Geçinemeyenler kulübü

Ultrason zararlı bir şey değil.
Ses dalgası ile görüntülümedir ultrason, git git bir şey olmaz.
Ben ayda bir kendi doktoruma giderdim, o arada da 10 günde bir yakın hastanedeki kadın doğumcuya

Teşekkür ederim. Ben de pazartesi sabaha çocuk doktorumuza randevu aldım. Durumu kötüleşirse ya Medisuna ya da Güvene götüreyim acile.

Neyapsamkisimdi sana bir uzmanlık sorusu sorabilir miyim:) Bu kreş bebeleri düzenli hasta olur genelde. Covid sürecinde nasıl bir yol izlemek lazım? Her hastalandığında hemen covid testine mi götürmek lazım, biraz beklemek mi lazım?

Memnunsunuz değil mi Süheyla Hanımdan?
Ben Taner Aksoy’a götürüyorum ikisini de doğduklarından beri ama hastaneden ayrıldı. Sadece muayenehanesi var. Bu test işleri orada nasıl olur bilemiyorum. Hastaneden bir doktor daha bulsam iyi olacak sanırım.

Teşekkür ederim. Ben de pazartesi sabaha çocuk doktorumuza randevu aldım. Durumu kötüleşirse ya Medisuna ya da Güvene götüreyim acile.
Güvenin çocuk acili yok diye biliyorum, o sebeple en yakın lösante ve medisun.
Lösantedeki doktorlara gıcığım, gram güvenmiyorum.

Çok geçmiş olsun, bu aralar salgın var işte.
Aynı anlattığın şikayetlerdi bizimkiler okula başladığında, büyük oğlan köhköh hala öksürüyor.

Çok teşekkür ederim.

Güven çayyolunun çocuk acili var. Ben hep götürürdüm çocukları. Sabaha kadar açık. Yani pandemiden önce böyleydi.

Bizim çocuk doktorumuz Serdar Önen’di.
Livde başladık, ayrıldı muayenehane sonra başka hastaneler, peşine kaç yer gezdik.
Artık takip edemiyorum kendisini ama eve yakın diye süheyla hocaya gidiyoruz acil durumlarda.
Arada sümer gönül hoca ve bir de livin yoğunbakım uzman doktoru mustafa kızıltan.
Ank da bu 4 doktor dışında kimseye güvenmiyorum, her durumda bu 4 kişiden birine ulaşırım mutlaka.

Teşekkür ederim tekrar. Kaydettim isimleri:)

Tabii ki istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz
Burada şahsi görüş belirtebilirim sadece covid testi cok kolay bir test değil, cocukları hastaneden soğutup iyice korkutabilir her hastalandığında yaptırmak. Belirtileri izleyin derim yeni mutasyon çocukları bayağı etkiliyor zaten, 2-3 gün izleyip doktora götürmek daha mantıklı o süreçte de işe giderken çift maske takarsanız etrafı korumuş olursunuz bir nebze.

olabilir aslinda ama korona cok fazla hamileyken kapman riskli, o yuzden mumkun mertebe sirf goreyim diye gitme derim benim fikrim bu yonde yani.

geçmiş olsun elecda inşallah önemli bir şey değildir.

Çok teşekkür ederim

geçmiş olsun elecda inşallah önemli bir şey değildir
geçmiş olsun elecda inşallah önemli bir şey değildir.
Yok canım, normal mevsim geçişi nezle, grip arası bir durum muhtemelen ama covid olunca acaba var da kreşteki diğer çocukları riske atar mıyım diye tedirgin oluyorum.

Bu arada çocukların tıkalı burunlarını nasıl açıyorsunuz? 2 yaşına kadar şırıngaya serum çekip burna basıyordum ama yaş 3’e gelince yapamıyorum.

olabilir aslinda ama korona cok fazla hamileyken kapman riskli, o yuzden mumkun mertebe sirf goreyim diye gitme derim benim fikrim bu yonde yani.
Düşünüyüm de Bi deniz bu fitil konusu noldu bakamadım yazdı mı Bi daha kadın

Geçmiş olsun elecra Bi an önce iyileşir inşallah

Bu arada çocukların tıkalı burunlarını nasıl açıyorsunuz? 2 yaşına kadar şırıngaya serum çekip burna basıyordum ama yaş 3’e gelince yapamıyorum.
burnundan nefes ver diyince veriyor deniz bu sekilde temizliyorum.
eger tikali ise sinuslerine hafif masaj yapiyorum birde tikali olmayan burun tarafina yatiriyorum.
yani sol tikaliysa sag tarafina yatiriyorum.
aksamlarida odaya sogan kesip koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…