- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Merhabalar hanımlar ...kız kardeşimle ortaokula giderken büyük bir olay yaşadık ablamın babamın en yakın arkadaşı ile sevgili olduğunu öğrendik adam evliydi ve aile dramı yaşadık diyebilirim.Bu sevgililik durumu zorla olduğunu söyledi zamanında ablam tehditle devam etmiş aileni kardeşlerini öldürürüm gbi ...uzun bir tedavi süreci gördü ablam evlendi mutlu bir hayatı yok.. bizde ailecek bu durumu atlatamadık üni hayatım lise hayatım boyunca babam baskı uyguladı .babam sürekli sizde ablanız gibi olucaksınız diyor bize güvenmediği söylüyor ablanız hata yaptı size hata yaptırmıycam diyor hep bir mutsuzluk yaşıyoruz evde ..ve evlenmemize karşı çıkıyor sevdiğim biri var söylemeye korkuyorum sakın bana evlenmek istiyorumla gelmeyin evlendirmiycem diyor kardeşime talip çıktı bir çay içmeye bile göndermedi ..Benim sözümü çiğnerseniz kötü olur diyor ..piskologa gitmesi için yıllarca ısrar ettik ama gitmeyi kabul etmiyor Ne yapacağımı şaşırdım sevgilim ailemle tanışmak istiyor ama babamdan dolayı korkuyorum ..yıllarca ablamın hatasını çektik bitmiyor yaşım 24