- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.721
Ultrason zararlı bir şey değil.Süt pek içemiyorum ayran yapıyorum öyle takviye etmeye çalışıyorum bide deniz sana birsey soruyumşimdi ben 12 gün önce gittim doktora kalp atışını duydum iyi ayda bir gel dedi ama tabiki o zaman kücücük Bi leke gibi görünüyordu kuzum ben Bi doktora gitsem de görsem diyorum zararı olmaz herhalde bilmiyorum ki bulantım da var derim bahanem olur görürüm çok merak ediyorum zararlı sık ultrason diyolar ama bu kadar değildir haftada 2 3 zararlıdır herhalde demi
Teşekkür ederim. Ben de pazartesi sabaha çocuk doktorumuza randevu aldım. Durumu kötüleşirse ya Medisuna ya da Güvene götüreyim acile.Korona testi yapılmadı, beta influenza yapıldı.
Eğer ilaca tepki vermeseydi korona yapılacaktı.
Biz en yakın medisuna süheyla hocaya gideriz hep.
Çok geçmiş olsun, çocuk acili var diye biliyorum gece 12 ye kadar ama pandemide değişmiş olabilir, emin değilim.
Memnunsunuz değil mi Süheyla Hanımdan?Korona testi yapılmadı, beta influenza yapıldı.
Eğer ilaca tepki vermeseydi korona yapılacaktı.
Biz en yakın medisuna süheyla hocaya gideriz hep.
Çok geçmiş olsun, çocuk acili var diye biliyorum gece 12 ye kadar ama pandemide değişmiş olabilir, emin değilim.
Güvenin çocuk acili yok diye biliyorum, o sebeple en yakın lösante ve medisun.Teşekkür ederim. Ben de pazartesi sabaha çocuk doktorumuza randevu aldım. Durumu kötüleşirse ya Medisuna ya da Güvene götüreyim acile.
Çok teşekkür ederim.Güvenin çocuk acili yok diye biliyorum, o sebeple en yakın lösante ve medisun.
Lösantedeki doktorlara gıcığım, gram güvenmiyorum.
Çok geçmiş olsun, bu aralar salgın var işte.
Aynı anlattığın şikayetlerdi bizimkiler okula başladığında, büyük oğlan köhköh hala öksürüyor.
Bizim çocuk doktorumuz Serdar Önen’di.Memnunsunuz değil mi Süheyla Hanımdan?
Ben Taner Aksoy’a götürüyorum ikisini de doğduklarından beri ama hastaneden ayrıldı. Sadece muayenehanesi var. Bu test işleri orada nasıl olur bilemiyorum. Hastaneden bir doktor daha bulsam iyi olacak sanırım.
Teşekkür ederim tekrar. Kaydettim isimleri:)Bizim çocuk doktorumuz Serdar Önen’di.
Livde başladık, ayrıldı muayenehane sonra başka hastaneler, peşine kaç yer gezdik.
Artık takip edemiyorum kendisini ama eve yakın diye süheyla hocaya gidiyoruz acil durumlarda.
Arada sümer gönül hoca ve bir de livin yoğunbakım uzman doktoru mustafa kızıltan.
Ank da bu 4 doktor dışında kimseye güvenmiyorum, her durumda bu 4 kişiden birine ulaşırım mutlaka.
Tabii ki istediğiniz kadar soru sorabilirsinizNeyapsamkisimdi sana bir uzmanlık sorusu sorabilir miyim:) Bu kreş bebeleri düzenli hasta olur genelde. Covid sürecinde nasıl bir yol izlemek lazım? Her hastalandığında hemen covid testine mi götürmek lazım, biraz beklemek mi lazım?
olabilir aslinda ama korona cok fazla hamileyken kapman riskli, o yuzden mumkun mertebe sirf goreyim diye gitme derim benim fikrim bu yonde yani.Süt pek içemiyorum ayran yapıyorum öyle takviye etmeye çalışıyorum bide deniz sana birsey soruyumşimdi ben 12 gün önce gittim doktora kalp atışını duydum iyi ayda bir gel dedi ama tabiki o zaman kücücük Bi leke gibi görünüyordu kuzum ben Bi doktora gitsem de görsem diyorum zararı olmaz herhalde bilmiyorum ki bulantım da var derim bahanem olur görürüm çok merak ediyorum zararlı sık ultrason diyolar ama bu kadar değildir haftada 2 3 zararlıdır herhalde demi
geçmiş olsun elecda inşallah önemli bir şey değildir.Memnunsunuz değil mi Süheyla Hanımdan?
Ben Taner Aksoy’a götürüyorum ikisini de doğduklarından beri ama hastaneden ayrıldı. Sadece muayenehanesi var. Bu test işleri orada nasıl olur bilemiyorum. Hastaneden bir doktor daha bulsam iyi olacak sanırım.
Çok teşekkür ederimTabii ki istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz
Burada şahsi görüş belirtebilirim sadece covid testi cok kolay bir test değil, cocukları hastaneden soğutup iyice korkutabilir her hastalandığında yaptırmak. Belirtileri izleyin derim yeni mutasyon çocukları bayağı etkiliyor zaten, 2-3 gün izleyip doktora götürmek daha mantıklı o süreçte de işe giderken çift maske takarsanız etrafı korumuş olursunuz bir nebze.
Yok canım, normal mevsim geçişi nezle, grip arası bir durum muhtemelen ama covid olunca acaba var da kreşteki diğer çocukları riske atar mıyım diye tedirgin oluyorum.geçmiş olsun elecda inşallah önemli bir şey değildir.
Yok canım öğretmenevinde takılıyorumNeyapsamkisimdi yerleşebildin mi yeni evine
Düşünüyüm de Bi deniz bu fitil konusu noldu bakamadım yazdı mı Bi daha kadınolabilir aslinda ama korona cok fazla hamileyken kapman riskli, o yuzden mumkun mertebe sirf goreyim diye gitme derim benim fikrim bu yonde yani.
Geçmiş olsun elecra Bi an önce iyileşir inşallahgeçmiş olsun elecda inşallah önemli bir şey değildir
Yok canım, normal mevsim geçişi nezle, grip arası bir durum muhtemelen ama covid olunca acaba var da kreşteki diğer çocukları riske atar mıyım diye tedirgin oluyorum.
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun elecra Bi an önce iyileşir inşallah
burnundan nefes ver diyince veriyor deniz bu sekilde temizliyorum.Bu arada çocukların tıkalı burunlarını nasıl açıyorsunuz? 2 yaşına kadar şırıngaya serum çekip burna basıyordum ama yaş 3’e gelince yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?