- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.701
evet covit atlattigini bildiklerine aşi yapmiyorlarmış 6 ay gecmedenBenim kanser hastası 70 yaşındaki teyzem covid atlattığı için ocak ayında olamayacak altı ay geçmeden. Aşı için altı ay geçmesi gerekiyormuş atlatanlarda
İki doz vurunuyorsun üç hafta arayla iki aşı yani .aşilar ne kadar süre koruyor kizlae bilen varmi?
bir kez mi vurulacagiz bu aşıyı
2. Dozdan sonra altı ayaşilar ne kadar süre koruyor kizlae bilen varmi?
Bu grip aşısı gibi. Sadece altı ay koruyor. Grip aşısı da her sene güncellenir ya aynı mantık. Aşıdan sonra kapan da hafif atlatıyor ağır geçirmiyor işteİki doz vurunuyorsun üç hafta arayla iki aşı yani .
aşı ömür boyu bağışıklık kazandırıyor genelde ama Bundaki mantığı bende kavrayamadim.
Zaten vurunduktan sonra korona olanda var TV de ki haberler doğru ise
ya şey gibi dusunecegiz sanirim kizamik asisida vuruyorlar ama yine kizamik oluyoruz.İki doz vurunuyorsun üç hafta arayla iki aşı yani .
aşı ömür boyu bağışıklık kazandırıyor genelde ama Bundaki mantığı bende kavrayamadim.
Zaten vurunduktan sonra korona olanda var TV de ki haberler doğru ise
e bu sene vurunduk seneye bir daha şartmı yani? vucut o virusle bir kere tanismis olmuyor mu sonuctaBu grip aşısı gibi. Sadece altı ay koruyor. Grip aşısı da her sene güncellenir ya aynı mantık. Aşıdan sonra kapan da hafif atlatıyor ağır geçirmiyor işte
2 doz ama bence bir kerelik oluraşilar ne kadar süre koruyor kizlae bilen varmi?
Bilmiyorum tabii de bana her sene olur gibi geliyor. Grip virüsü gibi sık mutasyon geçiren bi şey bu dae bu sene vurunduk seneye bir daha şartmı yani? vucut o virusle bir kere tanismis olmuyor mu sonucta
belkide aşıyla birlikte yok olur giderBilmiyorum tabii de bana her sene olur gibi geliyor. Grip virüsü gibi sık mutasyon geçiren bi şey bu da
umarim öyle olur2 doz ama bence bir kerelik olur
Ben gideceğini sanmıyorum açıkçası. Domuz gribi de salgınmış ama şu an influenza olduk diyoruz her sene normal normal geçiyoruz. Bence onun gibi olacaktır. Hatta influenzanın antiviral hapı çıktı onun da çıkar belki. Mutlaka bağışıklık kazanacağız hepimizbelkide aşıyla birlikte yok olur gider
seneyede zaturre aşısı gibi covit aşısı aramayiz umarim
ya iste gider dedigim mesela gripte bir cesit virusmus ama olmuyoruz hatta cogu zaman hastaneye bile gitmiyoruz.Ben gideceğini sanmıyorum açıkçası. Domuz gribi de salgınmış ama şu an influenza olduk diyoruz her sene normal normal geçiyoruz. Bence onun gibi olacaktır. Hatta influenzanın antiviral hapı çıktı onun da çıkar belki. Mutlaka bağışıklık kazanacağız hepimiz
Ben bu sene hariç her sene yakalanırdım, kreşler, oyun alanları sağolsun her kış sekmezdi. İlacı hala evde bir köşede var hatta influvir mi neydi adıya iste gider dedigim mesela gripte bir cesit virusmus ama olmuyoruz hatta cogu zaman hastaneye bile gitmiyoruz.
en azindan ilaci tedavisi bulunur belki surec kisalir bu kadar korkutucu olmaz vs.
ben domuz gribi atlatmistim
ben yakalandigimda daha ilaci yoktu, en basta yakalananlardanim ben ama domuz gribi olduktan sonra bir daja hic bir gribi normal atlatmadimBen bu sene hariç her sene yakalanırdım, kreşler, oyun alanları sağolsun her kış sekmezdi. İlacı hala evde bir köşede var hatta influvir mi neydi adı
Ne zamandi o ya? Ben hic hatirlamiyorum oyle bisey.ben yakalandigimda daha ilaci yoktu, en basta yakalananlardanim ben ama domuz gribi olduktan sonra bir daja hic bir gribi normal atlatmadim
yanlis hatirlamiyorsam 2009 kışı idi.yada 2008Ne zamandi o ya? Ben hic hatirlamiyorum oyle bisey.
yanlis hatirlamiyorsam 2009 kışı idi.yada 2008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?