Geçinemeyenler kulübü

çirak dedigim çocuğum :) eşim böööyük patron
kizilay o eski kizilay degil maalesef suan
Yaa en az üç yıl olmuştur gitmeyeli.
Okul çıkışı gezerdik.
Lisedeyken.
Dershane çıkışı da öyle.
Simit fırını vardı sihhiyenin ilerisinde çok güzel olurdu.
Bir liraya iki simit bir ayran alır her sokağını karış karış gezerdik.
Belki ben sizden çok büyüğüm yaş olarak.
Bilemedim. :/

Belki de yaşıtsınız. Hadi hadi soyleyin

pandemiden önce zaten kizilay patlamalardan dolayi falan baya bir degisime ugramisti, pandemi resmen kirmiş gecirmis 3 sene calistim kizilayin gobeginde cafe esnafinin cogunu tanirdim.
simdi neredeyse hic biri yok.

Ankaraliyim
İzmir'de yaşıyorum
Muğla geliniyim :)

Muglaya yerlessss
İzmir'de hayal ettiğin o dünyayı yaşayamazsin
İzmir tatil Sepeti gibi
İzmirliyim, İzmir de yaşıyorum ama gerçekten çok pahalı ya. Arkadaşım Niğde' de de yaşıyor 300 TL lik ev kiralamış 1+1 ve bakımlı dedi. Bizim burada 300 den aşağı gelen tek fatura İnternet. Memleketimi çok seviyorum hem de çoookkk ama her şey çok pahalı. Bazen diyorum topla pılını pırtını köye yerleş, bana köyler çok samimi sıcak geliyor. Büyükşehirde o güveni bulmak zor

Köyde de yaşamda zor aslında.

Ben her istediğimi elimin altinda bulabilmek istiyorum

Ooo köyler de çok değişmiş.
Bir yerin köyüne küçük bı ev yaptırmıştık.
Büyükşehirden gelenleri yolunacak kaz gibi gören o kadar çok ki.
Rahat da edemedik sattık.
Çoğu insandan da aynı şeyi duyduk.
Samimiyet her yerde bitti.
Ama kafa dinlemek için çok iyi tabi.
Yalnız merkeze yakın da olması lazım.

Yok 10da islerimi bitrmis olacaktım. 1 saat eşimin tamir isi çıktı aksadı. Dolma dolduruyorum bitince yatarim
Ellerine sağlık .
Üç çocuğum olsa dolmayida anneanneye babanneye gidince yesinler ben çok yoruluyorum diye yapmazdim

Ellerine sağlık .
Üç çocuğum olsa dolmayida anneanneye babanneye gidince yesinler ben çok yoruluyorum diye yapmazdim
Yaa seviyorum ben yeter ki vaktim olsun. Onlara güvenip yapmadim diyorum. Isteyen gönülden yarfim etsin isteyen uzak kalsin, fark etmez

Ellerine sağlık .
Zorunlu, özelden yazayım dedim beceremedim. Ban yedin yine bak. Yapma şu beğenmediğin üyeleri takip edip kel alaka yerlerde beğenmedim atmayı. İnsanları kışkırtıcam derken kendin ban yiyorsun, hem de yaptığın hoş değil. Hoş da durmuyor. Kızacaksın bana ama sevdiğim üyesin uyarmadan duramadım. O başka konuda benle tartışıp buraya gelip her yorumuma beğenmedim atan tuhaf kadın gibi görünüyorsun. Tartıştığını orda bırak ya boşver.

Ay o üyeyi hatırlatmasaydın keşke kuzumbanlattı bizi boş yere. Bir tane de yatırım topiğinde var ilk defa gördüm beni sevmiyormuş kıskançmışım falan filan yazmış. Yahu nikini ilk defa gördüm benden sanane sevmezsen sevme tövbe tövbe ne ilginç insanlar var

Khomyuk okudun mu kendi kazancımızı bile yeme hakkımız yokmuş. Ölene dek geline parasal kaynak olacakmışız. Biz yaşamaya gelmedik bu dünyaya sanki tövbe tövbe. İnsanı evlat sahibi olmaktan soğutuyorlar. Okutana kadar zaten aileler fedakarlık yapıyor yeterince. Bir de damadı gelini lüks yaşatmak için kısacakmışız bak sen

Cey kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın yahu bize ne.
Herkes kendi fikrini beyan ediyor, her düşünceye takılsak ohoooo.
Yahu bu birim parayla aylık 400 tl ile gıdasını alanı okuduk, bunu baz alsak açız yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…