• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmicek mi hic

kendini ikna etmen gerek öncelikle tek amacın iyi olmak olsun. bende boyleydım ilaçlarla düzeldim. tabi ilacın yanında en önemlisi kesinlikle tavsiyem bulmacaya verdim kendimi. geçicek emin ol kendini salma. iyi hissettiğin kişilerle görüş. geçmiş olsun

canım bak bıde olumlu dusun kendıne guven hersey yoluna gırecek de kendı kendıne ıyıce olumsuz dusunursen daha kotu oluyor

kendini ikna etmen gerek öncelikle tek amacın iyi olmak olsun. bende boyleydım ilaçlarla düzeldim. tabi ilacın yanında en önemlisi kesinlikle tavsiyem bulmacaya verdim kendimi. geçicek emin ol kendini salma. iyi hissettiğin kişilerle görüş. geçmiş olsun

hangi ilaci ne kadr sure kullandn merak ettim. bna eslorex ve velorin verdi. biri gece biri gunduz iciliyor.. ortada suan birsey yok gozukmesi dha cansikici durduk yere boyle olyomusm gbi halbuki dgl.. neler yasadim halbuki sikinti strs icevattim demkki hep .. bukez aski buldm sandm yanildm kndm ayrildm sogudm hayal kirikligina ugradm :// acim mi yasanmadan kldi cozebilsm bi..

Sin bir aydir cokusteyim.. Ust uste gelen sorunlarin yillarin bunaliminin patlamasini yasadim psikolojikmen coktum fiziksel olarak da etkilnmeye basladim vucudum titremeler uyusmalar mide kramplari seklnde tepkiler verdi. Psikiyatrist ilac yazdi psikologla da konustuk bir ay once. İlaclarimi kullaniyorum bu ay tam bir ay olacak. Ama yine arada cok kotu bir daralma geliyor herseye karamsar bakiyorum o an icime fenalik geliyor ne aglayabiliyorm.ne gulebiliyrm kaskati kesiliyorum istah filanda kalmiyor. Mesela dun aksamdan beri iyiyim okula gldim az once yine biran hersey bos gldi hic iyilesmicem hayat bombos gbi hissettim.kimse sana yardim edemezms gbi cok garip bir his. Bunlari yasayip iyilesenlrden yorum istiyorum lutfennn ... :/
İşe antidepresanları bırakmakla başla tatlım... 3 haftada ilaca anca alışıyorsun sonra düşünme ve idrak yeteneklerini kısıtlıyorsun dolayısıyla hayat bomboş geliyor :stop:

hangi ilaci ne kadr sure kullandn merak ettim. bna eslorex ve velorin verdi. biri gece biri gunduz iciliyor.. ortada suan birsey yok gozukmesi dha cansikici durduk yere boyle olyomusm gbi halbuki dgl.. neler yasadim halbuki sikinti strs icevattim demkki hep .. bukez aski buldm sandm yanildm kndm ayrildm sogudm hayal kirikligina ugradm :// acim mi yasanmadan kldi cozebilsm bi..
bak canım tabıkı böyle olmanda bir sebebp var. bu zaten artık ruhunun tukendım deme şekli. ben 2 haftaya yakın hiç uyumadım ve ağlama nöbetleri geçirdim. hiç iyi olmıycakmışım hissiyatı, artık hayatım bu, hiç bişey düzelmiycek ben hep böyle olucam hissiyatı sardı beni. öncelikle bu tavsiyelerime uymanı öneririm. çünkü ben hala aynı sorunları yaşarken bu şekilde düzeldim.
1.hiç geçmiycek diye sakın düşünme. ve bu duruma ruhun hasta değil. regl yüzünden (regl dönemine daha bır ay olsa bıle) böyle stres yapıyorum diyip kendini ikna et.
2, komedi filmler izle.
3,bulmaca çöz.
4.bunalımlı müziklerden uzak dur.
5, bu en önemlisi kendine hastalığını hatırlatma. bu konuda konuşma etrafındakılere konuşturma( bu evhamını tazeler aksı taktırde)
ben lustral içtim ve uyku için ludiomil kullandım 2 yıl içtim dr. kesti zatn ilk hafta sarhoş oluyosun aptal modunda. sabırla ilacını iç etkisini bır kac ayda göstermeye başlayacak. uzun oldu ama inşallah işine yarar

