- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.681
İkisi de yerse kokmaz.Yoo çok sever .
Ama hani ne bileyim bı kadının sevişirken filan pastırma Kokması .
Bilemedim .
ahaha aynen 4.parkimizi da gezdik sukurOoo yine cocugumuzun kölesi olmuşuz
İyiyim ne olsun .ben iyiyim çaaanim sen nasilsin
idare eder 10 derece falanİyiyim ne olsun .
Şükür bı güneş yüzü gördük bugün.
Orada havalar nasıl
Ora soğuksa buraya geliyor genelde
Ne tür bı rutinnnn
Mutlaka doğurNe tür bı rutinnnn
Valla helal olsun sana üç çocukla heryere yetisiyorsun
Seni görünce neden dogurmayayim diyorumki ben gebelikten Normalde tirimtirim kaçıyorum
Peki kendi başarın miMutlaka doğur
Annem ilk çocuğum doğunca taşındı buraya, baska bir sehirdeydi. Eşim isteyken annem geliyor gündüz beraberiz.Peki kendi başarın mi
Yani eş desteğini ssormuyorum
Yanında anneanne babaanne desteği var mi gün içinde onlara paslayabilecegin
Aksam saat 10 a kadar hic bir is birakmayacagim cocuklar yatinca cumburlop yatağaNe tür bı rutinnnn
Seni görünce neden dogurmayayim diyorumki ben gebelikten Normalde tirimtirim kaçıyorum
Orda ki bi video da kapıya tırmanan vardı ya benimki de onun perdeye tırmanıp üzerime atlayanı
Bende bıktım yasaklardan hersey eskisi gibi olsun istiyorum artıkYasaklar ah su yasaklar
Doğurun tabi sizin bizden daha mutlu olmaya ne hakkınız varNe tür bı rutinnnn
Çok şekersinDoğurun tabi sizin bizden daha mutlu olmaya ne hakkınız var
Deme öyle ya çocuklar en büyük mutluluğumuzDoğurun tabi sizin bizden daha mutlu olmaya ne hakkınız var
Ben cocuklardan ötürü biraz ertelemiştim süreç uzadı. Bir bahar daha geldi umarım gonlumuzce3bir yaz geçiririz.Bende bıktım yasaklardan hersey eskisi gibi olsun istiyorum artık
Resmen hayatı erteliyoruz yapmak istediğim herşey yarım kaldı
UmarımBen cocuklardan ötürü biraz ertelemiştim süreç uzadı. Bir bahar daha geldi umarım gonlumuzce3bir yaz geçiririz.
Benim kanser hastası 70 yaşındaki teyzem covid atlattığı için ocak ayında olamayacak altı ay geçmeden. Aşı için altı ay geçmesi gerekiyormuş atlatanlardaben zaten raporluyum ilaclarim falan raporlu ama senide one almislar zaten ceycey gerci atlatmis olmani kabul ederlermi bilmiyorum
Zaten bagisikligi var düşüncesiyle beklemeye aliyorlar siradakilerdeb devam ediyorlar anlaşılan..Benim kanser hastası 70 yaşındaki teyzem covid atlattığı için ocak ayında olamayacak altı ay geçmeden. Aşı için altı ay geçmesi gerekiyormuş atlatanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?