Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Konu sahibine verilen bir yanıttı. Mesajları bir arada okursanız anlayabileceğinizi düşünüyorum.
''Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.''

Size sitenin kendi mesajıyla yanıt vereyim. Sizin de bu kadar dert etmenize gerek yok ama tabiii özgür iradenizle yazıp rahatlayabilirsiniz.

''Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.''

Size sitenin kendi mesajıyla yanıt vereyim. Sizin de bu kadar dert etmenize gerek yok ama tabiii özgür iradenizle yazıp rahatlayabilirsiniz.

Konunuzla alakalı yorumlarımı yeniden okuyabilirsiniz.

Benim mesajımı alıntı yapan üyeye yanıt verdim.

İnsan 7 sinde neyse 70 nde de odur . Sakın dönmeyin böyle birine evlenince de yapar yapacağını evli biriyle utanmadan ilişki yaşayan midesiz biri vallahi kurtuldugunuza şükredin arkanıza bile bakmayın . Burda bu kadar insan aynı dusunce de kendinize yazık edersiniz öyle edep ar sahibi insanlar var ki illaki bulursunuz başkasını

asla. bu erkekler kızların geçmişini çok kurcalıyor ama, erkeklerin davranış olarak geçmişi ne yazık ki değişmiyor. şeref gerçekten sonradan kazanılan bir şey değil kendim de çok acı tecrübe ettim. bir erkek üniversite yaşamında neyse ilerde de aşağı yukarı öyle oluyor. yaşı geçkin olunca hele iyice.. o ara kendimi toplamadım şimdi mi toplayacağım kafasına giriyor. uyan bana uysun gibi düşünüyorlar. kaçın kurtarın kendinizi

İnsan 7 sinde neyse 70 nde de odur . Sakın dönmeyin böyle birine evlenince de yapar yapacağını evli biriyle utanmadan ilişki yaşayan midesiz biri vallahi kurtuldugunuza şükredin arkanıza bile bakmayın . Burda bu kadar insan aynı dusunce de kendinize yazık edersiniz öyle edep ar sahibi insanlar var ki illaki bulursunuz başkasını
Bir insanın utanması yoksa her şeyi yapabilir gibi geliyor bana da. Evli barklı olmasa karşıdaki de bana ne zaten geçmiş bitmiş derim. Ama bu adam ahlaksız ve çok afedersiniz şeref yoksunu.
Asla dönme gibi bir düşüncem yok aksine o birkaç ay için bile millet yanında gördü diye her aklıma geldiğinde daha da nefret ediyorum

arsızlığın yüzsüzlüğün adı dürüstlük olmuş....iyi yap et ondan sonra ee sana söylemeyebilirdim de. ayakta uyutulabilirdin de. iyi ki şimdiden ne mal olduğunu anlamışsın.
Bana sürekli tekrar ettiği duymasaydın ne olacaktı, ruhun duymadan yapacak olan yapar zaten. Bulacağın diğeri farklı mı olacak sanıyorsun, yapmayan mı var sen şanslısın ki ben dürüstçe anlatıyorum vs vs. Öyle bir konuştu ki resmen özür bekliyordu. Her haltı yiyen o yanlış dediğim için kötü olan ben

asla. bu erkekler kızların geçmişini çok kurcalıyor ama, erkeklerin davranış olarak geçmişi ne yazık ki değişmiyor. şeref gerçekten sonradan kazanılan bir şey değil kendim de çok acı tecrübe ettim. bir erkek üniversite yaşamında neyse ilerde de aşağı yukarı öyle oluyor. yaşı geçkin olunca hele iyice.. o ara kendimi toplamadım şimdi mi toplayacağım kafasına giriyor. uyan bana uysun gibi düşünüyorlar. kaçın kurtarın kendinizi
Başlarda asla takılmam ben herkes her şeyi yaşayabilir diye konuştu ama sonra hastalıklı bir kıskançlık başladı. Kendinden iyi bildiği için demek ki o kadar üstüme geldi. Uçan kuşa o gözle bakabilen herkesi öyle sanıyormuş

Geçmişi iğrenç ilişkilerle dolu adama sakın güvenme. Benim bir erkek arkadaşım vardı, belki beni kıskandırmak için belki salak olduğundan ruslarla, hatta evli bir kadınla bile birlikte olduğundan bahsetmişti. Ayrıldım. Sonra başkasıyla evlendi. O kadın bir çocuk yaptı ve boşanmışlar.

Canım çocuk yapacaksın, vücudun eskisi gibi olmayacak, senden soğuması için bir ton olay yaşanacak. Bu gibi tiplerin başka kadına gitme olasılığı, erkenden evlenene göre daha fazla.

