Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Bir önceki yorumda da yazdım. Sözde kendi de her haltı yemiş ama doymuş artık düzenli hayat istiyormuş ama çok kısa zaman öncesine kadar yaptıklarını duydum. Kurum eğitime yollamış, her kadına asılmış ve bunu övüne övüne anlatıyor rezil zerre utanması yok
Ya desenize o atladığın tiplerle evlen seni onlar paklar diye. Ama yok, doğru düzgün kadınla evlenecek, onu da o rezil tiplerle aldatacak. Çünkü o irkek. Ç.kü kopar inş. Gerçi hpv falan vardır bunda aman deyim .

Bu dürüst olunca geçmişin temizlenmesi durumu da genelde erkeklerde oluyor aynısını siz itiraf etseniz çekip sizi vurur bence , böyle bir durumda onun tepkisi ne olurdu ona da bakmak lazım
İlişki boyunca da her erkeği kıskandı desem. Kişi kendinden biliyormuş gerçekten işi. Herkesi kendi gibi bilip zehir etmiş günleri.

Ya desenize o atladığın tiplerle evlen seni onlar paklar diye. Ama yok, doğru düzgün kadınla evlenecek, onu da o rezil tiplerle aldatacak. Çünkü o irkek. Ç.kü kopar inş. Gerçi hpv falan vardır bunda aman deyim .
Bir ara konusu açıldı kavgadan sonra. Temiz olduğuna eminmiş de kendi ben ne basit, küçük bir kadınmışım ona bunu soracak kadar alçalmışım. Yavuz hırsız misali. Yo evlenmez öylesiyle. Özrü kabahatinden büyük. Aynı kıza 4 kişi yazmışlar hepsi yemiş içmiş gezmiş kızla. Miden nasıl aldı diyorum, o ayrı şimdi o eğlenilecek kız diyor

Maalesef bende bi bunu yakından yaşayan bı arkadaşımdan dinlemiştim.
Ama o bu rezillikleri evlilik yoluna girdikten sonra öğrendi ve dönemedi. Adam birkac arkadaşı ile bir kaç dediğim 10 kişiler, bir kadın kiralayıp, teker teker o kadını kullanıyorlarmış. Sonra herkes hiçbir şey olmamış gibi evine gidiyormuş.

Ben bunu duyduğumda şok olmuştum. Ama daha bitmedi, arkadaşım aile baskısıyla devam etmek zorunda kaldı evlendi. Adam o arkadaş grubuyla hala görüşüyor samimi. Birgün mutfakta telefon konuşmasını duyuyor arkadaşım, kocası diyormuş ki, "bende o kadının numarası yok, evli barklı adamım..." Arkadaşım bu hikayede maalesef bu ortamda şanslı! kısımda galiba...

Yada ne bilim. Erkek çocuklarını ahlaklı yetiştirmek çok önemli, öfke kusmak istiyorum böyle konular gördükçe

Benden öncesi beni ilgilendirmiyor diyorlar senin de mi arkadaşın ilişkin olmadı diyorlar. Sevgililik çok ama çok ayrı bir boyut. Ama anlattıkları, o gittiği oteller yediği haltlar inanın bilseler tamamını onlar da hak verir bana
Yahu birisiyle sevgili olunca o kişiye format mı atılıyor güncelleme mi geliyor nasıl bu kadar fazla değişeceğine inanılır? Bekarken bile bir şeylerin bir adabı vardır bir coolluğu vardır, uçan kuşa yazan filtresiz biri midesizdir. Ayrıca bu kadar çapkın takılan biri sanmıyorum sorunsuz tek evliliğe geçiş yapsın

Bir ara konusu açıldı kavgadan sonra. Temiz olduğuna eminmiş de kendi ben ne basit, küçük bir kadınmışım ona bunu soracak kadar alçalmışım. Yavuz hırsız misali. Yo evlenmez öylesiyle. Özrü kabahatinden büyük. Aynı kıza 4 kişi yazmışlar hepsi yemiş içmiş gezmiş kızla. Miden nasıl aldı diyorum, o ayrı şimdi o eğlenilecek kız diyor
Pissss kesin spermi yeşil akıyordur şimdi marazlı herif. Girmediği fare deliği kalmış. İrin.

