Geçinemeyenler kulübü

Ben kapanmalardan sıkıldım artık. Keske herkes dikkat etse gerek kalmasa
Değil mi yani oluyoruz işte kaçış yok bundan.
Olmak istemeyen milyonlarca önlemini alıyor zaten.
Akşamları açık alanda bir kahve içiyordum ben mesela, hastalanmak istemeyen bunu yapıyor ve yapmaya devam edecek zaten yasak olmasa bile.

Çin aşısını savunmak gibi olmasın ama işe yarıyor.

Ben de kamp sandalyelerim ile parkta kahvaltı yapmayı alışkanlık haline getirmiştim

öyle tatili ben hiç sevmem film.rahat hareket edemezsin istediğini giyemezsin evde .ama otelde ya da tek aile apartta tanıdık kimse yoksa açıl saçıl gitsin
Gayet herkesin yanında da açılabildiğim için sorun yok
Otel tatiline hep aynı ekiple gidiyorduk zaten sereserpe de yattım güneşlendim, ne var ki?
Geçen sapancaya da kuzenlerle gittik biz.
Bu yaz için başka kuzenlerle gitmeyi planlıyorum, fiyatlar aşırı artmış.

çanakkale yi merak ediyoruz o taraftan yazlık mı tutsak acaba bu sene?otele güvenip kalamam.

çanakkale yi merak ediyoruz o taraftan yazlık mı tutsak acaba bu sene?otele güvenip kalamam.
Çok güzeldir ama çanakkale tatilini normal yaz tatili algınla yapamayabilirsin.
Denizi buz gibi, alışkın olmayan girip yüzemez kolay kolay.
Rüzgarı çarpar adamı, hep esintili.
Hava akşamları da serin olur yine rüzgar sebepli.
Seviyorsanız bu türü mis gibi olur.

chamallows sizin aile dostunuz, yakın akrabanız falan yok mu ya şöyle 3 aile olabileceğiniz?
Beraber ev kiralardınız tatil için.
canim cok varda pandemi var yoksa zamaninda iki katli bir evin alt katini 10 kisi kiralayip gitmisligimiz var efsane olmustu
suan anca annemi ve yurt disindan gelirse eger buyuk teyzemi goturebilirim riske girip.
mesele ev kiralama apart kiralama yada otele gidememe durumu degil benim derdim pandemi şuan.

soğuk denize giremem ama çocuk oraları görsün istiyorum şehitliği savaşın olduğu yerleri merak ediyor.geçen film izledik vecihi hürkuş lu olan savaş filmini.ağladı hüngür hüngür.şimdiki nesilden umutsuz olsam da çocuklardan umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…