Geçinemeyenler kulübü

Ben bu sekilde rahatladim. Cocuklari parka götürüyorum büyüğe cift maske küçüğe de kimse yetisemiyor surekli kostugu için ve eskiden oldugu gibi dogru banyoya.
disari ciktigimizda kumla toprakla veya bir arkadasiyla oynamadiysa son zamanlarda getirip hemen dusa sokmuyorum.
ellerini kollarini yuzunu guzelce sabunlayip uzerini degisiyorum.
ilk zamanlar cocuga neler yaptim.
nasil korunacagini bilemiyosun cocugu nasil koruyacaksin bilmiyorum.
sinirlerim harap olmus 3 ay sokaga cikamadim bakkala bile gidemedim.
cocuk ilk ciktigimizda asansorun dugmesine dokundu diye nasil kizmistim burnundan geliyodu cocugun her sokaga cikisimiz.
sonra koye goturdum 1.5 ay orda annemle kaldik biraz kafa olarak rahatlayinca ne yapilmasi gerektigide netlesince daha esnek davranmaya basladim.

Biz farkında olmadan koronayi atlattık mi acaba .
Hiç bilemiyorum ki o kadar dikkat etmeye korona olduysak.

Gerçi üç dört aydır saldım ben
Heryere gidip geliyorum

Biz farkında olmadan koronayi atlattık mi acaba .
Hiç bilemiyorum ki o kadar dikkat etmeye korona olduysak.

Gerçi üç dört aydır saldım ben
Heryere gidip geliyorum
ya ben dedim ya mont almak icin 1 2 haftadir kizilay bahceli acik hava geziyorum kendimi saldim saniyordum, bugun bahceliye gidince gozlerim yerinden cikti bir tek abbas waffle boştu nerdeyse gerisi hınca hınç.
abbasta da yiyen kalkmis cay kahve ortami degil ondan sanirim.
ben antikor testi yaptiracagim sanirim.

e
antikor testi geçmiş 3 en fazla 5 aya dönük sonuç veriyor sadece.
Yaptırma boşuna, ne yapacaksın yahu, olmadın işte çok şükür.
Ben bu aralar kendimizden bekliyorum, yakında çıkar kokusu.

Ben yaptırdım geçirmemişim.
Ama sanırım o da altı aylık bı zaman dilimini gosteriyormus Chamallows .
Öyle mi ?
Yani ben Şubat'ta yaptırdım eylülden şubata olan sureci mi gosteriyormus neymis ablam dedi

Ben yaptırdım geçirmemişim.
Ama sanırım o da altı aylık bı zaman dilimini gosteriyormus Chamallows .
Öyle mi ?
Yani ben Şubat'ta yaptırdım eylülden şubata olan sureci mi gosteriyormus neymis ablam dedi
evet olabilir, simdi yaptirirsan belki cikar.
zaten antikor suresi maksimum 6 ay 2.kez yakalanabilirsiniz falan diyorlar ya

Günaydın ve iyi pazarlar
Ben yine pazar olduğunu pastırma kokusuna uyanarak anladım. Hangi komşum bilmiyorum istisnasız aylardır her pazar pastırma kokutur mutfağı Bıktım usandım kayserili midir nedir, stoğu da bitmiyor. Eşim de diyor bunların tenine işlemiştir artık bu kadar yemeğe diye. Havalar ısınınca bari bırakır diye umuyoruz

günaydin khomyuk iyi pazarlar
ufff çok fena kokuyor pastirma ya hele çemenliyse
kayserili ise muhtemelen pastirma degil çemenli bir şeyler yiyordur yada sucuk içi.

günaydin khomyuk iyi pazarlar
ufff çok fena kokuyor pastirma ya hele çemenliyse
kayserili ise muhtemelen pastirma degil çemenli bir şeyler yiyordur yada sucuk içi.
Sucuk bu kadar kokamaz ya bariz çemenli pastırma. Bıktım usandım. Oğlan bile burnunu kapayıp öf yine yemişler anne der o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…