- 10 Nisan 2014
- 43.915
- 116.651
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.141
arabaya virüs bulaşırsa diye gitmiyorum 1 senedir yıkatmadım bile yağmur kar yıkıyor oluyor bitiyorAferin sana
Bol suyla tekrar tekrar silmen lazım, kosla rengini de açmış olabilir, ben diyeyim.
Ayarla 300 tl, tanıdık oto kuaför var
Değil mi yani oluyoruz işte kaçış yok bundan.Ben kapanmalardan sıkıldım artık. Keske herkes dikkat etse gerek kalmasa
baya silmen gerekiyor oda yorar.evet evde kullandığım koslayla sildim leke leke kaldı sinir oldum.
Çin aşısını savunmak gibi olmasın ama işe yarıyor.Yapıldı ya bizim ülkede yapıldı hatta faz 3 çalışmaları, denek olduk ya işte.
İspanya, biz, birkaç ülke daha.
Ülkelere göre koruyuculuk oranı farklılık gösterdi, burada da toplumsal özellikler, genetik faktörler söz konusu idi.
Tabiisi.karavan kiralaniyomu?
dezenfektan sikiyorlar ya isleri bitincearabaya virüs bulaşırsa diye gitmiyorum 1 senedir yıkatmadım bile yağmur kar yıkıyor oluyor bitiyor
perşembe eşime yapılacak .doktor akrabalarda çin aşısını önerdi yoksa bekleyecekti diğeriniÇin aşısını savunmak gibi olmasın ama işe yarıyor.
Ben de kamp sandalyelerim ile parkta kahvaltı yapmayı alışkanlık haline getirmiştimDeğil mi yani oluyoruz işte kaçış yok bundan.
Olmak istemeyen milyonlarca önlemini alıyor zaten.
Akşamları açık alanda bir kahve içiyordum ben mesela, hastalanmak istemeyen bunu yapıyor ve yapmaya devam edecek zaten yasak olmasa bile.
Kesinlikle daha güvenilir.perşembe eşime yapılacak .doktor akrabalarda çin aşısını önerdi yoksa bekleyecekti diğerini
takı işi ne oldu.bak altın dolar artıyorrKesinlikle daha güvenilir.
Ben 1 senedir birkaç kere cafeye gittim o da şöyle, akşam çocuklar uyuyunca cafenin açık bölümünde montla uzaktan oturmaca şeklinde.Ben de kamp sandalyelerim ile parkta kahvaltı yapmayı alışkanlık haline getirmiştim
Zaten deterjan vb ürünler kullanıp buhar falan tutulduğundan virüs kalmaz ki arabada, amaç o ya temizlemekdezenfektan sikiyorlar ya isleri bitince
aman tmm sizi mi kıracağım kızın sınavları bitsin temizletirimZaten deterjan vb ürünler kullanıp buhar falan tutulduğundan virüs kalmaz ki arabada, amaç o ya temizlemek
öyle tatili ben hiç sevmem film.rahat hareket edemezsin istediğini giyemezsin evde .ama otelde ya da tek aile apartta tanıdık kimse yoksa açıl saçıl gitsinchamallows sizin aile dostunuz, yakın akrabanız falan yok mu ya şöyle 3 aile olabileceğiniz?
Beraber ev kiralardınız tatil için.
Gayet herkesin yanında da açılabildiğim için sorun yoköyle tatili ben hiç sevmem film.rahat hareket edemezsin istediğini giyemezsin evde .ama otelde ya da tek aile apartta tanıdık kimse yoksa açıl saçıl gitsin
çanakkale yi merak ediyoruz o taraftan yazlık mı tutsak acaba bu sene?otele güvenip kalamam.Gayet herkesin yanında da açılabildiğim için sorun yok
Otel tatiline hep aynı ekiple gidiyorduk zaten sereserpe de yattım güneşlendim, ne var ki?
Geçen sapancaya da kuzenlerle gittik biz.
Bu yaz için başka kuzenlerle gitmeyi planlıyorum, fiyatlar aşırı artmış.
Çok güzeldir ama çanakkale tatilini normal yaz tatili algınla yapamayabilirsin.çanakkale yi merak ediyoruz o taraftan yazlık mı tutsak acaba bu sene?otele güvenip kalamam.
canim cok varda pandemi var yoksa zamaninda iki katli bir evin alt katini 10 kisi kiralayip gitmisligimiz var efsane olmustuchamallows sizin aile dostunuz, yakın akrabanız falan yok mu ya şöyle 3 aile olabileceğiniz?
Beraber ev kiralardınız tatil için.
soğuk denize giremem ama çocuk oraları görsün istiyorum şehitliği savaşın olduğu yerleri merak ediyor.geçen film izledik vecihi hürkuş lu olan savaş filmini.ağladı hüngür hüngür.şimdiki nesilden umutsuz olsam da çocuklardan umutluyumÇok güzeldir ama çanakkale tatilini normal yaz tatili algınla yapamayabilirsin.
Denizi buz gibi, alışkın olmayan girip yüzemez kolay kolay.
Rüzgarı çarpar adamı, hep esintili.
Hava akşamları da serin olur yine rüzgar sebepli.
Seviyorsanız bu türü mis gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?