- 10 Nisan 2014
- 43.915
- 116.652
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.101
zaten cehenneme gidecekler boşverDaha başvurmamış bile aşı pasaportu için ama haber eski 1,5 aylık.
Gerçi daha böyle bir pasaport bile çıkmadı.
Ab settirsin gitsin işine baksın, son dişi kalmış canavar tadında ha yıkıldı ha yıkılacaklar.
Denizcim bitemez tatlım maalesef bitemez.sakin olun yahu ben inaniyorum bir sabah aha bitti ya diyecegiz
babamin amcasinin oglunun balikesir akcayda evi var,ogluda ayni yerde pansiyon isletiyo her sene anahtari veriyim gidin modunda baktim darlandik bu sene yuzumu kizartip evlerinin anahtarini isteyecegimBen ev fiyatlarına baktım da kiralık, elim yandı
Geçen sene gittiğimiz fiyatlara haziran başında var anca.
hayallerimle oynama filmDenizcim bitemez tatlım maalesef bitemez.
Bu bir süreç, hiçbir pandemi cart diye bitmedi, bu da bitemez.
Doğal bağışıklıkla beraber dünya nüfusunun 4 te 3ün aşılanması lazım.
Şuan aşıya ulaşan nüfus çok az olduğu gibi az gelişmiş ülkelerin hiçbir şekilde satın alabilme gibi durumları yok.
Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlarız, buna inanıyorum.
Ama ne bu sene de 2022 için umudum yok, realistim çünkü.
2022 de hayatımız devam eder, korkmadan çıkar gezeriz ama maskeli ve dezanfektanlı.
Hiç bitmeyecek sadece sıradanlasacak ama yolu bu değil ya, tak etti canımasakin olun yahu ben inaniyorum bir sabah aha bitti ya diyecegiz
beni de alın hayrınızababamin amcasinin oglunun balikesir akcayda evi var,ogluda ayni yerde pansiyon isletiyo her sene anahtari veriyim gidin modunda baktim darlandik bu sene yuzumu kizartip evlerinin anahtarini isteyecegim
abimde var ama onlar olmaz
evrene güzel mesajlar yollayin yaHiç bitmeyecek sadece sıradanlasacak ama yolu bu değil ya, tak etti canıma
Benim psikolojimin sağlam kalmasının tek nedeni gerçekçi bakmamhayallerimle oynama film
beni bu inanc ayakta tutuyor.
gel minnoş hep birlikte sahilde bir banka oturur boş gozlerle ufuklara dalariz aha boylebeni de alın hayrınıza
Ben gözel garıyam.evrene güzel mesajlar yollayin ya
kapat kk yı dermişimBenim psikolojimin sağlam kalmasının tek nedeni gerçekçi bakmam
Geçen sene çoğu arkadaşım görüntülü aramalarda ‘kapa şu telefonu’ diyordu bana çünkü geçen hazirana falan hayatlarına devam edeceklerini, olayın 2 3 ayda biteceğine inanmışlardı.
Onlar öldü bitti, psikolojik destekler, bunalımlar ah vahlar.
Kü gayet otele tatile gittiler milyonlarca kere.
İ am survivor, i am legend
Pesimistlik değil ama realistlik daima kazandırır.
Benim aklıma direkt o uzaylı karikatürü geldi “yedim ben onu”Ben gözel garıyam.
Sahil sıkıntı bacımgel minnoş hep birlikte sahilde bir banka oturur boş gozlerle ufuklara dalariz aha boyle
Üzülürsün, takılma öylekapat kk yı dermişim
ben boyle polyanna polyanna takiliyorum ya
Ben gözel garıyam.
Yaaa ben direkt muğlaya akarım yazlığa diyodum ya niçin öyle dedin ki?Sahil sıkıntı bacım
Ben bu sene de eğer bungalov türünde sınırlı insan girişi olan bir koy falan bulamazsam denize menize gitmem.
Tükürüyorlar kuma, suya vs.Yaaa ben direkt muğlaya akarım yazlığa diyodum ya niçin öyle dedin ki?
Biz de gittik ama kendi plajı olan bi yere. Yine öyle yapsak mu diyorum amaTükürüyorlar kuma, suya vs.
Akıntılı olan bir deniz değil ve sahiller dip dibe ise hayatta gitmem.
Bizim kuzenler fethiyede çalış plajında kaptı korona geçen sene.
Ayrıca temizliği sürekli sağlayabilmek sıkıntı.
Şezlongunun yanından ağzından burnundan su akarak geçiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?