- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.701
Deniz iyi misin, merak ettim.bizimki pankeki ekmek niyetine yiyo
oyle icine recel falan surme huyu yok allahtan.
ben simdi balkona cikiyorum, haberlerde mamak semalarinda firtinadan ucan kadin goruldu derlerse bilki benim.
acayip rüzgar vardi.Selamm kızlar iyi haftasonlarınız olsun
filmdelisi ohh afiyet olsun ağızlarının tadını biliyolar annesi gibi desene
chamallows sen nereye uçuyon öyle ahahah çok mu rüzgar var ankarada yada napıyosun da uçacak kadar
ruzgarin kuvveti benim minnos bedenimin agirligina yetemediDeniz iyi misin, merak ettim.
Uçmadın inşallah
Bizimkiler tam tekmil yahu, kuruyemişine kadar ister.
Sorma, yeni kaldırdım masadan.Selamm kızlar iyi haftasonlarınız olsun
filmdelisi ohh afiyet olsun ağızlarının tadını biliyolar annesi gibi desene
chamallows sen nereye uçuyon öyle ahahah çok mu rüzgar var ankarada yada napıyosun da uçacak kadar
Sanırım burayaacayip rüzgar vardi.
o ruzgar suan nereye yagmur olarak indi merak ediyorum
sen nasilsin burcucum
Ay bende Bi an önce o zamanlara geçemiyomuyum yaSorma, yeni kaldırdım masadan.
Ama pancake yerine süsleme malzemelerini yediler, olan cakelere ve bana oldu
Sağol burcucum, hepimize güzel bir haftasonu olsun.
iyi düşün iyi olsun stres yapma.Sanırım burayayağmur attı gitti bi ara şimdi gene güneş bende napıyım deniz mide bulantım ve ben iyi olmaya çalışıyoruz Bi ara gidiyo üzülüyorum acaba Bi sorun mu var diye sağolsun hemen geri geliyo oh diyorum
Deniz sen robot süpürge diyodun naptın aldın mı yada kızlar kullananınız var mı aranızda sanırım bu sıralar ve doğum yapınca çok işime yarayacak bideeeiyi düşün iyi olsun stres yapma.
bir şey olmaz insallah.
ilk trimesteri bitirmek uzeresin az kaldi
Takılıyorum her zamanki gibi nolsun cnm..sen nasılsın hamilelik nasil geçiyorDeniz sen robot süpürge diyodun naptın aldın mı yada kızlar kullananınız var mı aranızda sanırım bu sıralar ve doğum yapınca çok işime yarayacak bideeeAhtapot Anne canım Bi sıkıntı mı var yok diye düşünüyorum inşallah girip buraya yazmamak da ne aaa kaç kişi kaldık şurda
Bende iyiyim şükür birsey hissetmiyorum bulantı dışında cebimde leblebiyle dolanıyorumTakılıyorum her zamanki gibi nolsun cnm..sen nasılsın hamilelik nasil geçiyor
Iyiyim cnm sağol. 20 den sonrasi cok hızlı gecer. Uyumak istiyoruum dersinBende iyiyim şükür birsey hissetmiyorum bulantı dışında cebimde leblebiyle dolanıyorumseni göremeyince merak ettik iyisin inşallah
Anneme şikayetleniyorum bulantım var şöyle böyle diye bana gülüyor kızım durr daha iyi günlerin bulantıyı falan boş ver bol bol uyu tadını çıkar diyoIyiyim cnm sağol. 20 den sonrasi cok hızlı gecer. Uyumak istiyoruum dersin
Her çocuk bir olmaz derler ya cok doğru test ettim onayladim. Ama anne hamilelikte nasilsa bebek de öyle oluyor doğduktan sonra. Ben ilkinde sabah akşam uyurdum is yok güç yok cocuk bir doğdu uyanmiyor gidip dinliyordum.nefesini. ikincide tempo cok hizliydi az uyurdum simdi o da cok hareketli az uyur erkenden kalkar. Ucuncu pandemiye geldi hamilelik, evde sakin yiyp icerek aceleye gerek kalmadan dinlene dinlen3 gecirdim. O da sakin çok şükür . Yoksa hapi yut yutmuştum.Anneme şikayetleniyorum bulantım var şöyle böyle diye bana gülüyor kızım durr daha iyi günlerin bulantıyı falan boş ver bol bol uyu tadını çıkar diyoufakdan Bi tırsmıyo değilim
Oooo anasına çekerse dünya umurunda olmaz öyle yatarHer çocuk bir olmaz derler ya cok doğru test ettim onayladim. Ama anne hamilelikte nasilsa bebek de öyle oluyor doğduktan sonra. Ben ilkinde sabah akşam uyurdum is yok güç yok cocuk bir doğdu uyanmiyor gidip dinliyordum.nefesini. ikincide tempo cok hizliydi az uyurdum simdi o da cok hareketli az uyur erkenden kalkar. Ucuncu pandemiye geldi hamilelik, evde sakin yiyp icerek aceleye gerek kalmadan dinlene dinlen3 gecirdim. O da sakin çok şükür . Yoksa hapi yut yutmuştum.
Süt pek içemiyorum ayran yapıyorum öyle takviye etmeye çalışıyorum bide deniz sana birsey soruyumAy tenli anne boool bol uyu şimdiden
bugunlerde stokladigin uykunun verdigi dincligin yarisini dogumda diger yarisinida ilk 4 ay tuketeceksin çünkü
süt yogurt ilikli kemik suyu tuketiyorsun degil mi ?
Korona testi yapılmadı, beta influenza yapıldı.filmdelisi geçenlerde çocuklar hasta, test yaptırdım demiştin. Nerede yaptırdın acaba? Benim küçük kızın burnu tıkalı, öksürüyor, geniz akıntısı var, biraz da ateşi var. Test yaptırayım öyle göndereyim kreşe, ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?