- 14 Eylül 2014
- 21.272
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.537
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.661
Ay olabilir ama ben ameliyat oldum alındı. Artık hasta kabul edilmiyorumdur diyoruö amakhomyuk immunsupresif hastaliklarin asilarinida öne almislar.
haşimato otoimmun hastalik oldugu icin bizde dahilmiyiz acaba?
bir iki gune belli olur bakalim.Ay olabilir ama ben ameliyat oldum alındı. Artık hasta kabul edilmiyorumdur diyoruö ama
Yoo çok sever .Eşin hoşlanmaz mı da
ben zaten raporluyum ilaclarim falan raporlu ama senide one almislar zaten ceycey gerci atlatmis olmani kabul ederlermi bilmiyorumDoktora koşup rapor çıkaralım
zengin zengin kokusuyosun iste ne guzelYoo çok sever .
Ama hani ne bileyim bı kadının sevişirken filan pastırma Kokması .
Bilemedim .
Evet ben çok dusljnum aslında pastirmaya cemene filan.Ay yedin mi 10 gün koku garanti. Seneler oldu yemedim yemem. Aşırı kokuyor ya. Hele bi de havalar ısınınca amaan
Cemensiz yavan geliyor, sevmiyorumzengin zengin kokusuyosun iste ne guzelesinede yedir ozaman kokmaz
cemensiz ye kokuyu yapan pastirma degil cemen
brn hayatta cemenli yiyemem kokusundan degil tadini sevmiyorum.Cemensiz yavan geliyor, sevmiyorum
Bol çemenli seviyorum .
Sıcak para kokmak istiyorum benzengin zengin kokusuyosun iste ne guzelesinede yedir ozaman kokmaz
cemensiz ye kokuyu yapan pastirma degil cemen
Bayyyyyilirimmmm.brn hayatta cemenli yiyemem kokusundan degil tadini sevmiyorum.
sen cemenli madımak yemeginide seversin o zaman
pastirmanin kilo fiyatinida yabana atmayalim lutfenSıcak para kokmak istiyorum ben
Altın gümüş pırlanta Zümrüt sedef yakutla kim mutlu olmaz ki dünyadaaaaaaaa
bizimkiler koye gidince her sene madimak kuşburnu ve mantar kavgasi olur mutlakaBayyyyyilirimmmm.
Ankara'da yapacakti annem ,yiyecektim .
evinizi satiyoz koşunnn demeselerdi
Selam kızlar mutlu pazarlar mutfaktan selamlar
ben iyiyim çaaanim sen nasilsin
Yasaklar ah su yasaklarsokaktam selamlar audrey kolay gelsin
Ahahahah holoskoooooYoo çok sever .
Ama hani ne bileyim bı kadının sevişirken filan pastırma Kokması .
Bilemedim .
kim umursuyo ki yasaklari ankara yasaklar varken de doluyduYasaklar ah su yasaklar
Ooo yine cocugumuzun kölesi olmuşuzsokaktam selamlar audrey kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?