- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.641
Khomyuk senin eve kokusu nasıl geliyor şaşırdım , genelde apartman yemek kokar da anlam veremedimGünaydın ve iyi pazarlar
Ben yine pazar olduğunu pastırma kokusuna uyanarak anladım. Hangi komşum bilmiyorum istisnasız aylardır her pazar pastırma kokutur mutfağıBıktım usandım kayserili midir nedir, stoğu da bitmiyor. Eşim de diyor bunların tenine işlemiştir artık bu kadar yemeğe diye. Havalar ısınınca bari bırakır diye umuyoruz
Her haftasonu pastırma mı iyyyy.Khomyuk senin eve kokusu nasıl geliyor şaşırdım , genelde apartman yemek kokar da anlam veremedim
davlumbazdan geliyor
Aylardır sekmedi valla heeer pazar pastırma yediler sabah sabahHer haftasonu pastırma mı iyyyy.
Khomyuk ya Allah sabır versin o koku işi zor ya bizim komşularda sürekli Bi patates kızartması ya akşam sabah bir ay oldu her gün aynı koku ama pastırma daha Bi ağır kokarGünaydın ve iyi pazarlar
Ben yine pazar olduğunu pastırma kokusuna uyanarak anladım. Hangi komşum bilmiyorum istisnasız aylardır her pazar pastırma kokutur mutfağıBıktım usandım kayserili midir nedir, stoğu da bitmiyor. Eşim de diyor bunların tenine işlemiştir artık bu kadar yemeğe diye. Havalar ısınınca bari bırakır diye umuyoruz
Alla alla pastırma pahalı da oysa. Ayda bir kere anca alıyoruz bizAylardır sekmedi valla heeer pazar pastırma yediler sabah sabah
Kayserili falanlarsa ordan getiriyorlardır bu kadar da ağır koktuğuna göre hakiki demekkiAlla alla pastırma pahalı da oysa. Ayda bir kere anca alıyoruz biz
Bana bunlar hayvanı kesip kendileri yaptı gibi geliyor vallahi. Bir avuç alsan 20 lira. Her hafta yaptıklarına göre ayda zaten 100 tl pastırmalarına gidiyorAlla alla pastırma pahalı da oysa. Ayda bir kere anca alıyoruz biz
Ben de davlumbazı çalıştırıyorum, alttakide benden biliyor olabilirKayserili falanlarsa ordan getiriyorlardır bu kadar da ağır koktuğuna göre hakiki demekki
pastirma zenginlik belirtiside sabah aksam patates ise sıkıntı var demektirKhomyuk ya Allah sabır versin o koku işi zor ya bizim komşularda sürekli Bi patates kızartması ya akşam sabah bir ay oldu her gün aynı koku ama pastırma daha Bi ağır kokar
kayserilinin sabah aksam pastirma yedigini sanmakKayserili falanlarsa ordan getiriyorlardır bu kadar da ağır koktuğuna göre hakiki demekki
Canımı pastırma cektirdiniz .kayserilinin sabah aksam pastirma yedigini sanmakyemiyorlar anacim
Yaa sabah akşam değil ki sadece pazarları diyo sanırım Khomyukkayserilinin sabah aksam pastirma yedigini sanmakyemiyorlar anacim
Eşin hoşlanmaz mı daCanımı pastırma cektirdiniz .
Şöyle bol çemenli
Bekar olsam yerdim
Ay yedin mi 10 gün koku garanti. Seneler oldu yemedim yemem. Aşırı kokuyor ya. Hele bi de havalar ısınınca amaanCanımı pastırma cektirdiniz .
Şöyle bol çemenli
Bekar olsam yerdim
onuda yemiyolarYaa sabah akşam değil ki sadece pazarları diyo sanırım Khomyuk
khomyuk immunsupresif hastaliklarin asilarinida öne almislar.Ay yedin mi 10 gün koku garanti. Seneler oldu yemedim yemem. Aşırı kokuyor ya. Hele bi de havalar ısınınca amaan
Doktora koşup rapor çıkaralımkhomyuk immunsupresif hastaliklarin asilarinida öne almislar.
haşimato otoimmun hastalik oldugu icin bizde dahilmiyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?