- 9 Ocak 2012
- 15.604
- 30.271
- 798
en büyük isteğim hayırlısı ile anne olmak yaşım geldide geçiyorgeç kalmışsın ya da kalmamışsın diyemem ben.
bu senin hayata bakış açınla ilgili. şayet evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorsan biraz daha hızlı davranabilirsin. yani alıcı gözüyle bak
ha yok ben böyle iyiyim gönlümün aşkı çıksın karşıma gezelim tozalım eğlenelim eğer uygun olursa da evleniriz diyorsan bırak akışına.
mesela annem 27 yaşında evlenmiş 29 da ben olmuşum 34 de kardeşlerim. evlendim çoluk çocuğa karıştım. annem hep ben yaşlandım, halim yok der herşeye. benim 24 yaşımda oldu oğlum çok şükür Allah uzun ömürler versin inş. eğer olurda yaşarsam toruna torbaya bakmak, evladımın yaşantısını kolaylaştırmak isterim. o yüzden 30 olmadan bir evlat daha istiyorum. tabi Rabbim nasip ederse.
fakat çoluk çocuk fikrim olmasa çok da yaşı takmazdım.
akşamada ne kaldıki şurada :)Niye hata olsun
Tanışmaktan zarar gelmez. Hoşlanmasan bile sohbet eder iyi vakit geçirirsin. Hoşlanırsan da tadından yenmez :)
senin için hayırlısı olsun darısı başıma inşallahhhhhh :)ben de 32 yaşındayım ve bekarım. gayet de güleryüzlüyümdür neşeliyimdir eh elim yüzüm de düzgün sayılır ama olmadı mı olmuyor. gerçi şimdi hayatımda var biri evlilik yolunda gittiğim ama kaç yıldır yalnızdım :) bu işler cilveyle vs olur mu bilmem ama herşey kısmet gerçekten.
ay hayır... öyle düşünme. neden geçsin. sadece alıcı gözüyle baken büyük isteğim hayırlısı ile anne olmak yaşım geldide geçiyor
akşamada ne kaldıki şurada :)
Her kadının güzel ve çirkin yönleri vardır. Mesele güzel yönlerini ortaya çıkarıp çirkin olanları saklamaktaçokmu çirkinim acaba
etek bluz hırkaHehheee ne giyceksin onu da yaz tam olsun
valla doğru tespit kötü yanlar genelde evlendikten sonra çıkarHer kadının güzel ve çirkin yönleri vardır. Mesele güzel yönlerini ortaya çıkarıp çirkin olanları saklamakta
Yok o derece saklamakan bahsetmiyorum. Hani giyiminin falan vücut tipine uygun olması gibi şeyler...valla doğru tespit kötü yanlar genelde evlendikten sonra çıkar
sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)
oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
zayıfladım kız 73 kiloydum 58 oldum amaaaaaaa burnumu masaya vurdum kızarıp şişti üstü şansa bakkkkYok o derece saklamakan bahsetmiyorum. Hani giyiminin falan vücut tipine uygun olması gibi şeyler...
etek bluz hırka
saçlar fönlü az makyaj ayakkabılar oksford mudur nedir ondan topklu değil
çok beğendim aslında yakışıklı çalışkan biri belliki benden çok etkilenmiş hemen evlilik konularına girdiceres87 Nasıl geçti :)
eteğim biraz mini idi bir daha giymezsen sevinirim dedi :)))))Valla kanka fazla hanım hanımcık :)
Bence daha havalı bir şeyler giy. Dökümlü bluz + cigarette pantalon + stiletto seni olduğundan hem uzun hem ince gösterir.
Canım babasi yari felçli, annesinin ayaginda sorun var, abisi hasta sence siz evlendikten sonra aileyi burakip baska eve cikabilirmisiniz hayatta cikamazsiniz. Ne annesini ne babasını nede kardesini birakabilir asla birakamaz birakmasinda zaten. Peki senin annen baban abin ayni bu durumda olsaydı senin yanindan gecermiydi? Senin ailenle oturmayi kabul edermiydi?. Seni tanistiran arkadasin anne baba ve kardesinin durumlarını anlattimi?çok beğendim aslında yakışıklı çalışkan biri belliki benden çok etkilenmiş hemen evlilik konularına girdi
evlendikten sonra bir süre ailesi ile yaşamak istiyor benim için biraz sorun bu babası yarı felçli annesinin bacağında sorn var abisi hasta ona bakıyor kafam karıştı bilmiyorum
dün beni eve o bıraktı ısararla evim görüştüğümüz yere baya uzak çünkü kendi evini mahallesini okuduğu okulu gösterdi
eteğim biraz mini idi bir daha giymezsen sevinirim dedi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?