- 16 Ağustos 2022
- 60
- 97
- 3
- Konu Sahibi Atanamamiscalikusu
-
Sevgiliniz bey geçmişinde metresmiş. Gitsin geçmişinde metres olan birini bulsun. Her şeye eyvallah, bunu herkesin içi almaz, kusura bakmasın beyefendi. Yok öyle jigololuk yap yap sonra doğru düzgün kadın bul. Hadi oradan derler adama.Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
İnanın bunlar terbiyemin müsaade ettiği anlatabildiğim kısmı. Villa kiralamalar toplu olarak ki sözde tatil amaçlı ama bu anlattıklarından sonra gittiği kişileri de az çok biliyorum. Rezil herif.Kendinizi kurtarmışsınız. Şeref sonradan kazanılmaz. Sakın dönmeyin.
Bu kadar duyduğum şeyden sonra adamın adından midem bulanıyor. Asla dönme gibi bir durum yokGerçek yüzünü görmüşsünüz geç olmadan.. Kimseye güvenmeyin..
O oturmuş kişilikli beyefendi geçmişinde beraber olduğu kadın profilleri ile evlenmez ama. Yerler onun oturmuş kişiliğini.Bunlar 18-25 yaş arası erkek davranışları. 34 yaş kişilik oturmuş olmalı artık diye düşünüyorum. Yakın zamanda da devam etmiş ki arkadaşını susturuyor. İyi olmuş ayrıldığınız.
İnanın benimle görüşmeye başladığı zaman bile maksimum 1 hafta önce iletişimi kestiği biri varmış instagramdan konuştuğu. Kısa süreli aynı ortamı paylaştığımız bir arkadaş için bile benden önce olur mu acaba diye düşünmüş.Sevgiliniz bey geçmişinde metresmiş. Gitsin geçmişinde metres olan birini bulsun. Her şeye eyvallah, bunu herkesin içi almaz, kusura bakmasın beyefendi. Yok öyle jigololuk yap yap sonra doğru düzgün kadın bul. Hadi oradan derler adama.
Olabilir.. Her tür insan var bu hayatta.Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Bir önceki yorumda da yazdım. Sözde kendi de her haltı yemiş ama doymuş artık düzenli hayat istiyormuş ama çok kısa zaman öncesine kadar yaptıklarını duydum. Kurum eğitime yollamış, her kadına asılmış ve bunu övüne övüne anlatıyor rezil zerre utanması yokBunlar 18-25 yaş arası erkek davranışları. 34 yaş kişilik oturmuş olmalı artık diye düşünüyorum. Yakın zamanda da devam etmiş ki arkadaşını susturuyor. İyi olmuş ayrıldığınız.
Benden öncesi beni ilgilendirmiyor diyorlar senin de mi arkadaşın ilişkin olmadı diyorlar. Sevgililik çok ama çok ayrı bir boyut. Ama anlattıkları, o gittiği oteller yediği haltlar inanın bilseler tamamını onlar da hak verir banaMantıklı davranmışsınız. Size böyle saçma sapan tavsiye veren arkadaşlarınızla ilişkinizi de bir gözden geçirin derim.
Arkadaş çevresi de aynı rezillikte. Biri 3 senedir evli bir kadınla birlikte parasını yiyor kadının, evine kadar getirmiş ailesinde kalmışlar vs. Ben böyle geniş mezhep mide görmedim dahaHiçbir ahlaki çizgisi olmayan bir insanmış gercekten, ne kötü bir zamandayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?