Geçinemeyenler kulübü

Bizde değişmiyor, haftasonu evde yemek pişmez
Ha dışarı ha içeri, aynı meblağ çıkıyor.

Ay aklımı kaçıracağım artıık
Bir cumartesimiz vardı çocuğu alıp dağa bayıra götürüyorduk insandan uzak enerji atıyordu. Cafeye götürmüyorduk hava alıyorduk. Şimdi ben napıcam bu bebeyle yaaa.
Sitede parkı olana kolay da ben gibi garibanların yüzü gülür mü zaten

Elinize takın bir bim poşeti, bitti gitti
Ank da haftasonu yasağında öyle bir kalabalık oluyor ki yasak olmadığında böyle bir şey yaşanmaz, eminim.
Poşetini kapan geziyor, marketler desen kuyruk.
Çevre park bahçeler ohoooo doluyor taşıyor.

Anca market gezilir öyle ama parkta sobelensek polis ceza kesmez mi

Anca market gezilir öyle ama parkta sobelensek polis ceza kesmez mi
Hangi birine kesecek...
Millet çoluk çocuk bisiklette sahillerde geziyor elinde poşetle, onlara ceza yok.
Yürüyebileceğiniz en yakın açık alanı kendinize belirleyin, ekmek almaya çıktık diye gidiverin ne olacak

anladım çok amin o zaman
Her şey maddiyatla bir şekilde alakalı olsa da kendimden çok eminim ya.
Gelinimin içinde hiçbir şey kalmayacak, ne istiyorsa o.
İşine karışanı, bir şeye zorlayanı yakarım valla.
Bir de başkasına imrenmemesi için elimden geleni yaparım.
Param olmaz belki ama yine unutamayacağı sürpriz, kutlama, organizasyon vs o mutlu olsun diye oğlanlarıma zorla yaptırırım.
Başka neye gücüm yeter bilmem.

prada giymiyorsan tabiki alırsın film.anahtar kelime prada burada

Geçenlerde outlette bir spor ayakkabısını beğendim, almayayım mı şimdi?
benim kocaya aşı çıktı 1 nisana medicanaya randevu aldı.özellikle 1 nisanı seçmiş ölürse nisan1 şakası olacakmış.bizim evde bir tane aklı başında insan yok yahuu.

benim kocaya aşı çıktı 1 nisana medicanaya randevu aldı.özellikle 1 nisanı seçmiş ölürse nisan1 şakası olacakmış.bizim evde bir tane aklı başında insan yok yahuu.
esinin rahatsizligi ne ceycey? annemin listede olmasi lazim ama bur turlu olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…