Geçinemeyenler kulübü

gidip kafami vileda kovasina sokup intihar edecegim simdi ya

Benim babamın datçada yazlığı var yakınında da kuzenimin yazlığı var. Yaşıt çocuğu da var. En kötü ona giderim hem çocuklar da kuzen sayılır azıcık oynarlar diyordum. Geçen sene hep ordaydı kuzen sağlam döndüler. Bilemiyorum ya. Çocuk şimdiden tatil deniz fln diyor hayır desem de olmaz ki bunaldı çok

yazlik villa tipi falansa guzel olabilir aslinda.

Biz de gittik ama kendi plajı olan bi yere. Yine öyle yapsak mu diyorum ama
Hah işte kendi plajı, giren çıkanın sınırlı olduğu yerler olursa elbet gidilir ama her gün başla insanların geldiği beachler, otel sahilleri, halk plajları ya da ücretli plajlar olmaz yani bence.
Bencenin altını çiziyorum

Denizcim sen o yazlığa git, arabanın bagajına at kamp sandalyesini, güzel gördüğün yerde dur ve öyle tatil yap.
Geçen yaz pataraya gittik birkaç defa biz, zorunlu kendi plaj alanını kullandık.
Ücretini ödediğim için sadece şemsiyesini aldım ve yan tarafa bayağı yürüyüp geçip sandalyelerimi açtım, orada oynadı çocuklar.
Diğer plaj dip dibe ne yapayım ben orada yani.

filmdelisi büyük oglan alistimi okula tekrar
Alıştı alıştı, günleri sayıyor ‘bugün salı 3 kere daha gidince tatil olacak’ diye.
Küçük fena ya sürekli ağlıyor, okulda sıfır sıkıntı ama eve gelip uyuyana kadar anamdan emdiğim sütü getiriyor burnumdan.
Tüm gün hırsını çıkaramıyor, eve gelince coşuyor.

hele bir yaz gelsin de ölmezde sağ kalirsak denize sozum var bu sene gunu birlikte olsa goturecegim.
aklima sey bile geldi arabalar icin sisme yataklar var ya
oyle bir sey alip uygun buldugum yerlerdede durabilirim.
arabada da yatariz

allah allah ne istiyor ki küçügun derdi ne?

hele bir yaz gelsin de ölmezde sağ kalirsak denize sozum var bu sene gunu birlikte olsa goturecegim.
aklima sey bile geldi arabalar icin sisme yataklar var ya
oyle bir sey alip uygun buldugum yerlerdede durabilirim.
arabada da yatariz
Karavan kiralayın, ciddiyim ya.
Bak biz kalabalığız, 4 kişi olunca sıkıntı büyük lazım ama denizi aranıza alır yatarsınız küçük karavanlardan kiralayıp.
Karavan kampında kalırsınız, bitti gitti.

yeni bir oğlan yap söz sana tam altın takacağım

allah allah ne istiyor ki küçügun derdi ne?
Aman o aşırı sinirli bir çocuk zaten, sürekli kızarıp titriyor sinirden.
Tüm gün okulda krize giremediği için daha ayakkabısını kapıda çıkarırken başlıyor yerde tepinerek ağlamaya, uykuya geçişte yatakta üstümü yanlış örttüne kadar ağlıyor, uyuyunca susuyor
Elleşmiyoruz onu.

araba koltuğu neyle temizlenir ?sildim ama kapıları açık bırakıp kurutmadığımdan leke leke oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…