Geçinemeyenler kulübü

agustos 2019 dami patlamis yani bu hastalik
Katiliyorum. 2019 aralik ve 2020 ocak ayinda bir hastalik furyasi vardi. Grip sandik.1 aydir iyilesemiyorum eklemlerim cok fena diyen arladaslar vardi ama ben o sene nasil olduysa hasta olmadim. Esim oglum ve annem.oldular. oglum 1 hafta okula gidemedi normalde 2 3 gün anca sürerdi hastalığı.

Dağıldı bence ama adını koyamadilar.
ABD bir doktor ben Ocak ayında eşimle gecirdim dedi.
Tat ve koku durumundan anlamış kendini ki o zamanlar net birşey yoktu hiçbir ülkede.
Aynen benim de takip ettigim cocuk doktoru abd de. Subatta gecirdi esiyle ve dili uyusuk anlattigi kadariyla, uzun sure geçmedi bu durum demisti

ben aralikti sanirim kizimi son kez bir avm oyun alanina goturdum, cunku irana falan sicramisti bizede geldi gelecek diyip son kez goturup eve kapanacaktim.
cocuk 2 3 gun sonra acayip ateslendi ve tam 3 gun surdu 39.5 40 lari gorduk.
calpol falan kisa sureli 39 a dusurdu sonra hop tekrar ne oksuruk ne hapsurma ne burun akintisi baska hic bir sey olmadi.
bende ondan supheleniyorum.

benimde cok tanidigimda ayni sey oldu.
bir kuzenim o kadar kotu hastalandiki millet artik gecmis olsuna falan gitme geregi 1 ay surdu yani.
ve yanina ugrayan cogu insan ayni sekilde gunlerce yatti.
teyzemin olayini anlatmistim birde ameliyattan sonra enfeksiyonu tavan yapan tanidigindan sonra teyzemde gunlerce yatti.
cenazeye gidenlerin cogu yatti gunlerce.

Dağıldı bence ama adını koyamadilar.
ABD bir doktor ben Ocak ayında eşimle gecirdim dedi.
Tat ve koku durumundan anlamış kendini ki o zamanlar net birşey yoktu hiçbir ülkede.
evet kesinlikle anlamadilar.
dsö uyanana kadar bir cok ulkeye yayilmisti belkide

Bütün dünya iki hafta kapansa virüs bulaşacak insan bulamaz biter.
Ama mümkün değil işte.
Aslında bir buçuk yildir cebellesiyoruz nolurdu sanki iki hafta bir buçuk yılın yanında nedir ki?

Ama mümkün değil işte.
Aslında bir buçuk yildir cebellesiyoruz nolurdu sanki iki hafta bir buçuk yılın yanında nedir ki?
bende hep bunu dusunuyorum ama boyle kolay sonuclanacak bir sey olsa yapilirdi sanki.

Ama mümkün değil işte.
Gecenlerde ben de bunu dedim ama ulke capinda. Yurtdışına giris cikislar kapatilsa 2 hafta herkes bir kapansa toparlanamaz miyiz. Böyle de göçtük zaten

Gecenlerde ben de bunu dedim ama ulke capinda. Yurtdışına giris cikislar kapatilsa 2 hafta herkes bir kapansa toparlanamaz miyiz. Böyle de göçtük zaten
Ülke çapında yapılsa evet hastanelerdeki yoğunluk biter ama yine yurtdışından vs birsekilde tekrar gelmez mi?
Ayrıca böyle bir durum olacak gibi sanırım Ramazan da böyle birşey düşünülüyor.
Yurtdışı giriş çıkış seklinde değil de tek ülke olarak.

sadece bizim kapanmamizla olmaz ki.
biz kapattik diyelim 15 gun tamam hersey bitti.
e acinca yine dunyanin dort bir yanindan insanlar geliyor yine bir sekilde.
bizim ulkeyi kapatsalar millet yine apartman bosluklarinda kisir gunu yapar.
kapanmaz yani bizim memleket.
anca çin gibi kapilara muhur vuracak onuda kayseride yaptilar yinede toparlayamadi kayseri.

yurt disini kapatmadikca onune gecemezki.
hadi o saatten sonra yurt disindan gelenleri aldi yurtlarda mecburi 15 gun tuttu.
e yurt personeli eve gidiyor ordan cikiyor.

Yani 1 yildir hayat durdu sanki ne okurdu iki hafta sıksaydık disimizi de bu kadar uzamasaydi? Acaba bu kadar uzun surecegi ongorulemedi mi?

yurt disini kapatmadikca onune gecemezki.
hadi o saatten sonra yurt disindan gelenleri aldi yurtlarda mecburi 15 gun tuttu.
e yurt personeli eve gidiyor ordan cikiyor.
Doğru. O zaman tum dünya bitsin istiyorsa böyle bitirilecek. Kimse nemalanmiyorsa bu durumdan tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…