- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.001
İşte tek oraya değil bayağı hepsine bakmanız lazım.Tekrardan bakacam zaten,dün eşimin gittiği hastaneye tekrardan bakacağım.
Aldım randevuyu nisana gün verildi.İşte tek oraya değil bayağı hepsine bakmanız lazım.
Annemle babam aynı gün aşı oldular fakat birbirlerine 30 km mesafesi olan yerlerde bulduk.
Çok yığılma varmış yoğun kullanılan hastanelerde, daha butik küçük yerler boşmuş.
Anneme sağlık ocağında vs bulamadık özel hastanede yaptırdık kuzum. Hakkınız ölmeden yaptırın aşınızıTekrardan bakacam zaten,dün eşimin gittiği hastaneye tekrardan bakacağım.
Sağlık ocağı bana yakın zaten eşim istemedi orayı,şimdi buldum randevuyu aldım sonunda.Anneme sağlık ocağında vs bulamadık özel hastanede yaptırdık kuzum. Hakkınız ölmeden yaptırın aşınızı
Gözünüz aydın.Sağlık ocağı bana yakın zaten eşim istemedi orayı,şimdi buldum randevuyu aldım sonunda.
Çok sağol teşekkürler.Gözünüz aydın.
Aşıyı olurken mutlaka sorun ikinci doz için hangi gün açacaksınız sistemi diye, böyle söylüyorlarmış herkes öğrenip o an girip randevu alıyormuş.
Biz habersiz kullar da yer yok diye çırpınıyoruz
Valla büyüklerimiz ve kronik hastalar olsun da, biz bekleriz yahu önemli değil.Çok sağol teşekkürler.
Aşıdan sonra 28 gün sonrasına randevu alınıyor,bir kaç gün de aralık bırakıyorlar.
Dün eşime tekrar randevu baktık yok tu mesela daha sonra yine bakacağız.
İnşallah en kısa zamanda sizlerede olur aşı işi.
Artık yaş sınırları aşağılara çekildi aşı sırası gelen oluyor.Valla büyüklerimiz ve kronik hastalar olsun da, biz bekleriz yahu önemli değil.
Sevdiklerimizin endişesi, onlara sebep daha çok korkutuyor.
Bende öyle bir şans var ki, sıram geldiğinde korona bitebilirArtık yaş sınırları aşağılara çekildi aşı sırası gelen oluyor.
Yaşlı ve dediğin gibi kronik durumda olanlar önemli zaten.
Hepimiz açısından önemli keşke hemencecik bitse bu işlerde herkesler rahat br nefes alabilsek.
benim kanser uzerine tek bildigim kubanin uyguladigi yontem, baska bir ilacdami var?Kanserinde var deniz
Dün eşim aşı olmuştu banada hak tanınıyormuş yaştan dolayı,hastaneden randevu bakıyırum dolu resmen .
bende boyle dusunuyorum kendim içinBende öyle bir şans var ki, sıram geldiğinde korona bitebilir
Ya da tam bana gelmişken virüsü kaparım falan, böyle bedevi şanslı insanım
Şimdi baktım bana çıkmamış oysa ağır kronik bir hastayla aynı evdeyim ve ağır ameliyat geçirdim kalp hastasıyım çıkmalıydıArtık yaş sınırları aşağılara çekildi aşı sırası gelen oluyor.
Yaşlı ve dediğin gibi kronik durumda olanlar önemli zaten.
Hepimiz açısından önemli keşke hemencecik bitse bu işlerde herkesler rahat br nefes alabilsek.
Evet kübada aşısı var aşıyı uzun süre kullanmak gerekiyor yalnız yıllarca yani. İsviçre de kanser tedavisinde çok ilerdebenim kanser uzerine tek bildigim kubanin uyguladigi yontem, baska bir ilacdami var?
Aman sakın öyle düşünme bile aklına dahi getirme bunu,sıra gelir nasılsa.Bende öyle bir şans var ki, sıram geldiğinde korona bitebilir
Ya da tam bana gelmişken virüsü kaparım falan, böyle bedevi şanslı insanım
Bekarmı teyzen.annemden kucuk teyzem bile aşı oluyor bugün, kadini evlendiresimiz geldi
Benim damat'ta öyle kalp kapakçığı değişti aşı olamadı,bir kaç tane kronik hastalığı olması gerekiyormuş aşı olabilmesi için öyle bilgi vermişler kendisine.Şimdi baktım bana çıkmamış oysa ağır kronik bir hastayla aynı evdeyim ve ağır ameliyat geçirdim kalp hastasıyım çıkmalıydı
8.42 şu anda bişiler olacak geneDolar 8.40
Dün gecenin etkilerini görüyoruz/
isvicreyi duymamistim iyi oldu ögrendigimEvet kübada aşısı var aşıyı uzun süre kullanmak gerekiyor yalnız yıllarca yani. İsviçre de kanser tedavisinde çok ilerde
evli abla esinden dolayi olduAman sakın öyle düşünme bile aklına dahi getirme bunu,sıra gelir nasılsa.
Bekarmı teyzen.
Benim damat'ta öyle kalp kapakçığı değişti aşı olamadı,bir kaç tane kronik hastalığı olması gerekiyormuş aşı olabilmesi için öyle bilgi vermişler kendisine.
8.42 şu anda bişiler olacak gene
İsviçre tıpta çok ileri bir ülkedir deniz. Bu arada euro daha da arttı. Annene tekrardan sevgilerisvicreyi duymamistim iyi oldu ögrendigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?