Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

En doğru kararı verip ayrılmışsın,sana sevgi saygı değer veremiyeceği belli olmuş.Bence şanslı saymalısın kendini kurtuldum diye

Şimdiki "efendiliğinin" ne kadar süredir devam ettiğine bakarım ben. İnsanların hayatı birkaç dönemden oluşabilir. O nedenle gerçekten "mazi" olacak kadar zaman geçmişse bir şans verirdim ama hiçbir şeyi aceleye getirmezdim

İğrenç tabii ki de bekar olması flörtöz bir abaza olmasını gerektirmiyo siz de bunu kabullenmek zorunda değilsiniz çok düzgün insanlar var dışarıda böyle birinden kurtulduğunuz için gidin kurban falan kesin kimseyi de dinlemeyin geçmiş ve yaşam tarzı gayet de önemlidir değerinizi ve kriterlerinizi bilin

Katılıyorum
Berbat bir karakter
Ahlaki sınırı kalmamış insan her haltı yapar.
Yarın öbür gün baldızına sarkar, eşinin en yakın arkadaşına mesaj atar onu yapar bunu yapar.

Bizden önce geçmişi bizi ilgilendirmez diye diye de abazalari sapıkları almayalım hayatımıza bir zahmet. Çok iyi yapmışsınız tebrik ediyorum kararinizi

İlişkiye girdiği kadın sayısıyla mutlu olan tip.
Allah bilir kaçtane de hastalık vardır bu pislikte.
60-70 yasında anca düzelir bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…