Geçinemeyenler kulübü

daha cok fakirlesmek icin ekstra cabalar sarfediyorum
seni birkenler batirdi beni evdeki suslunum kilik kiyafeti
Yok birken defterini kış indirimlerinde kapattım artık almıyorum ahahahaha yerim minnoş kızım olursa muhtemelen maaşımı süslenerek ezeriz

model olarak degil ama bana elbise alirmisin, şort alirmisin, şu ablanin gi tisort al, ayakkabi vs.
oyle seyler soyluyo
Bi an önce cinsiyet öğrensem de bende başlasam alışverişe artık zaten öyle ya masmavi yada pespembe almayacağım ama alırken ay kızıma şunu alıyım aman oğluma bunu alıyım demek istiyorum

Bi an önce cinsiyet öğrensem de bende başlasam alışverişe artık zaten öyle ya masmavi yada pespembe almayacağım ama alırken ay kızıma şunu alıyım aman oğluma bunu alıyım demek istiyorum
sen ne hissediyosun.
ben bilmistim denizin kız olduğunu

Ahahahaha ciddi mi ya
maalesef canim aci gerçekler.
bugun kendime ayakkabi bakiyordum şoyle hafif koşu ayakkabisi tarzi birden dibimde bitti aaa bu guzelmis banami bakiyorsun dedi, yoo ne alaka kendime bakiyorum dedim
banada all bende istiyorum pembe bagcikli ayakkabi diye ortaligi yikti
kiyafet bakiyorum aaa bu guzelmis begendim bana al
evdeki topuklu ayakkabilarimi giymeler, alti ustu bir tane rujum vardi suratina boca etmeler.
her hafta kavga dövüş zorla serce parmagina surdurdugu ojeyi yeniletmeler.
geçen gun agliyordu baktim siyah siyah bir sey akiyor aglarken sen kaşla goz arasinda benim rimeli al sur kirpiklerine oda haliyle alisik olmadigindan gozlerini hem yakmis hem suremediginden goxune kacirmis sence kiz cocugundan anneye sira gelebilir mi bu durumlarda ?

Son düzenleme:
Ya yerim maşallah çok şanslısın

Kesinlikle, kız çocukları annelerin yareni
aynen dr sormustu asilamadan once kizinmi olsun isterdin oglun mu diye kızım olsun isterdim demıstim iyikide öyle demişim
eminim erkek cocukda farkli duygudur ama kız çocuk bir yerden sonra arkadaş gibi oluyo sanki.

aynen dr sormustu asilamadan once kizinmi olsun isterdin oglun mu diye kızım olsun isterdim demıstim iyikide öyle demişim
eminim erkek cocukda farkli duygudur ama kız çocuk bir yerden sonra arkadaş gibi oluyo sanki.
Aynen öyle benim en yakın arkadaşım en önce annem, sonra sonra eşim.
Herşeyi konuşur her derdimi paylaşırım (evlilikle alakalı olanlar hariç) , kötülüğünü istemeyen hasetlenmeyen her daim iyiliğini isteyen yakın bir arkadaş. Canım annem allah başımdan eksik etmesin Seninki de ileride böyle bahsedecek bak senin için

inşallah böyle bahseder tek isteğim bu.
yargilamadan yaninda duran, hayattaki hatalarini her daim yuzune vuran başına kalkan bir anne olmamak icin uğraşıyorum.
umarım başarabilirim, daha şimdiden bazen ipin ucu kacıyor çok kiziyorum kendime sonra ama sartlarım zorlaniyor.
bazen doğru olan ne bilemiyorum işin içinden cikamiyorum umarim ilerde her şey daha kolay olur

sen ne hissediyosun.
ben bilmistim denizin kız olduğunu
Bu teoriler falan tutmuşmuydu sende ben hep erkek hissediyorum neden bilmiyorum eşim kız çocuk hastası yanaklarını ısıra ısıra sever böyle o kız diyo yani ne çıkarsa çıksın üzülen olmayacak sanırım sağlık en önemlisi tabi aklımdan bile erkek geçerken aman sağlıklı olsun da nasipse sonra erkek olsun diyorum biraz ısmarlama gibi oluyo ama

Neyapsamkisimdi aklima gelmişken bir şey sorayim,
şimdi ben denizi dısari cikarirken oynayacagi oynamak istedigi oyuncaklarini yaninda indiriyorum her zaman, oynadigi tek bir arkadasi var suan ve bu arkadasi oyuncak falan getirmiyor.
benim icin getirmesi problem degil aslinda ama sorun şurdan başliyor.
deniz mesela cesitli oynamayi seviyor yani kumla oynarken bir pembe kepceyle kum doldurayim, bir mavi kepcemle kum doldurayim tarzi.
bu arkadas gelince haliyle oyuncaklar ortak kullanilmaya basliyor deniz o arkadasi neyi alsa onu istiyor kiz veriyor bu sefer otekini istiyor bizimki ve verimli oyun oynayamiyor (lar).
isin sonu hep aglanmayla sizlanmayla bitiyor.
gecen yine boyle olunca deniz aglayinca "kizim cocuk maviyi aliyo maviyi istiyosun veriyo bi sefer pembeyi aliyo pembeyi istiyorum diye agliyosun" dedim.
cunku bakinca sanki deniz ortami geriyormus gibi duruyor ama bir yandan da diyorum ki ya o cocukta oynamaya inerken annesi babasi her neyse oynamaya ihtiyaci olan seyleri getirme zahmetinde bulunsa deniz de bu stresi yasamayacak belki.
ilk tepkim mi dogru, dusuncem mi dogru bilmiyorum.
bana bir akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…