Geçinemeyenler kulübü

kot şortlarımı evde giyeyim en iyisi
Evde giysiye ne hacet, eskitmeyin yahu.
Dışarı hava almaya, dondurma yemeye çıkınca giyinir süslenirsiniz, yapacak bir şey yok.
Ben anca çocuklarla çayır çimen mangala gidebildiğimden tayt tshirt yeter bana.

Ben de yine bolca sweet, basic üst, tayt eşofman altı toplama peşindeyim.
Belli ki bu yaz da anca onlara giyeceğiz
denizin yazliklari bitmek uzere onlari bitirince benimde kendime bir kac sey almam lazim.
ayin 10 unda kartim donecek yatirinca kendime baslayacagim bu ay

denizin yazliklari bitmek uzere onlari bitirince benimde kendime bir kac sey almam lazim.
ayin 10 unda kartim donecek yatirinca kendime baslayacagim bu ay
Kredi kartı başvurularım reddediliyor, bu kaç oldu.
Aksi gibi kocam da işsiz olduğundan vermiyorlar iyi mi
Artık dedim yarın git kiracı bankalarından birine, müdürden iste yahu çektiğimiz çileye gel.
Sokakta dağıtırdılardı bir ara, bize kimse vermiyor ya

Geçen trendyolda çocuklara mevsimlik alışveriş yaptım okul için, 17 20 tl ye polo yaka tshirt şortlar buldum aldım.
10 ar parça daha alırsam tamamdır benimkiler.

Evde giysiye ne hacet, eskitmeyin yahu.
Dışarı hava almaya, dondurma yemeye çıkınca giyinir süslenirsiniz, yapacak bir şey yok.
Ben anca çocuklarla çayır çimen mangala gidebildiğimden tayt tshirt yeter bana.
Ben Ankara'ya gelirken arada iki tane sıkıştırdım.

Top crop modası sağolsun, her yerde giyilir artık bence.
Ben bayağı kapalı kaldım yeni modaya göre.
Herkes alıştı, alışsınlar da bir zahmet.
herkes alıştı mı?denizlerin o taraf da giy sıkıysa film.göbüşünün başına neler gelir kimbilir ayy ürktümmm.ha ben hiç bir yerde giymiyorum koca göbeğimi saklamam lazım

herkes alıştı mı?denizlerin o taraf da giy sıkıysa film.göbüşünün başına neler gelir kimbilir ayy ürktümmm.ha ben hiç bir yerde giymiyorum koca göbeğimi saklamam lazım
Giyersin, giyiyorlar da zaten.
En muhafazakar kesin demetevler sincan denir, ohooo genç kızların giydiklerini ben giyemem, fiziğim müsade etmiyor
Etse bir etse...

En muhafazakar kesin demetevler sincan denir, ohooo genç kızların giydiklerini ben giyemem, fiziğim müsade etmiyor
Etse bir etse...
Beni bu konuda en çok annem eleştirir ama eski fotoğraflarda görüyorum da minicik etekler filan, ablam aynı keza ama ben giysem yarım saat nasihat dinlerim.

Etse bir etse...
fellik fellik uzun beyaz tişört arıyorum maviden aldım netten boyu belde çıktı koca göbeğim önden ayrı yağlarım belden ayrı gözüküyor çekiştirip duruyorum .uzun beyaz tişört satan yer neresi allah rızası için söyleyin.yakası hafir açık olacak ama erkek atleti gibi hırt olmayacak

Hm, lcw, trendyol milla, zara, koton vs.
Üzerine oturandan tut, biraz bol istiyorsan 2 beden büyük alırsın daha uzun olur.

ben banada vermezler saniyordum ama hemen verdiler nasil oldu anlamadim

kotondan aldim ben gecen 2 tane biri duz basic biri yazili bir seydi kaliplari iyi.
1 bedende buyuk alirsin bol olsun istiyosan

işte böyle yaka yada açık bisiklet yaka istiyorum.kıyafete ihtiyacım yok bahar yaz için ama bolca beyaz siyah tişört lazım.deri ceketin içine gömleğin içine jean ceketin içine jean gömleğin içine renkli desenli pantolon üstüne her yere lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…