Geçinemeyenler kulübü

Canım tatlıydı benim, annem ör boncuk da tak diye laf sokuyordu.
annemde bana ilk 12 yasimdayken kuzenime yaptirtmisti.
bagirta bagirta zorla yapmisti ustume cikip sus bak agzina surerim agdayi diye diye.
cok uzun sure agda yaptiramadim lazerledimde kurtuldum sonra

Yok, onlar da açıktır.
Kuaför ruhsatlı olmaları lazım.

Botoks, cilt bakımı, dudak falan filanlar kapalıdır ya.
icinde kuafor barindirmiyosa kuafor ruhsati alamaz.
mesela nerden ornek versem sana tunalida kuafor hizmeti vermeyip lazer, jel tirnak kirpik lifting yapan xxxx.guzellik salonu yazan yerler kapalidir mesela.
vipcukurambar tarzi yerlerde kapalidir.
mahalle arasi kucuk esnaf sadece kas alip agda yapan manikur yapan tek goz odali yerler aciktir mesela.

mesela kuaforler odasina bagli degilde ticaret odasina bagli acmis olabilir belki onlarda acikti vs.
sacma bir sistem söz konusu.

annemde bana ilk 12 yasimdayken kuzenime yaptirtmisti.
bagirta bagirta zorla yapmisti ustume cikip sus bak agzina surerim agdayi diye diye.
cok uzun sure agda yaptiramadim lazerledimde kurtuldum sonra
Ben de evlenince bıraktım ağdayı, jilete başladım. Epilasyon aleti ile çatır çatır alırdım, nedense bir korku girdi yapamadım. Lazere gidiyorum.

Napalım idare edeceğiz bir süre ama can sıkıcı olan 1 senedir dönüp dolaşıp aynı yere gelmiş olmamız

Napalım idare edeceğiz bir süre ama can sıkıcı olan 1 senedir dönüp dolaşıp aynı yere gelmiş olmamız
-hıçkıra hıçkıra ağlama emojisi-
Tam bir sene önce iş yerinde konuşuyorduk ne zaman biter falan diye eylül-ekim de rahatlarız falan diyorduk. hıhı rahatladık. -orta parmak emojisi-

Bazen umudumu o kadar kaybediyorum ki. 5 seneden sonrasını göremiyorum resmen karamsarlıktan
Benim bir süre sonra pek çok konuda inancım başka yöne kaydı zaten.
Ve koronanın bir korku pompası olarak başka amaçlarla salındığına da artık kesinlikle eminim ama kanıtlayamam.
1 senede koca dünya olarak gelinen nokta bu, bitmiyor ve bitmeyecek.
Daha ne kadar abartmaya devam edeceğiz acaba diye düşünmeden duramıyorum.
Tamam salgın bir virüs var, tahribatı çok, korunmak önemli.
Ee niye bunu başaramıyoruz, nasıl korunamıyor ve hayatlarımıza devam edemiyoruz, aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…