- 19 Mayıs 2020
- 47.905
- 215.417
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.581
Canım tatlıydı benim, annem ör boncuk da tak diye laf sokuyordu.valla örerim yinede gitmem yani
Diğer güzellik salonu dediğimiz o zaman medical işlemler.guzellik salonlari kapali, kuaforler ve manikur salonlari acik
lazer, ipek kirpik vs daha kapsamli olan alanlardan bahsediyorlar muhtemelen.Diğer güzellik salonu dediğimiz o zaman medical işlemler.
Estetiğe giren kurumlar kapalı o zaman.
annemde bana ilk 12 yasimdayken kuzenime yaptirtmisti.Canım tatlıydı benim, annem ör boncuk da tak diye laf sokuyordu.
Yok, onlar da açıktır.lazer, ipek kirpik vs daha kapsamli olan alanlardan bahsediyorlar muhtemelen.
icinde kuafor barindirmiyosa kuafor ruhsati alamaz.Yok, onlar da açıktır.
Kuaför ruhsatlı olmaları lazım.
Botoks, cilt bakımı, dudak falan filanlar kapalıdır ya.
mesela kuaforler odasina bagli degilde ticaret odasina bagli acmis olabilir belki onlarda acikti vs.icinde kuafor barindirmiyosa kuafor ruhsati alamaz.
mesela nerden ornek versem sana tunalida kuafor hizmeti vermeyip lazer, jel tirnak kirpik lifting yapan xxxx.guzellik salonu yazan yerler kapalidir mesela.
vipcukurambar tarzi yerlerde kapalidir.
mahalle arasi kucuk esnaf sadece kas alip agda yapan manikur yapan tek goz odali yerler aciktir mesela.
Ben de evlenince bıraktım ağdayı, jilete başladım. Epilasyon aleti ile çatır çatır alırdım, nedense bir korku girdi yapamadım. Lazere gidiyorum.annemde bana ilk 12 yasimdayken kuzenime yaptirtmisti.
bagirta bagirta zorla yapmisti ustume cikip sus bak agzina surerim agdayi diye diye.
cok uzun sure agda yaptiramadim lazerledimde kurtuldum sonra
Lazer candırBen de evlenince bıraktım ağdayı, jilete başladım. Epilasyon aleti ile çatır çatır alırdım, nedense bir korku girdi yapamadım. Lazere gidiyorum.
Baktım şimdi esmasema falan açık.mesela kuaforler odasina bagli degilde ticaret odasina bagli acmis olabilir belki onlarda acikti vs.
sacma bir sistem söz konusu.
nereye bagli olduklarida onemli iste cogu ticaret odasina bagli oluyo neye gore kimi kapattilar kimse anlamadi zaten.Baktım şimdi esmasema falan açık.
Napalım idare edeceğiz bir süre ama can sıkıcı olan 1 senedir dönüp dolaşıp aynı yere gelmiş olmamızE o zaman tek uygulanan yasak akşam 19:00 yasağı, öyle mi?
Kısmi kapanma diye o iki saatlik zaman dilimi bahsediliyormuş meğer...
Ne diyeyim ki, her gün 1 er saat git gel yavruna mı üzüleyim yoksa bir çalışan bir anne olarak birçok parçaya bölünmene mi...
Yok kız Güney Afrika için öldürücülük oranı daha yüksek denmişti bizeevet ingiltere mutasyonu cok agirmis sanirim, afrika varyantinada hafif demisti sanki hemşirecim
-hıçkıra hıçkıra ağlama emojisi-Napalım idare edeceğiz bir süre ama can sıkıcı olan 1 senedir dönüp dolaşıp aynı yere gelmiş olmamız
Canımı sıkmaya başladı pandemi...Yok kız Güney Afrika için öldürücülük oranı daha yüksek denmişti bize
Çıldırıcam artık film ya. Psikolojim çöktü artıkCanımı sıkmaya başladı pandemi...
Dünyada 140 milyonda daha.Çıldırıcam artık film ya. Psikolojim çöktü artık
Bazen umudumu o kadar kaybediyorum ki. 5 seneden sonrasını göremiyorum resmen karamsarlıktanDünyada 140 milyonda daha.
Ölüm oranı da 2 buçuk milyon civarı.
Ulan dünya nüfusu 7 milyar, yolun neresindeyiz biz?
Benim bir süre sonra pek çok konuda inancım başka yöne kaydı zaten.Bazen umudumu o kadar kaybediyorum ki. 5 seneden sonrasını göremiyorum resmen karamsarlıktan
ben yanlis hatirliyorum o halde.Yok kız Güney Afrika için öldürücülük oranı daha yüksek denmişti bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?