- 17 Aralık 2015
- 27.152
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.601
biz millet olarak bir cok ulkeye gore temizlik konusunda öndeyiz bence yani bu hep boyleydi.Sonra her yerde maske mesafe temizlik densin. Olur.
Bunlarin hepsi ayni kisi mine arayacağımm yahuu .sitede arkadaş mı yok limoncusu var tereliye var umutsuzvaka sı var var da var
Kuyu kazan mı arıyordun, ben kahve arkadaşı sanmıştımne arayacağımm yahuu .sitede arkadaş mı yok limoncusu var tereliye var umutsuzvaka sı var var da var
Ya ogün dedim ya nikinin soyadınla bir alakası varmı diyene dedin ki kızcağıza?
Yok canım o degil ama ailesel denilebilir özelden yazarım müsait oluncatmmyaz ama mutlaka umarim esinle ilgili degildir
ciddi paranoyalık bir durum.tanınınca ayrıca ne olacağını düşünüyorlar ona anlam veremiyorum.telefonlarımızın tc lerimizin olmadığı yer mi var günümüzde.Ya ogün dedim ya nikinin soyadınla bir alakası varmı diyealakası yokmuş ama o gün şok markette biriyl soyadı muhbbeti yapmışlar galiba, benim o kişi olduğumu düşünmüş.Korku filmi gibi düşünsene
pekü öyle olsunYok canım o degil ama ailesel denilebilir özelden yazarım müsait olunca
Yaaa nasil oluyomus, özelden yazarimpekü öyle olsun
tmm canim uzme kendiniYok canım o degil ama ailesel denilebilir özelden yazarım müsait olunca
yok hepsi ayrı ayrı özel kişilerBunlarin hepsi ayni kisi mi
Aaa yanlış anlama canııım nasıl oldugunu yazacağım özeldenpekü öyle olsun
Burdan her an sapık çıkabilirciddi paranoyalık bir durum.tanınınca ayrıca ne olacağını düşünüyorlar ona anlam veremiyorum.telefonlarımızın tc lerimizin olmadığı yer mi var günümüzde.
emin misin?Burdan her an sapık çıkabiliroysa gerçek hayat çok güvenli
Kim o?konunun linkini atar mısın?Bak soyledigim araya kaynadi, tekrar anons ediyorum. Gecen gece bize saran vatandaşın açtığı konu başlığına bakın. Buranin bir üst başlığında
Mesele tanınmak değil.ciddi paranoyalık bir durum.tanınınca ayrıca ne olacağını düşünüyorlar ona anlam veremiyorum.telefonlarımızın tc lerimizin olmadığı yer mi var günümüzde.
okudum şimdi dış güçlerden falan bahsetmiş ama konuya tek yorum yohhhhhBak soyledigim araya kaynadi, tekrar anons ediyorum. Gecen gece bize saran vatandaşın açtığı konu başlığına bakın. Buranin bir üst başlığında
O kim ya?Bak soyledigim araya kaynadi, tekrar anons ediyorum. Gecen gece bize saran vatandaşın açtığı konu başlığına bakın. Buranin bir üst başlığında
Komik ya. Kopyalayamadim uygulamadan giriyorum.okudum şimdi dış güçlerden falan bahsetmiş ama konuya tek yorum yohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?