Geçinemeyenler kulübü

aşilar ne kadar süre koruyor kizlae bilen varmi?
bir kez mi vurulacagiz bu aşıyı

aşilar ne kadar süre koruyor kizlae bilen varmi?
bir kez mi vurulacagiz bu aşıyı
İki doz vurunuyorsun üç hafta arayla iki aşı yani .

aşı ömür boyu bağışıklık kazandırıyor genelde ama Bundaki mantığı bende kavrayamadim.
Zaten vurunduktan sonra korona olanda var TV de ki haberler doğru ise

Bu grip aşısı gibi. Sadece altı ay koruyor. Grip aşısı da her sene güncellenir ya aynı mantık. Aşıdan sonra kapan da hafif atlatıyor ağır geçirmiyor işte

ya şey gibi dusunecegiz sanirim kizamik asisida vuruyorlar ama yine kizamik oluyoruz.
ama ölmüyoruz

Bu grip aşısı gibi. Sadece altı ay koruyor. Grip aşısı da her sene güncellenir ya aynı mantık. Aşıdan sonra kapan da hafif atlatıyor ağır geçirmiyor işte
e bu sene vurunduk seneye bir daha şartmı yani? vucut o virusle bir kere tanismis olmuyor mu sonucta

belkide aşıyla birlikte yok olur gider
seneyede zaturre aşısı gibi covit aşısı aramayiz umarim
Ben gideceğini sanmıyorum açıkçası. Domuz gribi de salgınmış ama şu an influenza olduk diyoruz her sene normal normal geçiyoruz. Bence onun gibi olacaktır. Hatta influenzanın antiviral hapı çıktı onun da çıkar belki. Mutlaka bağışıklık kazanacağız hepimiz

ya iste gider dedigim mesela gripte bir cesit virusmus ama olmuyoruz hatta cogu zaman hastaneye bile gitmiyoruz.
en azindan ilaci tedavisi bulunur belki surec kisalir bu kadar korkutucu olmaz vs.
ben domuz gribi atlatmistim

ya iste gider dedigim mesela gripte bir cesit virusmus ama olmuyoruz hatta cogu zaman hastaneye bile gitmiyoruz.
en azindan ilaci tedavisi bulunur belki surec kisalir bu kadar korkutucu olmaz vs.
ben domuz gribi atlatmistim
Ben bu sene hariç her sene yakalanırdım, kreşler, oyun alanları sağolsun her kış sekmezdi. İlacı hala evde bir köşede var hatta influvir mi neydi adı

Ben bu sene hariç her sene yakalanırdım, kreşler, oyun alanları sağolsun her kış sekmezdi. İlacı hala evde bir köşede var hatta influvir mi neydi adı
ben yakalandigimda daha ilaci yoktu, en basta yakalananlardanim ben ama domuz gribi olduktan sonra bir daja hic bir gribi normal atlatmadim

Ahtapot Anne hatirlamaman normal cunku o donem insanlar isin ciddiyetini anlamamisti yada bu kadar ciddi degildi.
o zamanda hastanelere ayri bir h1n1 klinigi kurmuslardi.
beni acil gibi bir yerden iceri alip akciger tomografisine gotururlerken bir kadin altima isiyorum diyip birden kusmaya basladi falan filmi cekindim dondum kadinin ustunu kapatiyorlardi
o zamanda boyle herkese eldiven maske kullanin dezenfektan kullanin falan demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…