- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.081
ama annemin yurt disina gitme durumu olursa çin aşısinida kabul etmiyolarÇin çin, ölü virüs o.
37 binŞaka gibi vaka sayıları cok yükseldi nasıl inecek nasıl bir yaz gecirecegiz acaba
Seçme lüksümüz bile var ne diyorsunAy herkese yetecek kadar geldi mi sanki. Amaaan vurulacak aşı kalsın da
Nası ya ne alaka?ama annemin yurt disina gitme durumu olursa çin aşısinida kabul etmiyolar
Umuduna hayran kaldım filmSeçme lüksümüz bile var ne diyorsun
Şaka bir yana ben biontech olmam, sıra geldiğinde bir tek o varsa da olmam, çin aşısı beklerim.
Ömür bitti ömür.37 binbayrama kadar yasak bayramda her sey serbest hepsi çöp.. sonrav ekrar yasak sonra kurban bayrami... sonra yine kalabalik ortamlar... sonra ne oldu yaz bittiiiiii
çin aşisi faz bilmem kac calismalari yapilmadi vs diye kabul etmiyor ya diger ulkeler.Nası ya ne alaka?
AhahshshshUmuduna hayran kaldım film
Öyle valla katılıyorum her harfine.Ömür bitti ömür.
Geçen bir şeyden bahsediyorum dedim ki ‘işte 1 sene oldu olmadı çok eski değil dedim’ halbuki 2019 imiş.
Beynim bile 2020yi yaşanmış saymıyor çünkü anı yok, zamanı hatırlatacak bir şey yok.
Algısız yaşadık yedik içtik yattık ve bitti.
Yapıldı ya bizim ülkede yapıldı hatta faz 3 çalışmaları, denek olduk ya işte.çin aşisi faz bilmem kac calismalari yapilmadi vs diye kabul etmiyor ya diger ulkeler.
dur bulursam yollayim
tatil bile ayarlamıyoruz .belirsizlik diz boyuŞaka gibi vaka sayıları cok yükseldi nasıl inecek nasıl bir yaz gecirecegiz acaba
herkes boş yazligi olan akrabalariyla saflarini sıkı tutsun bol bol arayip hal hatir soruntatil bile ayarlamıyoruz .belirsizlik diz boyu
alkol kullanmam ama içesim geldi ruhum sıkıldı benim deBi toplamıyorum kendimi sonra da ölümünü bekleyen kurbanlık gibi hissediyorum. Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle.. arkada fon müzik.. yanina ne alırdınız.
sakin olun yahu ben inaniyorum bir sabah aha bitti ya diyecegizBi toplamıyorum kendimi sonra da ölümünü bekleyen kurbanlık gibi hissediyorum. Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle.. arkada fon müzik.. yanina ne alırdınız.
Daha başvurmamış bile aşı pasaportu için ama haber eski 1,5 aylık.filmdelisi
Corona virüsü aşısında Türkiye’ye kötü haber: ‘Çin aşısı olana AB vizesi yok’ iddiası
Corona virüsü aşısında Türkiye’ye kötü haber: ‘Çin aşısı olana AB vizesi yok’ iddiası Avrupa Birliği, iki aydır konuşulan "Aşı pasaportu" konusunda görüşmelere başladı. Dün yapılan online AB zirvesi 4.5 saat sürdü ve başta aşı pasaportu olmak üzere çeşitli konularda kararlar alındı. AB'nin...www.google.com
Ben ev fiyatlarına baktım da kiralık, elim yandıherkes boş yazligi olan akrabalariyla saflarini sıkı tutsun bol bol arayip hal hatir sorun
haber eskide durumlar hala ayniDaha başvurmamış bile aşı pasaportu için ama haber eski 1,5 aylık.
Gerçi daha böyle bir pasaport bile çıkmadı.
Ab settirsin gitsin işine baksın, son dişi kalmış canavar tadında ha yıkıldı ha yıkılacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?