- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.621
iste o zamanlar nasil bulastigi konusunda kimsenin bir fikri yoktu daha tam olarakBu derece de olman normal değil, şey gibi hani konu açıyorlar ya üstümde don kot vardı sürtüştük sevgilimin pantolonu ıslandı hamile miyim? Uçan delen sperm yoksa değildirbu virüste öyle zıp zıp değil
İşe gitmeme izole olabilme lüksü olanlar hafif geçiriyorsa gitmeyebilirler dahi, kimsenin bu derece ince düşünceli olduğunu sanmıyorum.Ben şuan hastaneye gitsem korona muamelesi göreceğim diye gidemiyorum mesela, kimseye derdimi anlatamayacağım, bir sürü sinir stres.
Sonra al başına belayı.
E hastayım diye de kimseyle görüşmüyorum, evet covid değilim ama yine de önlemdir bu.
Başka bir insanı niye grip edeyim mi, manyak mıyım ben?
birde bunlarin esnaf olup yaşli musterilerin randevularini iptal ettim, gencler geldi bir tek diye kendini savunanlari var.Gerçekten katil zanlısıdır benim gözümde.
Hayati tehlike saçıyorsun, ortada geziyorsun ve kendine insanım diyorsun, çok enteresan...
ben uzun suredir nette ara ara bir yazi goruyorum.İşe gitmeme izole olabilme lüksü olanlar hafif geçiriyorsa gitmeyebilirler dahi, kimsenin bu derece ince düşünceli olduğunu sanmıyorum.
İyi de normali bu değil mi?İşe gitmeme izole olabilme lüksü olanlar hafif geçiriyorsa gitmeyebilirler dahi, kimsenin bu derece ince düşünceli olduğunu sanmıyorum.
Yaaa yardım edin oğluma isim konusunda Alpaslan mı Alperen mi sizceMerhaba kk nın güzel bayanları
ekonomi kiiim biz kim diyorum vee gıybet dolu konumuza sizleri davet ediyorum
Nefes alamazsan hastaneye gidersin, evde durmaya devam etmezsin. O yüzden hastanede ölüyorlardır belkiben uzun suredir nette ara ara bir yazi goruyorum.
virus yuzunden evde ölen yok, sokakta ölen yok hastanedekiler ölüyor hep tarzi bir sey yaziyordu.
ilaclardan kaynakli oldugunu dusunuyorlar sanirim.
hastanede yapilan mudahaleler evde kullanilan ilaclardan dahami sert bir mudahale ?
aslinda bir sey daha merak ediyorum ilk zamanlar covitlilerin olum sekli hakkinda cok haber dondu, gercekten nefes alamayarakmi ölüyor insanlar
Sadece Alper benceYaaa yardım edin oğluma isim konusunda Alpaslan mı Alperen mi sizce
Şekerim zaten millet bunu düşünse biz şu an gece gezmesinde falandık.İyi de normali bu değil mi?
Senelerdir ne zaman toplu bir aktivite olsa benim bebeler hastadır çünkü mutlaka hasta biri gelmiştir.
Hep söylediğim cümle şudur ‘çok önemliydi senin gezmen bizim sağlığımızdan, bak ne olacak şimdi kaç kişiye hastalık bulaştıracaksın, hastane faturasını adresine yollarım’ derim.
Gerçekten inanılmaz sinir olduğum bir şeydir bu, yahu bizim evde biri hasta olduğunda 2 hafta kimseyi almam ve en sonunda abla evi çamaşır suyuyla temizleyene kadar da görüşmem.
Benim için sıradan bir hastalık olan başkasına ölümcül olabilir, bunu niye anlayamıyoruz?
Alper kuzenimin adı yaSadece Alper bence
çağatay benceYaaa yardım edin oğluma isim konusunda Alpaslan mı Alperen mi sizce
Alparslan yerine Metehan olsun benceçağatay bence.
illa ikisinden biriyse alparslan
R olmadan koyucaz adını ya Alpaslan olarak r Li çok kaba oluyor sankiçağatay bence.
illa ikisinden biriyse alparslan
Evet Metehan da güzel yaAlparslan yerine Metehan olsun bence
Hayatı boyunca da sıkıntı yaşayacak r li mi r siz mi diye.R olmadan koyucaz adını ya Alpaslan olarak r Li çok kaba oluyor sanki
Ay evet ya eşimde diyor Alpaslan olcak r olmucak ben diyorum r Li olur orjinali çok karışık bi durumdayım yaHayatı boyunca da sıkıntı yaşayacak r li mi r siz mi diye.
Sıradan, zor olmayan ve başına iş açmayacak bir isim koyun diye öneririm.Ay evet ya eşimde diyor Alpaslan olcak r olmucak ben diyorum r Li olur orjinali çok karışık bi durumdayım ya
Alperen ve Ömer var diğer seçeneklerdeSıradan, zor olmayan ve başına iş açmayacak bir isim koyun diye öneririm.
Alperen güzel isim bence.Alperen ve Ömer var diğer seçeneklerde
Evet bende beğendim ama ona da şey diyorlar neymiş Alperen ocakları varmış ilerde okul hayatında sıkıntı olur siyasiden dolayı vs vsAlperen güzel isim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?