koronayla basladim yikamaya paklamaya.Sevgili doktorumchamallows in bahsettigi gibi dokunmayla bulasmayacagini, bulassa da hasta etmeyecegini söylüyor. Ben koronadan önce de buzdolabına ambalajli.koyacagim her seyi yikardim, hala ayni.gerektiginde o posetle koyuyorum dolaba. Onun disinda cift maskeye devam, mesafe e her zaman iyidir. Yoksa neye nasil dokunacagimi şaşırmıştım. Bu zamana kadarr koruduk kendimizi.
ne dedin ki kızcağıza?Ahaha dur şimdi beni açık etmegeçen demirelifing arkadaşı baya korkuttum o günden beri topiğede uğramıyor galiba
Ne oldu, cey benim evi mi arıyor halaAhaha dur şimdi beni açık etmegeçen demirelifing arkadaşı baya korkuttum o günden beri topiğede uğramıyor galiba
Ben bu sekilde rahatladim. Cocuklari parka götürüyorum büyüğe cift maske küçüğe de kimse yetisemiyor surekli kostugu için ve eskiden oldugu gibi dogru banyoya.ben koronayla basladim yikamaya paklamaya.
normalde vicuda mikropda lazim bagisiklik icin modunda bir insan olarak çok kasmam boyle seyleri ama korona beni bu konuda çok sarsti.
tam 3 haftadir hafta sonlari mont almaya gidiyorum cadde magazalara girmeye calisiyorum ama deneyemiyorumbu yuzdende alamiyorum.
az once netten aldim gelsin 2 gun havalandirip deneyecegim olmazsa yollayacagim geri.
umarim bende kalici bir huy olarak kalmaz butun bunlar
ne arayacağımm yahuu .sitede arkadaş mı yok limoncusu var tereliye var umutsuzvaka sı var var da varNe oldu, cey benim evi mi arıyor hala
Denememek gerek zaten çoğu mağazada yasak.ben koronayla basladim yikamaya paklamaya.
normalde vicuda mikropda lazim bagisiklik icin modunda bir insan olarak çok kasmam boyle seyleri ama korona beni bu konuda çok sarsti.
tam 3 haftadir hafta sonlari mont almaya gidiyorum cadde magazalara girmeye calisiyorum ama deneyemiyorumbu yuzdende alamiyorum.
az once netten aldim gelsin 2 gun havalandirip deneyecegim olmazsa yollayacagim geri.
umarim bende kalici bir huy olarak kalmaz butun bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?