Geçinemeyenler kulübü

Sonra her yerde maske mesafe temizlik densin. Olur.
biz millet olarak bir cok ulkeye gore temizlik konusunda öndeyiz bence yani bu hep boyleydi.
daha kac ulkede bahar temizligi bayram temizligi zirt temizligi pirt temizligi yapiliyor bilmiyorum.
kişisel temizlik çok dusuk maalesef.
diş fircalama özurlu cogumuz.
tuvaletten cikinca el yikama ozurlu
birde sol elinmi sag elinmi kendi kendini dezenfekte etme ozelligi olduguna inanan ayri bir kesim var
el alem ne der diye evlerimiz piril piril ama kendimize pisiz

ciddi paranoyalık bir durum.tanınınca ayrıca ne olacağını düşünüyorlar ona anlam veremiyorum.telefonlarımızın tc lerimizin olmadığı yer mi var günümüzde.

Bak soyledigim araya kaynadi, tekrar anons ediyorum. Gecen gece bize saran vatandaşın açtığı konu başlığına bakın. Buranin bir üst başlığında

ciddi paranoyalık bir durum.tanınınca ayrıca ne olacağını düşünüyorlar ona anlam veremiyorum.telefonlarımızın tc lerimizin olmadığı yer mi var günümüzde.
Mesele tanınmak değil.
Özgürce kendini ifade edebildiğin bir ortamda isminden sıyrıldığın an, geri bunun giydirilmesi korkusu.
Arkadaşının suratına aldatılıyorsun diyemeyebilirsin ama burada içini anonim şekilde dökebilirsin.
Sanal gerçeklik kavramı ile realite çarpışımı daima korkutucudur ve öngörülemez sonuçlar doğurabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…