- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.061
trade ne olakiEşim mi, ayy allah söyletti galibayani insallah
Sevgilimin meslegi bu, birikimlik 5 kg altin almadi. MB baskani degisimini tahmin etti, altindaki ve dolardaki artisi ongorup aldi, cok kisa saatler icinde sıçrayışta satti. Yatirimlik degil trade unsuru olarak
kocatepedeniz film yuppiyayye ilk teravih i nerede yapıyoruz karar verdik mi?
serbestkende yokBen de aynısını düşündüm, tüm bilgimi toparlayacağım.
Kaç rekat kılınır vs öğreneyim, bir örtü arabada dursun
chamallows işte dün akşam tam bundan bahsediyordum.
Yasakların vatandaş yararına ya da sağlık korumaya yönelik tek bir izahı yok.
yalniz ben bilmiyorum o isleri arkanizda durur taklit ederimdeniz film yuppiyayye ilk teravih i nerede yapıyoruz karar verdik mi?
Şaka gibi vaka sayıları cok yükseldi nasıl inecek nasıl bir yaz gecirecegiz acabayalniz ben bilmiyorum o isleri arkanizda durur taklit ederim
geçirebilirsekŞaka gibi vaka sayıları cok yükseldi nasıl inecek nasıl bir yaz gecirecegiz acaba
Ası cıktı mı sanageçirebilirsekartik bunlari dusunmeyi biraktik biz hep birlikte delirmeceler
beni gectim anneme bile cikmadi saglik bakanligini aradim ondanda ses cikmadiAsı cıktı mı sana
Amaçları kendi niyetlerini gerçekleştirmek.Ben de aynısını düşündüm, tüm bilgimi toparlayacağım.
Kaç rekat kılınır vs öğreneyim, bir örtü arabada dursun
chamallows işte dün akşam tam bundan bahsediyordum.
Yasakların vatandaş yararına ya da sağlık korumaya yönelik tek bir izahı yok.
tamam onemli olan elinde kalip kalmadigi degilAl sat
Biontech istemeyen çin aşısı olabiliyormuş.beni gectim anneme bile cikmadi saglik bakanligini aradim ondanda ses cikmadi
O kimlere yapılcak ki?Biontech istemeyen çin aşısı olabiliyormuş.
hangisini olacagiz bilmiyorum ki yaBiontech istemeyen çin aşısı olabiliyormuş.
Geçen seneki gibi.Şaka gibi vaka sayıları cok yükseldi nasıl inecek nasıl bir yaz gecirecegiz acaba
herkese sirasi gelene yapilacak dedi.O kimlere yapılcak ki?
Alman aşısı geldi ya şimdi, sırası gelen vatandaşa biontech vurulmasını istemiyorsa öbürü vurulabilecekmiş, hakkı gitmiyor yani.O kimlere yapılcak ki?
Çin çin, ölü virüs o.hangisini olacagiz bilmiyorum ki ya
Ay herkese yetecek kadar geldi mi sanki. Amaaan vurulacak aşı kalsın daAlman aşısı geldi ya şimdi, sırası gelen vatandaşa biontech vurulmasını istemiyorsa öbürü vurulabilecekmiş, hakkı gitmiyor yani.
Ama biontech sanırım 1,5 milyon kadar az bir doz geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?