Geçinemeyenler kulübü

iste o zamanlar nasil bulastigi konusunda kimsenin bir fikri yoktu daha tam olarak

İşe gitmeme izole olabilme lüksü olanlar hafif geçiriyorsa gitmeyebilirler dahi, kimsenin bu derece ince düşünceli olduğunu sanmıyorum.

Gerçekten katil zanlısıdır benim gözümde.
Hayati tehlike saçıyorsun, ortada geziyorsun ve kendine insanım diyorsun, çok enteresan...
birde bunlarin esnaf olup yaşli musterilerin randevularini iptal ettim, gencler geldi bir tek diye kendini savunanlari var.
bana kimden bulasti diyip sanki alisverisini yapip getirecek kimsesi yokmus gibi pazara gidenler var

İşe gitmeme izole olabilme lüksü olanlar hafif geçiriyorsa gitmeyebilirler dahi, kimsenin bu derece ince düşünceli olduğunu sanmıyorum.
ben uzun suredir nette ara ara bir yazi goruyorum.
virus yuzunden evde ölen yok, sokakta ölen yok hastanedekiler ölüyor hep tarzi bir sey yaziyordu.
ilaclardan kaynakli oldugunu dusunuyorlar sanirim.
hastanede yapilan mudahaleler evde kullanilan ilaclardan dahami sert bir mudahale ?
aslinda bir sey daha merak ediyorum ilk zamanlar covitlilerin olum sekli hakkinda cok haber dondu, gercekten nefes alamayarakmi ölüyor insanlar

İyi de normali bu değil mi?
Senelerdir ne zaman toplu bir aktivite olsa benim bebeler hastadır çünkü mutlaka hasta biri gelmiştir.
Hep söylediğim cümle şudur ‘çok önemliydi senin gezmen bizim sağlığımızdan, bak ne olacak şimdi kaç kişiye hastalık bulaştıracaksın, hastane faturasını adresine yollarım’ derim.
Gerçekten inanılmaz sinir olduğum bir şeydir bu, yahu bizim evde biri hasta olduğunda 2 hafta kimseyi almam ve en sonunda abla evi çamaşır suyuyla temizleyene kadar da görüşmem.
Benim için sıradan bir hastalık olan başkasına ölümcül olabilir, bunu niye anlayamıyoruz?

Nefes alamazsan hastaneye gidersin, evde durmaya devam etmezsin. O yüzden hastanede ölüyorlardır belki Tabi ki daha ağır, iyileştirmek döndürmek için herşey yapılıyor. İlaçlardan değil ciğerde tutunan virüsün ciğeri ele geçirmesinden gidiyorlar. Evet nefes almayı engelliyor.

Şekerim zaten millet bunu düşünse biz şu an gece gezmesinde falandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…