- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.821
Bizde değişmiyor, haftasonu evde yemek pişmezşöyle bir iyi yanı var biz fakirler için.en çok harcamayı haftasonu yapıyorduk artık çıkamayacağımız için tasarruftayız demektir bu.o paraları ilerdeki gelin ve damatlarımız için biriktireceğiz yaşasınnn
senin yeni tip damatlardan haberin yok besbelli.neredeyse başlık parası isteyecekler kendilerineBizim oğlumuz yok, dünürler düşünsün.
senin yeni tip damatlardan haberin yok besbelli.neredeyse başlık parası isteyecekler kendilerine
hah şöyle aklı başında bir kadınla karşılaştım .ezmeyelim ezdirmeyelim kendimiziBen kızları cinsiyetçi yetiştirecem, eşitiz teranesine her sorumluluğu bize yıkacak damat getirmeyecekler inş çok amin.
Elinize takın bir bim poşeti, bitti gittiAy aklımı kaçıracağım artıık
Bir cumartesimiz vardı çocuğu alıp dağa bayıra götürüyorduk insandan uzak enerji atıyordu. Cafeye götürmüyorduk hava alıyorduk. Şimdi ben napıcam bu bebeyle yaaa.
Sitede park olana kolay da ben gibi garibanların yüzü gülür mü zaten
Allah size benim gibi dünür nasip etsin inşallahhah şöyle aklı başında bir kadınla karşılaştım .ezmeyelim ezdirmeyelim kendimizi
Anca market gezilir öyle ama parkta sobelensek polis ceza kesmez miElinize takın bir bim poşeti, bitti gitti
Ank sa haftasonu öyle bir kalabalık oluyor ki yasak olmadığında böyle bir şey yaşanmaz, eminim.
Poşetini kapan geziyor, marketler desen kuyruk.
Çevre park bahçeler ohoooo doluyor taşıyor.
benim gibi derken?ürktüm anidenAllah size benim gibi dünür nasip etsin inşallah
Hangi birine kesecek...Anca market gezilir öyle ama parkta sobelensek polis ceza kesmez mi
özel hastaneden randevu alıp gitmemekte çözümAnca market gezilir öyle ama parkta sobelensek polis ceza kesmez mi
Pozitif ayrımcıyım ben, gelinim bir yana oğlum bir yana.benim gibi derken?ürktüm aniden
anladım çok amin o zamanPozitif ayrımcıyım ben, gelinim bir yana oğlum bir yana.
O eşekoğlu eşekler, dünyada tek kadın gibi hissettirmeyecekse gelinime, koca boyuna bakmam sopalarım.
Her şey maddiyatla bir şekilde alakalı olsa da kendimden çok eminim ya.anladım çok amin o zaman
prada giymiyorsan tabiki alırsın film.anahtar kelime prada buradaHer şey maddiyatla bir şekilde alakalı olsa da kendimden çok eminim ya.
Gelinimin içinde hiçbir şey kalmayacak, ne istiyorsa o.
İşine karışanı, bir şeye zorlayanı yakarım valla.
Bir de başkasına imrenmemesi için elimden geleni yaparım.
Param olmaz belki ama yine unutamayacağı sürpriz, kutlama, organizasyon vs o mutlu olsun diye oğlanlarıma zorla yaptırırım.
Başka neye gücüm yeter bilmem.
Geçenlerde outlette bir spor ayakkabısını beğendim, almayayım mı şimdi?prada giymiyorsan tabiki alırsın film.anahtar kelime prada burada
prada ocak söndürür gelinsiz kalırsın alma tabi ki?Geçenlerde outlette bir spor ayakkabısını beğendim, almayayım mı şimdi?
benim kocaya aşı çıktı 1 nisana medicanaya randevu aldı.özellikle 1 nisanı seçmiş ölürse nisan1 şakası olacakmış.bizim evde bir tane aklı başında insan yok yahuu.Geçenlerde outlette bir spor ayakkabısını beğendim, almayayım mı şimdi?
esinin rahatsizligi ne ceycey? annemin listede olmasi lazim ama bur turlu olmadibenim kocaya aşı çıktı 1 nisana medicanaya randevu aldı.özellikle 1 nisanı seçmiş ölürse nisan1 şakası olacakmış.bizim evde bir tane aklı başında insan yok yahuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?