- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.741
agustos 2019 dami patlamis yani bu hastalik
Katiliyorum. 2019 aralik ve 2020 ocak ayinda bir hastalik furyasi vardi. Grip sandik.1 aydir iyilesemiyorum eklemlerim cok fena diyen arladaslar vardi ama ben o sene nasil olduysa hasta olmadim. Esim oglum ve annem.oldular. oglum 1 hafta okula gidemedi normalde 2 3 gün anca sürerdi hastalığı.Olabilir.
2019 Aralık gibi oğlumun anaokulunda çocuklar hastalıktan kırıldı.
Birkaç sınıf tamamen hasta oldu sınıfları kapandı.
Diğer sınıfların yarısı ya da daha cogu da hastaydı.
Oğlum da hasta oldu o dönem.
Bir hafta sürdü ateşi.
Grip diye düşündüm burnu akmadi karnı ağrıdı.
Domuz gribi desek öyle birşey her yıl olurdu o zaman okullarda.
Yani iki çocuğumda da o yıl ki kadar okulun hemen hepsini hasta edecek bir grip salgini olmadı.
Üç beş kişi olur biter sonuçta.
Okul o dönemde üç dört hafta aksamisti.
Sonradan acaba mi dedik yani??
Aynen benim de takip ettigim cocuk doktoru abd de. Subatta gecirdi esiyle ve dili uyusuk anlattigi kadariyla, uzun sure geçmedi bu durum demistiDağıldı bence ama adını koyamadilar.
ABD bir doktor ben Ocak ayında eşimle gecirdim dedi.
Tat ve koku durumundan anlamış kendini ki o zamanlar net birşey yoktu hiçbir ülkede.
ben aralikti sanirim kizimi son kez bir avm oyun alanina goturdum, cunku irana falan sicramisti bizede geldi gelecek diyip son kez goturup eve kapanacaktim.Olabilir.
2019 Aralık gibi oğlumun anaokulunda çocuklar hastalıktan kırıldı.
Birkaç sınıf tamamen hasta oldu sınıfları kapandı.
Diğer sınıfların yarısı ya da daha cogu da hastaydı.
Oğlum da hasta oldu o dönem.
Bir hafta sürdü ateşi.
Grip diye düşündüm burnu akmadi karnı ağrıdı.
Domuz gribi desek öyle birşey her yıl olurdu o zaman okullarda.
Yani iki çocuğumda da o yıl ki kadar okulun hemen hepsini hasta edecek bir grip salgini olmadı.
Üç beş kişi olur biter sonuçta.
Okul o dönemde üç dört hafta aksamisti.
Sonradan acaba mi dedik yani??
Aynen.zaten sıtma ilaci ile tedavi ediliyordu ya bir ara favipiravirmiydi neydi
benimde cok tanidigimda ayni sey oldu.Katiliyorum. 2019 aralik ve 2020 ocak ayinda bir hastalik furyasi vardi. Grip sandik.1 aydir iyilesemiyorum eklemlerim cok fena diyen arladaslar vardi ama ben o sene nasil olduysa hasta olmadim. Esim oglum ve annem.oldular. oglum 1 hafta okula gidemedi normalde 2 3 gün anca sürerdi hastalığı.
Odur o zaman ben yanlış hatırlamış olabilirim ayını.Aynen benim de takip ettigim cocuk doktoru abd de. Subatta gecirdi esiyle ve dili uyusuk anlattigi kadariyla, uzun sure geçmedi bu durum demisti
evet kesinlikle anlamadilar.Dağıldı bence ama adını koyamadilar.
ABD bir doktor ben Ocak ayında eşimle gecirdim dedi.
Tat ve koku durumundan anlamış kendini ki o zamanlar net birşey yoktu hiçbir ülkede.
bende hep bunu dusunuyorum ama boyle kolay sonuclanacak bir sey olsa yapilirdi sanki.Bütün dünya iki hafta kapansa virüs bulaşacak insan bulamaz biter.
Ama mümkün değil işte.
Aslında bir buçuk yildir cebellesiyoruz nolurdu sanki iki hafta bir buçuk yılın yanında nedir ki?
Olabilir. Kadir bey miOdur o zaman ben yanlış hatırlamış olabilirim ayını.
Ben de takip ediyorum.
Evet o.Olabilir. Kadir bey mi
Gecenlerde ben de bunu dedim ama ulke capinda. Yurtdışına giris cikislar kapatilsa 2 hafta herkes bir kapansa toparlanamaz miyiz. Böyle de göçtük zatenBütün dünya iki hafta kapansa virüs bulaşacak insan bulamaz biter.
Ama mümkün değil işte.
Aslında bir buçuk yildir cebellesiyoruz nolurdu sanki iki hafta bir buçuk yılın yanında nedir ki?
Ülke çapında yapılsa evet hastanelerdeki yoğunluk biter ama yine yurtdışından vs birsekilde tekrar gelmez mi?Gecenlerde ben de bunu dedim ama ulke capinda. Yurtdışına giris cikislar kapatilsa 2 hafta herkes bir kapansa toparlanamaz miyiz. Böyle de göçtük zaten
sadece bizim kapanmamizla olmaz ki.Gecenlerde ben de bunu dedim ama ulke capinda. Yurtdışına giris cikislar kapatilsa 2 hafta herkes bir kapansa toparlanamaz miyiz. Böyle de göçtük zaten
yurt disini kapatmadikca onune gecemezki.Ülke çapında yapılsa evet hastanelerdeki yoğunluk biter ama yine yurtdışından vs birsekilde tekrar gelmez mi?
Ayrıca böyle bir durum olacak gibi sanırım Ramazan da böyle birşey düşünülüyor.
Yurtdışı giriş çıkış seklinde değil de tek ülke olarak.
Yani 1 yildir hayat durdu sanki ne okurdu iki hafta sıksaydık disimizi de bu kadar uzamasaydi? Acaba bu kadar uzun surecegi ongorulemedi mi?Ülke çapında yapılsa evet hastanelerdeki yoğunluk biter ama yine yurtdışından vs birsekilde tekrar gelmez mi?
Ayrıca böyle bir durum olacak gibi sanırım Ramazan da böyle birşey düşünülüyor.
Yurtdışı giriş çıkış seklinde değil de tek ülke olarak.
Evde çalışıyorum.
Merhabalar hoşgeldinEvde çalışıyorum.
İç işleri bende.
Gerisine karışmam.
En kalaba sehirdeyim.
İki emanetim var.
Siz nerelerden?
Doğru. O zaman tum dünya bitsin istiyorsa böyle bitirilecek. Kimse nemalanmiyorsa bu durumdan tabi kiyurt disini kapatmadikca onune gecemezki.
hadi o saatten sonra yurt disindan gelenleri aldi yurtlarda mecburi 15 gun tuttu.
e yurt personeli eve gidiyor ordan cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?