Geçmişi iğrenç ilişkilerle dolu adama sakın güvenme. Benim bir erkek arkadaşım vardı, belki beni kıskandırmak için belki salak olduğundan ruslarla, hatta evli bir kadınla bile birlikte olduğundan bahsetmişti. Ayrıldım. Sonra başkasıyla evlendi. O kadın bir çocuk yaptı ve boşanmışlar.

Canım çocuk yapacaksın, vücudun eskisi gibi olmayacak, senden soğuması için bir ton olay yaşanacak. Bu gibi tiplerin başka kadına gitme olasılığı, erkenden evlenene göre daha fazla.
Yani bizimki de sözde arkadaşlarıyla tatile gitmiş belli yerlere ama niyet o kadar belli ki. Sırf uçkur peşine bu kadyar çaba bana şu an o kadar iğrenç geliyor ki. Sadece cinsellik için yürümüş herkese. Sonradan duyuyorum ki aynı ortamda en yakın arkadaşının karısıyla önce o görüşmüş ama beğenmemiş kadını, bir kahve içip bırakmışlar sonra gitmiş nikah şahitleri olmuş 😞 herkes de beni aptal yerine koymuş evlerine girdim çıktım aynı sofraya oturdum bir de

Bir insanın utanması yoksa her şeyi yapabilir gibi geliyor bana da. Evli barklı olmasa karşıdaki de bana ne zaten geçmiş bitmiş derim. Ama bu adam ahlaksız ve çok afedersiniz şeref yoksunu.
Asla dönme gibi bir düşüncem yok aksine o birkaç ay için bile millet yanında gördü diye her aklıma geldiğinde daha da nefret ediyorum
Tebrik ederim sizi Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin inşaallah karşınıza sizin gibi düzgün biri çıkar bir ömür çok mutlu olursunuz

Hayırlı dua almışsınız ki erkenden kurtulmuşsunuz geçmiş olsun , bir insanın karaktersizliği varsa 50 yaşına da gelse değişmez ,genç düzgün erkek de böyle davranmaz belli ki ahlaksız ,ciddi düşünen biriyseniz kendinize eş seçiyorsanız selamını bile almayın bu tiplerin

Hepsinin de ağzında aynı laf, yapmayan erkek var mı.. Benim de zamanında ilişkilerim oldu inanın onu dert edecek bir insan değilim. Telefonunu karıştırdım o zaman istek attıkları görünüyordu, bakın benimle ilişki yaşıyor ama 300e yakın kadına istek atmış zamanında ve duruyorlar öyle. Kabul etseler ki birkaç tanesi etti silerim ne olacak dedi. Yapacak olsam eklemeden mesaj atarım ruhun mu duyar dedi. Dedi de dedi yani. Hem yaşadıkları hem bu arsızlıklar iyice mide bulandırdı.
İyi kıvırtıyor gerçekten seven tanımadığı kadınları takip etmez. Ünlü olur hadi orası ayrı, ya da tanıdığı olur o da ayrı. Onun yaptığı iyice şeylik yani. Yapmayan erkek evet var ama sayıları gün geçtikçe azalıyor.

Bildiğiniz kadınla tatil planı ayarlıyor, gitmeye birkaç gün kala kadının nişanlısı öğreniyor. Kadın da beni tehdit ediyor zorluyor demiş sonrası tehditler kavga gürültü. Mesajları kendim görmesem yalan söylüyor kadını tehdit etmiştir diyeceğim her şeyi bekliyorum ama kadınla bayağı aşk dolu, özledimli, otel seçmeli mesajları var. Silmemiş bir de. Kanıt olsun diye durmuş mesajlar yarın öbür gün şikayet ederse diye. 🤢
Kendisi ne kadar iğrenç bir insansa takıldığı kadınlar da bir o kadar iğrençmiş demek ki. Neyse ki fark etmişsiniz bu durumu sizin adınıza sevindim.

neyseki is isten gecmeden görmüssün adamin ic dünyasini kendini cok sansli insanlardan tanimalisin ve hep temkinli ol hayatini mavetmesine asla izin verme ipsiz sapsiz kopuklara

Ay bunlarda hic mi kafa yok yahu?

Bir ara beni etkilemeye calisan bir salak vardi. Benim yanimda digerlerine evli kadinla nasil birlikte oldugunu anlatip, ovunuyordu. Sonra da bir sey olmamis gibi bana kur yapiyordu. Insan aptal olur da bu kadar da olur mu?

Bizim ne dememiz lazim, ohh iyi yapmissin falan mi?😂

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Arkanıza bakmadan kaçın.

Back
X