- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.161
E tamam işte havuzlu ev kirala, al yanına dezanfektan vs temizleyin 2 saat her yeri, bitti gitti.canim cok varda pandemi var yoksa zamaninda iki katli bir evin alt katini 10 kisi kiralayip gitmisligimiz var efsane olmustu
suan anca annemi ve yurt disindan gelirse eger buyuk teyzemi goturebilirim riske girip.
mesele ev kiralama apart kiralama yada otele gidememe durumu degil benim derdim pandemi şuan.
Ahahahahahahahah hala yoktakı işi ne oldu.bak altın dolar artıyorr
çok takı istemezsen seni pembik gelinler bdv de taşlarlar bilesinAhahahahahahahah hala yok
O zaman yazın gitmeyeceksin şehitlikleri gezeceksen, ilkbahar ya da sonbaharda.soğuk denize giremem ama çocuk oraları görsün istiyorum şehitliği savaşın olduğu yerleri merak ediyor.geçen film izledik vecihi hürkuş lu olan savaş filmini.ağladı hüngür hüngür.şimdiki nesilden umutsuz olsam da çocuklardan umutluyum
aynen kendi evin gini gir cik senden baska giren yok haliyle virusde yok, denize giremeyecegiz sanirim o sıkıntı yada her istedigimiz an giremeyecegizE tamam işte havuzlu ev kirala, al yanına dezanfektan vs temizleyin 2 saat her yeri, bitti gitti.
Dışarıyla ilişkin kalmaz.
En güvenli tatil bence bu.
Ben takı istemedim kız ayıp olur mu öyle şeyçok takı istemezsen seni pembik gelinler bdv de taşlarlar bilesin
Temizlemeye gerek yok. Dezenfektana da. Havada kalan virüs hasta etme potansiyeline sahip değilE tamam işte havuzlu ev kirala, al yanına dezanfektan vs temizleyin 2 saat her yeri, bitti gitti.
Dışarıyla ilişkin kalmaz.
En güvenli tatil bence bu.
olmaz o bizim milli gorevimizTemizlemeye gerek yok. Dezenfektana da. Havada kalan virüs hasta etme potansiyeline sahip değil
ah anacim ah ne gelinler varda sen ne cektinBen takı istemedim kız ayıp olur mu öyle şey
Evi teslim etmek için o an seninle giriyorlar ya tanıtmaya, 2 dk önce nereye hapşırdı bilemem benTemizlemeye gerek yok. Dezenfektana da. Havada kalan virüs hasta etme potansiyeline sahip değil
film bende domestosun ortam dezenfektani var, yarin netten aldigim bir mont gelecek.Evi teslim etmek için o an seninle giriyorlar ya tanıtmaya, 2 dk önce nereye hapşırdı bilemem ben
Ya da o nefresimde kendi yattı kalktı da mı bana verdi, ondan güvenmeyip her şeye sıkıyorum.
Öyle bir gidiyorum ki evlere, 8 şişe dezanfektanla perdelere kadar sıkıyor, mutfağı komple indirip yıkayıp geri koyuyorum.
Yarım gün temizlik işte.
Üzerini bir oku onun canım.film bende domestosun ortam dezenfektani var, yarin netten aldigim bir mont gelecek.
montun uzerine sıksam bir sey olurmu ki
Aaa hiç uğraşamam vallaolmaz o bizim milli gorevimizbizden onceki giren kim bilir neler yapti o evde temizlenecek camasir suyuyla kirklanacak sonra tatile baslanacak
Kendine bu kadar eziyet etme benceEvi teslim etmek için o an seninle giriyorlar ya tanıtmaya, 2 dk önce nereye hapşırdı bilemem ben
Ya da o nefresimde kendi yattı kalktı da mı bana verdi, ondan güvenmeyip her şeye sıkıyorum.
Öyle bir gidiyorum ki evlere, 8 şişe dezanfektanla perdelere kadar sıkıyor, mutfağı komple indirip yıkayıp geri koyuyorum.
Yarım gün temizlik işte.
Ahahahdjdjdkdk ya ayıptır bizde ailem de kabul etmez.ah anacim ah ne gelinler varda sen ne cektin
Korona bitince yerdeki havluyu alır asarımKendine bu kadar eziyet etme bence
Geçiniyoruz ama kaliteli bir hayatta yaşamıyoruz. Her şey çok pahalı.Merhaba kk nın güzel bayanları
ekonomi kiiim biz kim diyorum vee gıybet dolu konumuza sizleri davet ediyorum
Artık her şey çok pahalı demiyorum ben, maaşlar adeta sadaka.Geçiniyoruz ama kaliteli bir hayatta yaşamıyoruz. Her şey çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?