Böylesine ahlaksız denir. Çok doğru yapmışsınız. Yalnız çevrenizde adama hak verenlerin bakış açısı da aynı adam gibi. Hazır el atmışken onları da değiştirin bence.
Belki de tamamını bilmedikleri için diye düşünmek istiyorum, diğer türlüsü gerçekten iğrenç. Eğitim diye gittiği yerde eklemediği tek bir kadın kalmamış diyorum, hani birini beğenip eklese sorun değil. Olsun işte oteldeler şansını denemiş eğlenmesin mi diyorlar 🤦‍♀️

Yahu birisiyle sevgili olunca o kişiye format mı atılıyor güncelleme mi geliyor nasıl bu kadar fazla değişeceğine inanılır? Bekarken bile bir şeylerin bir adabı vardır bir coolluğu vardır, uçan kuşa yazan filtresiz biri midesizdir. Ayrıca bu kadar çapkın takılan biri sanmıyorum sorunsuz tek evliliğe geçiş yapsın
İlişki sırasında bile rahat durduğunu düşünmüyorum ben zaten böyle bir adamın. İlk birkaç ay rahat durur belki yeni bir şeylerin heyecanıyla ama sonra alışmış bu adam, karakteri mi değişecek sihirli değnekle. Çapkın olsa keşke. Resmen ırz düşmanı bir sapık.

Belki de tamamını bilmedikleri için diye düşünmek istiyorum, diğer türlüsü gerçekten iğrenç. Eğitim diye gittiği yerde eklemediği tek bir kadın kalmamış diyorum, hani birini beğenip eklese sorun değil. Olsun işte oteldeler şansını denemiş eğlenmesin mi diyorlar 🤦‍♀️
Ya siz milletin ağzına ne bakıyonuz?

Bu adam hasta bence. Evlense de karısını her gün 300’kişiyle falan aldatır Allah ıslah etsin gerçekten.

Pissss kesin spermi yeşil akıyordur şimdi marazlı herif. Girmediği fare deliği kalmış. İrin.
🤢 Allah affetsin ama resmen adam gözüme böcek gibi görünüyor şu an midem bulanıyor hatırladıkça. Başkasının başını yakmaz inşallah

Bu adam hasta bence. Evlense de karısını her gün 300’kişiyle falan aldatır Allah ıslah etsin gerçekten.
İlişkide de aldatılmadığımı düşünmüyorum ben. Yakalamadım belki ama kara kaşıma kara gözüme vurulup aşkından deli olmadı adam bir anda. Gözü çıksın inşallah gözü dursa eli instagram dmsi durmamıştır

İnanın sürekli suçlanıyorum. En sonunda anlatacağım her şeyi bu sefer de hasetinden iftira atıyor diyecek. Onu da çekmek istemiyorum. Arkadaş ortamından biraz uzaklaşmak en iyisi galiba bir süre.
Ya otelde herkesi ekleyen bir abazingoveri çok beğenseler bacılarına alırlar size mi yedirirler aklınızı başınıza alın.

Yediği her b.ku anlatması dürüst olduğunu değil ileride yakalanirsa size "beni biliyorsun anlattım sana" diyebilmek için. Aşırı iğrenç bir insan aşırı hem de 🤢🤢🤢
Ben de öyle düşünüyorum. Bir de kalkıp benim kimseye sorumluluğum yoktu diyor o zaman rezil. İnsanın sorumluluğu olmaz da bir karakteri bir duruşu olur. İnanın kızla buluşacağı gün arabasını çarpmış kalkmış arabayı o halde bırakıp kızın yanına gitmiş. bana teker hafif inik sanki şimdi gelmeyeyim zaten iki güne görüşeceğiz demişti. Tam bir kart zampara 🤦‍♀️

Back
X