bak canım tabıkı böyle olmanda bir sebebp var. bu zaten artık ruhunun tukendım deme şekli. ben 2 haftaya yakın hiç uyumadım ve ağlama nöbetleri geçirdim. hiç iyi olmıycakmışım hissiyatı, artık hayatım bu, hiç bişey düzelmiycek ben hep böyle olucam hissiyatı sardı beni. öncelikle bu tavsiyelerime uymanı öneririm. çünkü ben hala aynı sorunları yaşarken bu şekilde düzeldim.
1.hiç geçmiycek diye sakın düşünme. ve bu duruma ruhun hasta değil. regl yüzünden (regl dönemine daha bır ay olsa bıle) böyle stres yapıyorum diyip kendini ikna et.
2, komedi filmler izle.
3,bulmaca çöz.
4.bunalımlı müziklerden uzak dur.
5, bu en önemlisi kendine hastalığını hatırlatma. bu konuda konuşma etrafındakılere konuşturma( bu evhamını tazeler aksı taktırde)
ben lustral içtim ve uyku için ludiomil kullandım 2 yıl içtim dr. kesti zatn ilk hafta sarhoş oluyosun aptal modunda. sabırla ilacını iç etkisini bır kac ayda göstermeye başlayacak. uzun oldu ama inşallah işine yarar

psikoterapi almadin mi pki hic ?
benim aglama yerine donup kalma oluyor bedenmden cikiyr yeme icmeden kesilme filan. bide bn ilgi gosterilsn istiyrm nedense hastaligimi konusmak istiyrm dvmli bir care arar gbi oluyorum arastiriyrm.. Snnde ilac fayda etmistr ki suan birakabilmissin eskisi gbi degilsin yani.. bnmdr yasm 22 bu arada

psikoterapi almadin mi pki hic ?
benim aglama yerine donup kalma oluyor bedenmden cikiyr yeme icmeden kesilme filan. bide bn ilgi gosterilsn istiyrm nedense hastaligimi konusmak istiyrm dvmli bir care arar gbi oluyorum arastiriyrm.. Snnde ilac fayda etmistr ki suan birakabilmissin eskisi gbi degilsin yani.. bnmdr yasm 22 bu arada
ben 24 yasında hasta oldum terapi almadım. hala çare arıyorsan doktoruna tam anlamıyla ınan derım. inanmış olsan araştırma gereği duymazsın çünkü canım. ağlama yada donup kalma bunlar kişiye göre değişir. sadece sabır. zaten ilaç sadece seni uyuşturuyor düşünmeni engellemek kendini rahatlatmak için verilior. bütün çaba senin elinde.

İşe antidepresanları bırakmakla başla tatlım... 3 haftada ilaca anca alışıyorsun sonra düşünme ve idrak yeteneklerini kısıtlıyorsun dolayısıyla hayat bomboş geliyor :stop:

hayat zaten bos gelnce iciyoruz o ilaclari lutfen bu ilaclari kulllananlara ayy sakin diyip tedavisine engel olmayin ruh da hastalanir ve ilaca ihtiyaci olur

Mesela iyiyken gayet normal ani yasiyorum kafam normal ya dusunceler gelince sevgilin yok yalnizsin mutsuzsun okulun son yili is bulma dertleryle ugrascaksin ailenin durumu ortada napcaksin kurtulusun yok hayat cok zor insanlar kotu hersey bombos anlamsz boyle dsunuyorum sonra bir kaygi hali basliyor mideme vuruyrdu genlde smdi gogus kafesmde yanma filan yapiyor

Tabii ki geçecek inşallah.
Ama böyle karamsarlığa düşersen daha çok zorlanacaksın maalesef.
Madem geleceğinle ilgili kaygıların var,kendini geliştir,mesleğinle ilgili kurslara,seminerlere katıl.
Hatta part-time çalış.
İnsanlarla hastalığını konuşmak seni daha kötü yapar bu arada.

ben 24 yasında hasta oldum terapi almadım. hala çare arıyorsan doktoruna tam anlamıyla ınan derım. inanmış olsan araştırma gereği duymazsın çünkü canım. ağlama yada donup kalma bunlar kişiye göre değişir. sadece sabır. zaten ilaç sadece seni uyuşturuyor düşünmeni engellemek kendini rahatlatmak için verilior. bütün çaba senin elinde.
terapi de al lutfen.. suan iyimisin ?

