- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.121
gidip kafami vileda kovasina sokup intihar edecegim simdi yaTükürüyorlar kuma, suya vs.
Akıntılı olan bir deniz değil ve sahiller dip dibe ise hayatta gitmem.
Bizim kuzenler fethiyede çalış plajında kaptı korona geçen sene.
Ayrıca temizliği sürekli sağlayabilmek sıkıntı.
Şezlongunun yanından ağzından burnundan su akarak geçiyorlar.
Benim babamın datçada yazlığı var yakınında da kuzenimin yazlığı var. Yaşıt çocuğu da var. En kötü ona giderim hem çocuklar da kuzen sayılır azıcık oynarlar diyordum. Geçen sene hep ordaydı kuzen sağlam döndüler. Bilemiyorum ya. Çocuk şimdiden tatil deniz fln diyor hayır desem de olmaz ki bunaldı çokgidip kafami vileda kovasina sokup intihar edecegim simdi ya
yazlik villa tipi falansa guzel olabilir aslinda.Benim babamın datçada yazlığı var yakınında da kuzenimin yazlığı var. Yaşıt çocuğu da var. En kötü ona giderim hem çocuklar da kuzen sayılır azıcık oynarlar diyordum. Geçen sene hep ordaydı kuzen sağlam döndüler. Bilemiyorum ya. Çocuk şimdiden tatil deniz fln diyor hayır desem de olmaz ki bunaldı çok
Hah işte kendi plajı, giren çıkanın sınırlı olduğu yerler olursa elbet gidilir ama her gün başla insanların geldiği beachler, otel sahilleri, halk plajları ya da ücretli plajlar olmaz yani bence.Biz de gittik ama kendi plajı olan bi yere. Yine öyle yapsak mu diyorum ama
Denizcim sen o yazlığa git, arabanın bagajına at kamp sandalyesini, güzel gördüğün yerde dur ve öyle tatil yap.gidip kafami vileda kovasina sokup intihar edecegim simdi ya
Alıştı alıştı, günleri sayıyor ‘bugün salı 3 kere daha gidince tatil olacak’ diye.filmdelisi büyük oglan alistimi okula tekrar
hele bir yaz gelsin de ölmezde sağ kalirsak denize sozum var bu sene gunu birlikte olsa goturecegim.Denizcim sen o yazlığa git, arabanın bagajına at kamp sandalyesini, güzel gördüğün yerde dur ve öyle tatil yap.
Geçen yaz pataraya gittik birkaç defa biz, zorunlu kendi plaj alanını kullandık.
Ücretini ödediğim için sadece şemsiyesini aldım ve yan tarafa bayağı yürüyüp geçip sandalyelerimi açtım, orada oynadı çocuklar.
Diğer plaj dip dibe ne yapayım ben orada yani.
allah allah ne istiyor ki küçügun derdi ne?Alıştı alıştı, günleri sayıyor ‘bugün salı 3 kere daha gidince tatil olacak’ diye.
Küçük fena ya sürekli ağlıyor, okulda sıfır sıkıntı ama eve gelip uyuyana kadar anamdan emdiğim sütü getiriyor burnumdan.
Tüm gün hırsını çıkaramıyor, eve gelince coşuyor.
Karavan kiralayın, ciddiyim ya.hele bir yaz gelsin de ölmezde sağ kalirsak denize sozum var bu sene gunu birlikte olsa goturecegim.
aklima sey bile geldi arabalar icin sisme yataklar var ya
oyle bir sey alip uygun buldugum yerlerdede durabilirim.
arabada da yatariz
yeni bir oğlan yap söz sana tam altın takacağımAlıştı alıştı, günleri sayıyor ‘bugün salı 3 kere daha gidince tatil olacak’ diye.
Küçük fena ya sürekli ağlıyor, okulda sıfır sıkıntı ama eve gelip uyuyana kadar anamdan emdiğim sütü getiriyor burnumdan.
Tüm gün hırsını çıkaramıyor, eve gelince coşuyor.
Aman o aşırı sinirli bir çocuk zaten, sürekli kızarıp titriyor sinirden.allah allah ne istiyor ki küçügun derdi ne?
Kurtarmaz, hastane masrafının 3 te 1 ine yetmiyoryeni bir oğlan yap söz sana tam altın takacağım
külçem olsa ben yeni çocuk yaparımKurtarmaz, hastane masrafının 3 te 1 ine yetmiyor
Külçe takarsan yaparım.
Deterjan lekesidir o muhtemelen.araba koltuğu neyle temizlenir ?sildim ama kapıları açık bırakıp kurutmadığımdan leke leke oldu.
evet evde kullandığım koslayla sildim leke leke kaldı sinir oldum.Deterjan lekesidir o muhtemelen.
Normal kumaş koltuk temizleyicisiyle mi sildin?
Sana oto kuaför yolu görünüyor
Aferin sanaevet evde kullandığım koslayla sildim leke leke kaldı sinir oldum.
Ben kapanmalardan sıkıldım artık. Keske herkes dikkat etse gerek kalmasaGeçen seneki gibi.
Geçen yaz da vakalar tavandı ama her yer açıktı çünkü turizm, ramazan sonrası Mayıs haziranda yine aynı olur.
karavan kiralaniyomu?Karavan kiralayın, ciddiyim ya.
Bak biz kalabalığız, 4 kişi olunca sıkıntı büyük lazım ama denizi aranıza alır yatarsınız küçük karavanlardan kiralayıp.
Karavan kampında kalırsınız, bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?