- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.781
Ne böcek ne böcek Ahahahahaşk böcükleri sizi
bulantilar ne alemde
yakinda tamamen geçerNe böcek ne böcek Ahahahahbugün gene enerjik günümdü. Tutmuyor ki günüm günümü
İyi ve fakirim... günlük rutin ahahshddjdj n’apıyorsunuziyi hemsirecim senden naber ?
daha cok fakirlesmek icin ekstra cabalar sarfediyorumİyi ve fakirim... günlük rutin ahahshddjdj n’apıyorsunuz
Kendi seçmeye başlamıştır demi yoksa daha öyle seçimleri yokmu denizdaha cok fakirlesmek icin ekstra cabalar sarfediyorum
seni birkenler batirdi beni evdeki suslunum kilik kiyafeti
Yok birken defterini kış indirimlerinde kapattım artık almıyorumdaha cok fakirlesmek icin ekstra cabalar sarfediyorum
seni birkenler batirdi beni evdeki suslunum kilik kiyafeti
model olarak degil ama bana elbise alirmisin, şort alirmisin, şu ablanin ki gibi tisort al, ayakkabi vs.Kendi seçmeye başlamıştır demi yoksa daha öyle seçimleri yokmu deniz
ezeriz derkenYok birken defterini kış indirimlerinde kapattım artık almıyorumahahahaha yerim minnoş kızım olursa muhtemelen maaşımı süslenerek ezeriz
Bi an önce cinsiyet öğrensem de bende başlasam alışverişe artık zaten öyle ya masmavi yada pespembe almayacağım ama alırken ay kızıma şunu alıyım aman oğluma bunu alıyım demek istiyorummodel olarak degil ama bana elbise alirmisin, şort alirmisin, şu ablanin gi tisort al, ayakkabi vs.
oyle seyler soyluyo
sen ne hissediyosun.Bi an önce cinsiyet öğrensem de bende başlasam alışverişe artık zaten öyle ya masmavi yada pespembe almayacağım ama alırken ay kızıma şunu alıyım aman oğluma bunu alıyım demek istiyorum
Ahahahaha ciddi mi yaezeriz derkenondan sana sira geleceginimi saniyorsun gercekten.
maalesef canim aci gerçekler.Ahahahaha ciddi mi ya
Ya yerim maşallahmaalesef canim aci gerçekler.
bugun kendime ayakkabi bakiyordum şoyle hafif koşu ayakkabisi tarzi birden dibimde bitti aaa bu guzelmis banami bakiyorsun dedi, yoo ne alaka kendime bakiyorum dedim
banada all bende istiyorum pembe bagcikli ayakkabi diye ortaligi yikti
kiyafet bakiyorum aaa bu guzelmis begendim bana al
evdeki topuklu ayakkabilarimi giymeler, alti ustu bir tane rujum vardi suratina boca etmeler.
her hafta kavga döğüş zorla serce parmagina surdurdugu ojeyi yeniletmeler.
geçen gun agliyordu baktim siyah siyah bir sey akiyor aglarken sen kaşla goz arasinda benim rimeli al sur kirpiklerine oda haliyle alisik olmadigindan gozlerini hem yakmis hem suremediginden goxune kacirmis sence kiz cocugundan anneye sira gelebilir mi bu durumlarda ?
kızım olduğu için miYa yerim maşallahçok şanslısın
Kesinlikle, kız çocukları annelerin yarenikızım olduğu için mi
aynenKesinlikle, kız çocukları annelerin yareni
Aynen öyle benim en yakın arkadaşım en önce annem, sonra sonra eşim.aynendr sormustu asilamadan once kizinmi olsun isterdin oglun mu diye kızım olsun isterdim demıstim iyikide öyle demişim
eminim erkek cocukda farkli duygudur ama kız çocuk bir yerden sonra arkadaş gibi oluyo sanki.
inşallah böyle bahseder tek isteğim bu.Aynen öyle benim en yakın arkadaşım en önce annem, sonra sonra eşim.
Herşeyi konuşur her derdimi paylaşırım (evlilikle alakalı olanlar hariç) , kötülüğünü istemeyen hasetlenmeyen her daim iyiliğini isteyen yakın bir arkadaş. Canım annem allah başımdan eksik etmesinSeninki de ileride böyle bahsedecek bak senin için
Bu teoriler falan tutmuşmuydu sende ben hep erkek hissediyorum neden bilmiyorum eşim kız çocuk hastası yanaklarını ısıra ısıra sever böyle o kız diyo yani ne çıkarsa çıksın üzülen olmayacaksen ne hissediyosun.
ben bilmistim denizin kız olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?