Geçinemeyenler kulübü

Kimse uymuyor kurallara. Otur parmakla say o kadar az kaldik ki
arabayi otopark gibi bir yere birakacaktik, adam siz anahtari verin ben yerlestiririm dedi cunku doluydu oto park biri cikinca oburunu yerlestiriyo falan,maskede yok boyunluk takmis onu cekiyor agzina.
yok birakmayalim buraya ben istemem kimse binmesin arabaya dedim cunku binse arabaya, direksiyonu elleyecek vitesi elleyecek anahtari elleyecek vs.
goturduk baska yere park ettik.
ya bahceli dedigim yer adim basi trafik polisine carpacagim bir yer arabalari cekerler falan, hicmi gormuyorsunuz o kafelerin full cakili oldugunu insanlarin maskesiz oldugunu vs.

Sevgili doktorum chamallows in bahsettigi gibi dokunmayla bulasmayacagini, bulassa da hasta etmeyecegini söylüyor. Ben koronadan önce de buzdolabına ambalajli.koyacagim her seyi yikardim, hala ayni.gerektiginde o posetle koyuyorum dolaba. Onun disinda cift maskeye devam, mesafe e her zaman iyidir. Yoksa neye nasil dokunacagimi şaşırmıştım. Bu zamana kadarr koruduk kendimizi.

ben koronayla basladim yikamaya paklamaya.
normalde vicuda mikropda lazim bagisiklik icin modunda bir insan olarak çok kasmam boyle seyleri ama korona beni bu konuda çok sarsti.
tam 3 haftadir hafta sonlari mont almaya gidiyorum cadde magazalara girmeye calisiyorum ama deneyemiyorum bu yuzdende alamiyorum.
az once netten aldim gelsin 2 gun havalandirip deneyecegim olmazsa yollayacagim geri.
umarim bende kalici bir huy olarak kalmaz butun bunlar

Ben bu sekilde rahatladim. Cocuklari parka götürüyorum büyüğe cift maske küçüğe de kimse yetisemiyor surekli kostugu için ve eskiden oldugu gibi dogru banyoya.

D
Denememek gerek zaten çoğu mağazada yasak.
Ama normalde de birçok cilt ve bulaşıcı hastalığa sebep oluyor denemek, birkaç zaman önce ben bırakmıştım deneme işini.
Eve gelen kıyafet ise yine kolonya boca ediyorum, havalandırıp öyle deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…