Geçinemeyenler kulübü

Iyiyiz cnm rutin olusturdum kendime daha iyi hissediyorum bebeklinick sen nasılsın ?
Ne tür bı rutinnnn
Valla helal olsun sana üç çocukla heryere yetisiyorsun
Seni görünce neden dogurmayayim diyorum ki ben gebelikten Normalde tirimtirim kaçıyorum

Peki kendi başarın mi
Yani eş desteğini ssormuyorum
Yanında anneanne babaanne desteği var mi gün içinde onlara paslayabilecegin
Annem ilk çocuğum doğunca taşındı buraya, baska bir sehirdeydi. Eşim isteyken annem geliyor gündüz beraberiz.

Ne tür bı rutinnnn
Valla helal olsun sana üç çocukla heryere yetisiyorsun
Seni görünce neden dogurmayayim diyorum ki ben gebelikten Normalde tirimtirim kaçıyorum
Aksam saat 10 a kadar hic bir is birakmayacagim cocuklar yatinca cumburlop yatağa

bebeklinick Yoksa gec saatlerde sürekli bir erteleme söz kobusu oluyor tembellik uykusuzlugu getiriyor. Ertelemeye Hayir!! yeni mottom

Orda ki bi video da kapıya tırmanan vardı ya benimki de onun perdeye tırmanıp üzerime atlayanı

Sonra tırnaklarını sürtüyor yatak odamda ki dolaba sürgülü kapısı onu açıyor içine giriyor ama benım eşyaların oldugu yere değil eşimin kıyafetlerinin olduğu yere

Ona bi gıcıklığı var niyeyse

Bende bıktım yasaklardan hersey eskisi gibi olsun istiyorum artık

Resmen hayatı erteliyoruz yapmak istediğim herşey yarım kaldı
Ben cocuklardan ötürü biraz ertelemiştim süreç uzadı. Bir bahar daha geldi umarım gonlumuzce3bir yaz geçiririz.

ben zaten raporluyum ilaclarim falan raporlu ama senide one almislar zaten ceycey gerci atlatmis olmani kabul ederlermi bilmiyorum
Benim kanser hastası 70 yaşındaki teyzem covid atlattığı için ocak ayında olamayacak altı ay geçmeden. Aşı için altı ay geçmesi gerekiyormuş atlatanlarda

Benim kanser hastası 70 yaşındaki teyzem covid atlattığı için ocak ayında olamayacak altı ay geçmeden. Aşı için altı ay geçmesi gerekiyormuş atlatanlarda
Zaten bagisikligi var düşüncesiyle beklemeye aliyorlar siradakilerdeb devam ediyorlar anlaşılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…