- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.181
bizde de ayip istenmez ama istenmeliymisAhahahdjdjdkdk ya ayıptır bizde ailem de kabul etmez.
kisacasi sizde bizim gibi sadece hayatta kalmak icin gerekli olan ihtiyaclarinizi ancak karsilayabiliyorsunuz.Geçiniyoruz ama kaliteli bir hayatta yaşamıyoruz. Her şey çok pahalı.
Babam terlikle kovalar beni vallabizde de ayip istenmez ama istenmeliymis
korona bitince ulkecek halay cekilip misket oynanir benden soylemesiKorona bitince yerdeki havluyu alır asarım
babana caktirmadan whatsaptan istediklerinin resmini yollaBabam terlikle kovalar beni valla
Dogalgaz yok bizde Allahtanartik herkes tasima suyla degirmen dondurmeye basladi heralde ya
bu ay ikramiyelerle kurtarmissiniz gelecek ay var oteki ay var, hadi yaz geliyo dogal gaz aradan cikti desem gelecek sene kışa daha fena
ilk kez duydum zeytin cekirdeginiDogalgaz yok bizde Allahtan
Zeytin cekirdegi yakiyoruz
Babam zeytinyagi fabrikasina ortakilk kez duydum zeytin cekirdegini
simdi googleden baktim da baya kullanilan birşey miş.Babam zeytinyagi fabrikasina ortak
Onlarda bizde hatta soba kullanan bütün akrabalar zeytin cekirdegi yakiyor
Bu füzyon mu ajdöfçfiflfkf neresine takıyor bunu insanlar
leke falan bırakır montta.at balkona havalansın 1 gün oldu bitti.ayy merak ettim şimdi bakk mont ne renk uzun mu kısa mı kapişonu var mı?film bende domestosun ortam dezenfektani var, yarin netten aldigim bir mont gelecek.
montun uzerine sıksam bir sey olurmu ki
sabahattin ali şarkıları cd si dinledim bugün ferhat göçerden .ne diyor:başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırmakorona bitince ulkecek halay cekilip misket oynanir benden soylemesi
mansur baskanada mesaj atacagim zulfu livaneli konseri isteriz isteriz diye.
14 15 yaslarimdayken kizilay meydanda seymenler parkinda falan ne guzel konserler olurdu hasret kaldik her bir şeye
okurken kokusunu duydum bir an :))Dogalgaz yok bizde Allahtan
Zeytin cekirdegi yakiyoruz
orta uzun olmaz zaten bana boydan siyah kapsonluleke falan bırakır montta.at balkona havalansın 1 gün oldu bitti.ayy merak ettim şimdi bakk mont ne renk uzun mu kısa mı kapişonu var mı?
her kıyafete uyar siyah.güle güle eskitorta uzun olmaz zaten bana boydan siyah kapsonlu
aynen siyah herseyle kombinleniyo.her kıyafete uyar siyah.güle güle eskit
Ben de yine bolca sweet, basic üst, tayt eşofman altı toplama peşindeyim.aynen siyah herseyle kombinleniyo.
aslinda mavide haki rengi çok guzel bir mont begenmistim ama bedeni kalmamis
kot şortlarımı evde giyeyim en iyisiBen de yine bolca sweet, basic üst, tayt eşofman altı toplama peşindeyim.
Belli ki bu yaz da anca onlara giyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?