Geçinemeyenler kulübü

Şaka gibi vaka sayıları cok yükseldi nasıl inecek nasıl bir yaz gecirecegiz acaba
37 bin bayrama kadar yasak bayramda her sey serbest hepsi çöp.. sonrav ekrar yasak sonra kurban bayrami... sonra yine kalabalik ortamlar... sonra ne oldu yaz bittiiiiii

37 bin bayrama kadar yasak bayramda her sey serbest hepsi çöp.. sonrav ekrar yasak sonra kurban bayrami... sonra yine kalabalik ortamlar... sonra ne oldu yaz bittiiiiii
Ömür bitti ömür.
Geçen bir şeyden bahsediyorum dedim ki ‘işte 1 sene oldu olmadı çok eski değil dedim’ halbuki 2019 imiş.
Beynim bile 2020yi yaşanmış saymıyor çünkü anı yok, zamanı hatırlatacak bir şey yok.
Algısız yaşadık yedik içtik yattık ve bitti.

Öyle valla katılıyorum her harfine.

çin aşisi faz bilmem kac calismalari yapilmadi vs diye kabul etmiyor ya diger ulkeler.
dur bulursam yollayim
Yapıldı ya bizim ülkede yapıldı hatta faz 3 çalışmaları, denek olduk ya işte.
İspanya, biz, birkaç ülke daha.
Ülkelere göre koruyuculuk oranı farklılık gösterdi, burada da toplumsal özellikler, genetik faktörler söz konusu idi.

Bi toparlıyorum kendimi sonra da ölümünü bekleyen kurbanlık gibi hissediyorum. Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle.. arkada fon müzik.. yanina ne alırdınız.

Bi toplamıyorum kendimi sonra da ölümünü bekleyen kurbanlık gibi hissediyorum. Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle.. arkada fon müzik.. yanina ne alırdınız.
alkol kullanmam ama içesim geldi ruhum sıkıldı benim de

Bi toplamıyorum kendimi sonra da ölümünü bekleyen kurbanlık gibi hissediyorum. Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle.. arkada fon müzik.. yanina ne alırdınız.
sakin olun yahu ben inaniyorum bir sabah aha bitti ya diyecegiz

Daha başvurmamış bile aşı pasaportu için ama haber eski 1,5 aylık.
Gerçi daha böyle bir pasaport bile çıkmadı.
Ab settirsin gitsin işine baksın, son dişi kalmış canavar tadında ha yıkıldı ha yıkılacaklar.

haber eskide durumlar hala ayni
boyle bisey olursa zaten bizim kendi tooraklarinda ki vatandaslari bile gondermek icin bin care arayan bazi ulkeler arkasindan gider bunlarin.
burdakiler yetiyor dahada gelemesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…