- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.661
az once bir yazi okudum, cocuklarin disardan virus getirme orani %8 imiş.Elbet olacağız, sıra gelecek.
Çocuklar okula gidince kaçınılmaz son zaten de bilelim ki çevreye yaymayalım, mesele bu aslında.
kuzenimin kizi hic ara vermeden gitti, kisa bir donem okullari kapattiklarinda evde kaldi sadece.Elbet olacağız, sıra gelecek.
Çocuklar okula gidince kaçınılmaz son zaten de bilelim ki çevreye yaymayalım, mesele bu aslında.
yoo gecinemiyoruz tabiki.Herkes geçiniyor mu artık??? Helööö nerdesiniz
Sabah sabah cebimden 750₺ cıktı ve öyle aman aman şeyler almadımyoo gecinemiyoruz tabiki.
dunden beri yaptigim alisverisin meblasini yazmak bile istemiyorum.
marketlerin online programina bakip nerde ne ucuz diye bakmaktan gozum cikti
benim bine dayandi.Sabah sabah cebimden 750₺ cıktı ve öyle aman aman şeyler almadım
kaynanayi kesmemişHellööö okumadan daldım konuya kızlar nasılsınız bakem
Oww ruhumda ne fırtınalar koptu müge anlılara düştüm amaa yine de salon kadınlıgmı bozmamaya niyet etmiştimkaynanayi kesmemiş
kaynanali gelinli korku filmleri acip izletseydin her gunOww ruhumda ne fırtınalar koptu müge anlılara düştüm amaa yine de salon kadınlıgmı bozmamaya niyet etmiştim
Ara ara müge anlı felan baktırdımkaynanali gelinli korku filmleri acip izletseydin her gun
ahahahaAra ara müge anlı felan baktırdımkorku filmi gıbı şeyler var orda.Belki onun etkisi vardır gıtmesınde
Uzun bir süre aramam ayda bir konussam yeter.Doyduk birbirimize yeterinceahahaha
arada arayip muge anli konulari konuş
Gözün aydın, tutkal sökseydin ardından gittiği yerden dönüşü zor olsun diyeUzun bir süre aramam ayda bir konussam yeter.Doyduk birbirimize yeterinceEvin içinde köse kapmaca oynadım resmen
Bugün ilk kez oruç tuttum, fena kaydım
allah kabul etsin cınımBugün ilk kez oruç tuttum, fena kaydım
Pek iyi değilim ondan, okuduğumu anlamıyorum hala
Sen nasılsın denizcim?
Hala kahvemi içmedim, içeyim de bir ayılayım gecenin bir vakti olduallah kabul etsin cınım
bende iyiyim.
Ay bende var. Kolum kalkmıyor resmen ayaklarımı yerde sürüyorum yürürkenHala kahvemi içmedim, içeyim de bir ayılayım gecenin bir vakti oldu
Kaç gündür sabah 7 de falan yatıyorum ya, bahar yorgunluğu başladı.
Sende var mı böyle bir şey?
Uyuyamıyorum, uyuyunca uyanamıyorum.Ay bende var. Kolum kalkmıyor resmen ayaklarımı yerde sürüyorum yürürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?