Tabii ki geçecek inşallah.
Ama böyle karamsarlığa düşersen daha çok zorlanacaksın maalesef.
Madem geleceğinle ilgili kaygıların var,kendini geliştir,mesleğinle ilgili kurslara,seminerlere katıl.
Hatta part-time çalış.
İnsanlarla hastalığını konuşmak seni daha kötü yapar bu arada.
haklisin deniyorum. haftasonlari calisiyorum ama para amacli ogrenci isleri bunlar. bide birsey yapasim gelmiyor artik bikmislik var

terapi de al lutfen.. suan iyimisin ?
valla canım bana terapi falan işlemez. insanın en iyi ilacı kendisi. şuan süperim ve nasıl bi hayat yaşıyorum bilsen haline şükrederdin. umursama hiç bişeyi. içinden geçeni söyle. sinirliysen bağır. mutluysan belli et içine atma hiç bi duyguyu. ben öyle yapıyorum. psikolojini etkileyen insanlar varsa sen onların psikolojisini boz seninkine bişiy olmasın:KK14:

haklisin deniyorum. haftasonlari calisiyorum ama para amacli ogrenci isleri bunlar. bide birsey yapasim gelmiyor artik bikmislik var

Gencecik insansın.
Böyle bıkmaları boşver,silkelenip kendine gel.
İleride sana kendinden başka hiç kimseden fayda olmadığını göreceksin.

Dostum universitedeysen zaten gencsindir, mutlaka sevecegin biriyle tanisirsin dert edinme o konuyu.

Hele okulu bitir, once bir is bulmaya bak :) Gerisi sonra gelir zaten, gelecek kaygisinin kime ne faydasi var ? Belki her sey cok guzel olacak ama sen bos yere kaygilandiginla kalacaksin. Her sey kotu gitse bile kayginin ne faydasi var ? Atalarimizin bir sozuyle kapatmak istiyorum : Kaderde varsa d..ülmek, neye yarar üzülmek.....Yani gerceklesmemis olaylar icin kaygilanmanin sana bir faydasi yok, tamam mi ?

valla canım bana terapi falan işlemez. insanın en iyi ilacı kendisi. şuan süperim ve nasıl bi hayat yaşıyorum bilsen haline şükrederdin. umursama hiç bişeyi. içinden geçeni söyle. sinirliysen bağır. mutluysan belli et içine atma hiç bi duyguyu. ben öyle yapıyorum. psikolojini etkileyen insanlar varsa sen onların psikolojisini boz seninkine bişiy olmasın:KK14:

Haklisin sukrediyorum da aslinda tabiki daha kotu durumda olanlar var. Morelinin bozuk olmasi zaten sinir bozucuyken boyle orama burama vurmasi bni korkutuyor.. mesela suan arkadaslarmla oturuyrm ama bogazm.dugumleniyr belli etmiyorum

Netten arastirmayi birakmalisin , iyi adami bile hasta eder nette yazilanlar ..

Ve oncelikle sen kendini inandirmalisin iyilesmeye , sen kendini sartlandirirsan iyilesmicem diye , iyilesemezsinde..
Beynine ne verirsen , beyin sana o sekilde geri Döner.

canım bende öyleydim kendine uğraşlar bul cok bos kalmamaya çalıs bişeylerle uğraş spora yazıl yüzemeye git cidden düzeliyor insan çok geçmiş olsun..ilacları kullanmamaya calıs onlar iyce sersemletiyor benceo_O

İnternetten arastirma yapmamani tavsiye ediyorm yoksa daha dbe vurursun. Sartli reflex seninki kendine inanve gguven olumlu dusunmeye calis duzelirsn.

Anksıyete yanı kaygı bozuklugu olabilir.. Doktor değilim tabi ama benım kendı yasadıklarımdan öğrendiklerim Psikolojik rahatsızlıkların üstesinden kendınız ıyı oldugunuza ınanarak gelebılecegınızı ogrendım.. Bunun ustesınden ancak siz gelebilirsiniz.. Gecmıs olsun..

Back
X