- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.681
Valla benim etrafımdaki herkeste var bu bezmişlik, sen yazdıktan sonra bahardan olabileceği dank etti covid olabiliriz diye hafif izoleye geçmiştikUyuyamıyorum, uyuyunca uyanamıyorum.
Yemek yemeye bile üşeniyorum yahu, iftarı 9buçukta yaptım.
O kadar halim yok.
Niye sadece bazı insanları etkiliyor bu durum hemşirem?
Yok ayol direkt bahar yorgunluğuValla benim etrafımdaki herkeste var bu bezmişlik, sen yazdıktan sonra bahardan olabileceği dank etti covid olabiliriz diye hafif izoleye geçmiştik
ben sabahlari uyanmakta zorluk cekiyorum sadece.Hala kahvemi içmedim, içeyim de bir ayılayım gecenin bir vakti oldu
Kaç gündür sabah 7 de falan yatıyorum ya, bahar yorgunluğu başladı.
Sende var mı böyle bir şey?
O normal yahu, sonuçta az uyuyorsun, çocuk bakıyorsun, kapalı devre bir yaşam.ben sabahlari uyanmakta zorluk cekiyorum sadece.
aslinda saat 11 gibi yatsam sabah 8 e kadar uykumu almis olurum ama uyuyamiyorum, uykum gelmiyor o saatte.O normal yahu, sonuçta az uyuyorsun, çocuk bakıyorsun, kapalı devre bir yaşam.
Zaten sabahları şöyle kolayca, ağrısız sızısız şen şakrak kalkabilen insanlara hastayım.
Kamyon çarpmış gibi ağrı sızılarla uyanıp 3 4 saate anca açılıyorum.
Sevmiyorum uyanmayı
Yaa deme...deniz hanim yine bir yatak sulama operasyonu gerceklestirmis
yatmadan once 2 bardak süt icince laf dinlemeyip.
sart olmustu zaten bu gece işemeli ayin
kendi uyaniyordu hep,uyanmazsa ben yatarken kaldiriyordum.Yaa deme...
Uyandırmamış mıydın tuvalete?
Sen uyandırıyordun halbuki...
Tuh, kolay gelsin.
Benim büyük o konuda çok şükür sıkıntısız.kendi uyaniyordu hep,uyanmazsa ben yatarken kaldiriyordum.
az oncede yataga geldim ben kaldirayim dedim, sulamış
degistirdim hemen ustunu altindakileri de yenileriyle degistim
bir daha yatmadan süt müt yok.
ben iste bu saatlerde gelip kaldiriyorum kalkmazsa, kalkarsada yine saat 1.5 2 civari kendi uyaniyordu 5 6 saat falan tutuyo yani normalde ama benim hatam.Benim büyük o konuda çok şükür sıkıntısız.
Yatmadan süt içerler, uyurken su ya da arada uyanıp içer.
Çişi gelirse kendi kalkar o da iki ayda bire denk gelir, sağlam tutabiliyor.
Küçük malum, biliyorsun.
Her gece uyuduktan 2 saat sonra kaldırıyoruz, sanki tüm gün yapmamışcasına yapıyor
Biz kaldırmazsak zaten o saatlere kendi ağlayıp uyanıyor, baskı yapıyor herhalde.
Güzel bir gün geçirmiş, üstüne tüy dikmişben iste bu saatlerde gelip kaldiriyorum kalkmazsa, kalkarsada yine saat 1.5 2 civari kendi uyaniyordu 5 6 saat falan tutuyo yani normalde ama benim hatam.
hem bugun disarda cok yoruldu, evde yatmadan once 1 saat kadar yakalamaca oynadik, uzerine dus aldirip yatirdim bu kadar yorgunlugun ustune uyanamayacagini tahmin etmem gerekirdi.
ben kendim de çise kalktigim icin tuhafsamiyorumGüzel bir gün geçirmiş, üstüne tüy dikmiş
Ya bu 2017 modeller mi böyle anlamadım, gece çiş nedir, olmaması gerek.
Benim büyük o kadar aksi ki okulda tuvaleti tutuyordu ya tepki olsun diye, bazı günler hala tutuyor gıcıklığına.
Sabah 8 akşm 6 nasıl başarıyor, aklım almıyor.
Böbrekleri mahvettiği de cabası, arası yok mu bunların
Sen işeme de kim işesin deniz, 6 lt suyun elbet bir çıkışı olacakben kendim de çise kalktigim icin tuhafsamiyorum
kalkmazsa tuhafsiyorum mesela ben bu yasima geldim tutamiyorum nasil tutuyo yav diye
bak yataga yapmis kaldirdim ustunu degistim çisim var dedi yine gitti o ara çise.
yatmadan hemen once icince boyle oluyor.
1 saat yarim saat once icirmek lazim bizimkine
yok denize ben gun icinde su veriyorum da aklina geliyor su içmek.Sen işeme de kim işesin deniz, 6 lt suyun elbet bir çıkışı olacak
Kızın da senin kadar su tüketiyor mu, yani elbet senin kadar içemez de yaşına göre fazla mı içiyor acaba?
Benim küçük aksi, aksiliğinden yapıyor biliyorum da belki deniz fazla sıvı alıyordur, ne bileyim.
Benimkiler günde 700 ml içmiyor yahu su.yok denize ben gun icinde su veriyorum da aklina geliyor su içmek.
yada beni icerken gorup istaha gelip bir yudum iciyor.
ama gun icinde yemeklerin yanina mutlaka ayrani sutu falan oluyo sıvı olarak.
ayni iste denizde oyle.Benimkiler günde 700 ml içmiyor yahu su.
Evde sulukları var işte 750 cc, bitmiyor yani.
Tabii sıvı alıyorlar ama yaşlarına göre 1 hatta 1,5 lt içmeleri lazım.
Analarına çekmişler, su içerlerse karınları doyup yemek yemiyorlar
Havalar da ısınmadı ki çocuklara dayayıp duralım suyu.ayni iste denizde oyle.
belki 3 bardak iciyordur oda belki.
demek ki butun cocuklar ayni yaHavalar da ısınmadı ki çocuklara dayayıp duralım suyu.
Malum hala suyla oynama seviyesindeler, yaz gelse de döke saça içseler.
Sıpalar beni kandırdı, pancake yapacağız.demek ki butun cocuklar ayni ya
bizimki pankeki ekmek niyetine yiyoSıpalar beni kandırdı, pancake yapacağız.
Nasıl düştüm bu tuzağa, anlamadım.
Yaparken çıkacak kavgadan tut, şeker koması adeta reçeliyle çikolatasıyla.
Sonra da evde düz duvara tırmanırlar.
Offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?