Geçinemeyenler kulübü

E tamam işte havuzlu ev kirala, al yanına dezanfektan vs temizleyin 2 saat her yeri, bitti gitti.
Dışarıyla ilişkin kalmaz.
En güvenli tatil bence bu.

O zaman yazın gitmeyeceksin şehitlikleri gezeceksen, ilkbahar ya da sonbaharda.
Onu da yaz tatili gibi düşünme.
Gezmek çok sıkıntı yalnız rehber lazım, kendi başınıza gezdiğinizde ‘hı evet burası’ diyorsun ama rehberle salya sümük toprak öpüyorsun.

E tamam işte havuzlu ev kirala, al yanına dezanfektan vs temizleyin 2 saat her yeri, bitti gitti.
aynen kendi evin gini gir cik senden baska giren yok haliyle virusde yok, denize giremeyecegiz sanirim o sıkıntı yada her istedigimiz an giremeyecegiz

Temizlemeye gerek yok. Dezenfektana da. Havada kalan virüs hasta etme potansiyeline sahip değil

bu sene bir sekilde gitmek istiyorum, pandemiden tirsip baska yerlerde otelda pansiyonda evde kalamayacak kadar sıkıntili hissedersem kendimi en kotu ihtimal bahsettigim amcalarin evi.

Temizlemeye gerek yok. Dezenfektana da. Havada kalan virüs hasta etme potansiyeline sahip değil
Evi teslim etmek için o an seninle giriyorlar ya tanıtmaya, 2 dk önce nereye hapşırdı bilemem ben
Ya da o nefresimde kendi yattı kalktı da mı bana verdi, ondan güvenmeyip her şeye sıkıyorum.
Öyle bir gidiyorum ki evlere, 8 şişe dezanfektanla perdelere kadar sıkıyor, mutfağı komple indirip yıkayıp geri koyuyorum.
Yarım gün temizlik işte.

film bende domestosun ortam dezenfektani var, yarin netten aldigim bir mont gelecek.
montun uzerine sıksam bir sey olurmu ki

film bende domestosun ortam dezenfektani var, yarin netten aldigim bir mont gelecek.
montun uzerine sıksam bir sey olurmu ki
Üzerini bir oku onun canım.
Sapancadaki evde koltukların rengini açtı sıktığım bir şey ama domestosu mu sıktım yoksa activex mi onu bilemiyorum.
Bioradı yere ve sert yüzeylere sıkıyorum eminim de 2sinden biri gayet koltuk kumaşlarının rengini basbayağı açtı.

Kendine bu kadar eziyet etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…