• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş insanın peşini ne zaman bırakır

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Merhabalar hanımlar ...kız kardeşimle ortaokula giderken büyük bir olay yaşadık ablamın babamın en yakın arkadaşı ile sevgili olduğunu öğrendik adam evliydi ve aile dramı yaşadık diyebilirim.Bu sevgililik durumu zorla olduğunu söyledi zamanında ablam tehditle devam etmiş aileni kardeşlerini öldürürüm gbi ...uzun bir tedavi süreci gördü ablam evlendi mutlu bir hayatı yok.. bizde ailecek bu durumu atlatamadık üni hayatım lise hayatım boyunca babam baskı uyguladı .babam sürekli sizde ablanız gibi olucaksınız diyor bize güvenmediği söylüyor ablanız hata yaptı size hata yaptırmıycam diyor hep bir mutsuzluk yaşıyoruz evde ..ve evlenmemize karşı çıkıyor sevdiğim biri var söylemeye korkuyorum sakın bana evlenmek istiyorumla gelmeyin evlendirmiycem diyor kardeşime talip çıktı bir çay içmeye bile göndermedi ..Benim sözümü çiğnerseniz kötü olur diyor ..piskologa gitmesi için yıllarca ısrar ettik ama gitmeyi kabul etmiyor Ne yapacağımı şaşırdım sevgilim ailemle tanışmak istiyor ama babamdan dolayı korkuyorum ..yıllarca ablamın hatasını çektik bitmiyor yaşım 24

sapla samani karistirmis babaniz. evli barkli adama bakan ablanizla siizn durumunuz ne alaka da izin vermiyor? aile buyukleri konussun kendine gelsin babaniz. evlendirmeyip de napcakmis
sapla samani karistirmis babaniz. evli barkli adama bakan ablanizla siizn durumunuz ne alaka da izin vermiyor? aile buyukleri konussun kendine gelsin babaniz. evlendirmeyip de napcakmis

Korkarak bagirarak cagirarak susarak olmaz bu isler.keyifli oldugu birgun alacaksiniz karsiniza baba bak durum bu vaziyet bu.biz ciddi dusunuyoruz karakteri iyi meslegi iyi ailesi iyi vs bu tarz konusmalar olacak siz konusamiyorsaniz anneniz anneniz konusamiyorsa sozu gecen ailede hatri gecen biri.bu isler boyledir.

Ne zamana kadar evlendirmiycek.ablanı evlendirmiş ya.al karşına konuş aileden sözü dinlenir bi büyüğünüzde konuşabilir

Korkarak bagirarak cagirarak susarak olmaz bu isler.keyifli oldugu birgun alacaksiniz karsiniza baba bak durum bu vaziyet bu.biz ciddi dusunuyoruz karakteri iyi meslegi iyi ailesi iyi vs bu tarz konusmalar olacak siz konusamiyorsaniz anneniz anneniz konusamiyorsa sozu gecen ailede hatri gecen biri.bu isler boyledir.
birkaç kere girişimde bulundum ama tersledi annemde korkuyor babamdan ...30yaşını bekle seni gerçekten seven her türlü bekler diyor annem sevgilimi o kadar bekletemem bilmiyorum

Ne zamana kadar evlendirmiycek.ablanı evlendirmiş ya.al karşına konuş aileden sözü dinlenir bi büyüğünüzde konuşabilir
Ablamı o durumdan kurtarmak için evlendirdi ablam yıllardır mutsuz o mutsuz olduğu içinde evlendirmek istemiyor rahat batmasın başka adama gerek YOk diyor

Baba travmanın en ağırını yaşamış çıkamıyor,tedaviye ikna edin,işiniz zor.
Üni hayatım boyunca çok söyledim annemde söyledi ama gidipte rezilliğimi anlatıcam diyip reddetti annemide yıllarca sindirdi sen annesin farketmem lazımdı diye çok sert olduğu için ısrarda edemiyoruz susuyoruz

bana evlenmek istiyorumla gelmeyin evlendirmiycem diyor
Ablanın yaptığı hatayı bu gibi tehditle size ödetmesine gerek yok. Ablanız eğer dediği gibi tehditle o ilişkiye devam ettiyse suç arkadaşındadır zaten. Eğer tehdite rağmen gelip gene de annenle babana bir şey demediyse suç anne babandadır o güven duygusunu hiçbir zaman aşılayamamışlar zaten...

Ablanın yaptığı hatayı bu gibi tehditle size ödetmesine gerek yok. Ablanız eğer dediği gibi tehditle o ilişkiye devam ettiyse suç arkadaşındadır zaten. Eğer tehdite rağmen gelip gene de annenle babana bir şey demediyse suç anne babandadır o güven duygusunu hiçbir zaman aşılayamamışlar zaten...
Yıllardır kendilerinide suçluyorlar nasıl farketmedik diye bizim yüzümüzden gibi yani ailecek görüştüğümüz insanlardı biz küçük olduğumuz için o zmn ablamla pek dertleşme durumumuz yoktu ...babama göre tüm kızları kötü kız hayatını mahfettiğimizi söylüyor yıllardır

Ablan evlenmis mutlu degilmis. Oteki adamla alakasi yok. Herkesin mutsuzlugu kendine. Babanin artik karismamasi gerekiyor. Tabi ayaklarinizin uzerinde durup evleniyorsaniz.

Ablan evlenmis mutlu degilmis. Oteki adamla alakasi yok. Herkesin mutsuzlugu kendine. Babanin artik karismamasi gerekiyor. Tabi ayaklarinizin uzerinde durup evleniyorsaniz.
Yani işim var ama sevgilime ailesine karşı küçük duruma düşmek istemediğim için rızasının olacağı zamanı bekliyorum birde sevgilime ailemi hep iyi anlattım hiç bir olumsuzluğu söylemedim ..babam birde beni çiğneyip evlenmeye kalkarsanız arkanızda durmam diyor yani tek başıma böyle bi sürecin üstesinden gelemicegimden korkuyorum

Back
X