- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.841
işte dünür dediğin böyle olurrrr aferimm bravoooooo
kalp var fazla kilo var yüksek tansiyon var.devletten raporu var idari izin için ondan kolay çıktı deniz.esinin rahatsizligi ne ceycey? annemin listede olmasi lazim ama bur turlu olmadi
ne varmiş gerekirse bende alirim dügün bohcasina koyarimişte dünür dediğin böyle olurrrr aferimm bravoooooo
annem kanser atlatti seker tansiyon tiroit allah ne verdiyse var yinede cikmadi.kalp var fazla kilo var yüksek tansiyon var.devletten raporu var idari izin için ondan kolay çıktı deniz.
bana da çıkmadı deniz.tümörlerimin kötü huylu olması lazımmış tövbe tövbe.kanseri devam edenlere çıktı ama .hastaneden rapor alsa annen kroniğim diye çıkardı sanırımannem kanser atlatti seker tansiyon tiroit allah ne verdiyse var yinede cikmadi.
saglik bakanligini aradim bakalim donerlermi geri
zaten raporlu e nabizda falan tanimlanmis gorunuyo hastaliklari anlamadim ki valla.bana da çıkmadı deniz.tümörlerimin kötü huylu olması lazımmış tövbe tövbe.kanseri devam edenlere çıktı ama .hastaneden rapor alsa annen kroniğim diye çıkardı sanırım
yakında çıkar o zaman.biz işe geri dönelim diye erkene alınmış olabilirizzaten raporlu e nabizda falan tanimlanmis gorunuyo hastaliklari anlamadim ki valla.
Ay nerde bende o para
Annen kaç yaşında deniz?zaten raporlu e nabizda falan tanimlanmis gorunuyo hastaliklari anlamadim ki valla.
CanımPolo33 nerelerdesin?
sesin çıkmıyor .merak ettim
seker bu aralar yogunuz gelen gıden sen durumu bılıyorsun zatennnnsesin çıkmıyor .merak ettim
anladım bende dışardayım devamlı ama arabadan da yazıyorum burayaseker bu aralar yogunuz gelen gıden sen durumu bılıyorsun zatennnn
57 yasindaAnnen kaç yaşında deniz?
dıkkatlı ol. hastalanma.. Arabada yazmakta farklı bır romatizımanladım bende dışardayım devamlı ama arabadan da yazıyorum buraya
kaca gitti arabaAy nerde bende o para
Hele şu 10 gündür meteliğe kurşun atıyorum, ablamın arabayı yok paraya sattım bugün krediye bulaşmaması için.
Bende olsa vereceğim ama yok
kroniklerde yaşa bakılmıyor sanırım.57 yasinda
okulun yanı çamur içindeydi her yerim çamur oldu sinir oldum.ama kızın öğretmeniyle biraz sohbet ettim.çok güzel kadın çok da akıllı ve iyi kalpli.tüm ilkokul bebelerine allah böyle öğretmenler nasip etsinndıkkatlı ol. hastalanma.. Arabada yazmakta farklı bır romatizım
İnşallah insallah canım.. bızım sehır ilcelerı teker teker karantınadaokulun yanı çamur içindeydi her yerim çamur oldu sinir oldum.ama kızın öğretmeniyle biraz sohbet ettim.çok güzel kadın çok da akıllı ve iyi kalpli.tüm ilkokul bebelerine allah böyle öğretmenler nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?