Geçinemeyenler kulübü

Yani 1 yildir hayat durdu sanki ne okurdu iki hafta sıksaydık disimizi de bu kadar uzamasaydi? Acaba bu kadar uzun surecegi ongorulemedi mi?
Bence öyle.
Kimse tahmin edemedi ki.
Bir de biz millet olarak sicakkanliyiz.
Haftasonu yasağını geçirmeye ailesine gitti insanlar.
Arkadaşım Katar da mesela çok kurallilar orda.
Vaka hep azdı.
Ölüm de çok az.
Tabi nüfus az kontrol kolay ama insanlar kurallara uyuyor.

Öyle valla. Hafta sonu cikamayiz diyenler persembeden cumadan çıktı yola. Hele 15 tatilde vızır vızır.

Doğru. O zaman tum dünya bitsin istiyorsa böyle bitirilecek. Kimse nemalanmiyorsa bu durumdan tabi ki
bence nemalanan kesinlikle var ama hangi ulke kim bilmiyorum.
beni en cok uzen eger dogruysa 1.5 milyon doz aşi kayipmiş.
eger boyle bir sey varsa ve şu durumda bile kim kimin hakkina giriyorsa en sevdiginden çıkarsin ölemesinler vatandaş olarak hakkimi helal etmiyorum.

bizim enseye saplak g.te patlak asker ugurlamalarimiz var, ota b.ka halay cekme misket oynama merakimiz var.
birde parayi veren dudugu calar durumumuz var.
covit surecinde ölen 3 akrabamiz var (covitle baglantisi olmayan) aileleri herkese küsmüş kimseyle muhattap olmuyorlar neden virus bahane olmus herkese baş sagligina gidilmiyormus, cenazelerine gitmemis kimse diye.
boylede şuursuz bir toplumumuz var

Bak orayi kaçırmışım kayip dozlardan haberim yok

Gece gece çayı döküp hali silip, uyumamis gibi kalkip gelen ortancayi da geri yatirdigimiza göre tamamdir. Nerde kalmıştık, ne diyoduk

Kızlar iyi geceler neler yaptınız bu pazar gününü nasıl değerlendirdiniz uzun Bi süre sonra bugün güneşi gördüm çatılarda kalan karlar falan da eridi inşallah düzelmeye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…