Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Adam resmen sırtlan. 20 yaşında da değil üstelik. Bu huylar onun üstüne yapışmış artık kimse değiştiremez. Unutun evlenince değişir saçmalıklarını. Siz ıslah evi misiniz? Kimsenin sizin temiz sayfanızı kirletmesine izin vermeyin. Bir şey olmaz diyenler kendileri olsa temkinli davranırlar size gelince böyle derler, bilirim o tipleri. Şahsen büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir insan yüz kere tavaf edip zemzemle yıkansa bile kendisinden kaçılması gereken bir tür.

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Her hafta biriyle görüşmüş olsa bile sadece o kişi olur hayatında. Aynı anda bir sürü kadın, ihanet, bu kadar uçkuruna düşkünlük. İlk defa bu kadarına şahit oluyorum
ya evli kadınlarla takilmak, nisanli biriyle tatile cikmak vs vs. yani şoyle düşünün hadi diyelim ki gormezden geldiniz gecmisini adamla evlenince muhattap olacaginiz arkadas ortamida leş.
ne demek kiz numaralari vermeler vs. yani bazı şeylerinde bir usturubu bir adabı olmalı bence

Yapmayan erkek var evet. Nişanlı bir kadınla beraber olmakla bekarlık değil şerefsizlik alakalı.
İnanın çalışma ortamında o kadar şeye şahit oldum ki. Zamanın gerisinde kalmış ve bütün ilişkiler böyle yürüyormuş gibi düşündüğüm hissettiğim zamanlar oldu. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Yapmayan da zaten evlenince gözü dışarıda kalanlarmış o doyup da gelmiş, allahın cezası
Bana doymuş adam lazım değil zaten, bana aç adam lazım, nabayım köşe minderi mi yapayım deyin 🤣

Böyle bir oluşumdan kurtulduğunuz için şükredin bu evlenseniz maazallah swinger falan da ister töbe töbe. Size erkek bekar adamdır yapar diyen arkadaşlarınız bunu bir kadın yapsa yerden yere vurur ama. Erkenden görmüşsünüz gerçek yüzünü sizin adınıza çok sevindim 🌸
Çok teşekkür ederim. Bir kadın hakkında en ufak bir şey duyulsa zaten kadın direkt etiketleniyor. Benim yanımda olurlar sandım ama çapkın adam doymuş olur muhabbeti aldı başını gitti.

Bekar olduğu zamanlar ne yaptığı beni bir noktaya kadar ilgilendirmiyor belki ama ben bir insanın karakterinin çok fazla değişeceğini düşünmüyorum özellikle bir yaştan sonra. Sürekli abaza, kız kovalayan biriyle de evli diye anılmak istemezdim. Sevgilileri olabilir iki taraf bekar olur her şeyi özgürce paylaşır. Ama evli bir insanla ilişki yaşaması ve diğer duyduklarım neler yaşayacağım konusunda da az çok fikir veriyor bana. Ahlaki bir sınırı yok adamın, her şey normal ve olabilir diye düşünüyor. Böyle biriyle bir ömür güvensizlik içinde yaşayamam zaten. Birkaç şey duyduktan sonra aynı ortamda plan her kadına o gözle bakıyor gibi gelmeye başladı.
Bakıyordur zaten, hiç şüphen olmasın, can çıkar huy çıkmaz. Çapkınlığın bile adabı olur, bu çapkınlık değil, şerefiszlik, gavatlık, artık ne dersen

Bu sizin hayatınız, nasıl bu kadar söz sahibiler , bu çok garip değil mi? Sanki kendilerine bulaşmasın diye size kaktırıyor gibiler.
Ufak bir çevre, her şey göz önünde oldu. Bir de neden ayrıldınız muhabbetleri çok döndü. Geçmişe çok takılı kalmışım öyle anlatmış beyefendi. Ben de etkilendim aynı şeyleri uzun süre duyunca sanırım. Haklısınız

Çok teşekkür ederim. Bir kadın hakkında en ufak bir şey duyulsa zaten kadın direkt etiketleniyor. Benim yanımda olurlar sandım ama çapkın adam doymuş olur muhabbeti aldı başını gitti.
Biz sizin yanınızdayız o zaman makinesiyle ortaçağdan günümüze gelmiş arkadaşlarınıza söyleyin kendileri öyle karaktersiz adamlarla evlensinler sonra sırtlarından sopa karınlarından sıpa eksik olmasın. Böyle konuşanları da çıkarın hayatınızda size lazım değil böyle insanlar. 🌸

Adam resmen sırtlan. 20 yaşında da değil üstelik. Bu huylar onun üstüne yapışmış artık kimse değiştiremez. Unutun evlenince değişir saçmalıklarını. Siz ıslah evi misiniz? Kimsenin sizin temiz sayfanızı kirletmesine izin vermeyin. Bir şey olmaz diyenler kendileri olsa temkinli davranırlar size gelince böyle derler, bilirim o tipleri. Şahsen büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir insan yüz kere tavaf edip zemzemle yıkansa bile kendisinden kaçılması gereken bir tür.
Bir keresinde bana eskiden öyle oldu diye şimdi de öyle olmak zorunda değil ben değiştim dedi.
Bir önceki aldattığı kızı da çok seviyormuş bir kere yapan hep yapar diye düşünüyorum ben. Kesinlikle ben de yaklaşacaklarını düşünmüyorum. Millet başkası söz konusu olunca çok koca yürekli oluyor maşallah. Adam resmen mağdur şu an.

Valla böylesine güvenen olur mu bilmiyorum ama ben asla güvenmezdim. Sakın barışmayın ve iletişimi tamamen koparın.

Ufak bir çevre, her şey göz önünde oldu. Bir de neden ayrıldınız muhabbetleri çok döndü. Geçmişe çok takılı kalmışım öyle anlatmış beyefendi. Ben de etkilendim aynı şeyleri uzun süre duyunca sanırım. Haklısınız
O kadar açık anlatmayın ama ucundan az çıtlatın, inkar edemeyeceği şekilde. Valla kafa karışacak bişey yok. Bu adamı gözünün nuruna kimse layık görmeyecek, bakmayın siz el kızısınız, sen al da ortalarda kalmasın sağa sola bulaşmasın diye bakarlar. Sizin ne yaşayacağınızın bir önemi yok yani. Herkes ekmeğine bakar. Hayatınızla ilgili kararlar verirken kimsenin gazına gelmeyin. O kapı kapanınca seçimlerinizin sonuçları ile siz başbaşa kalacaksınız, kimin etkilediğinin zerre önemi yok.

ya evli kadınlarla takilmak, nisanli biriyle tatile cikmak vs vs. yani şoyle düşünün hadi diyelim ki gormezden geldiniz gecmisini adamla evlenince muhattap olacaginiz arkadas ortamida leş.
ne demek kiz numaralari vermeler vs. yani bazı şeylerinde bir usturubu bir adabı olmalı bence
Kadına zerre saygısı olan biri kendi tanıştığı kadının numarasını yat kalk eğlen diye kuzenine, arkadaşına verir mi.. Sadece bu bile yetiyor iğrenmeme. Üzerinden zaman geçmiş sözde o olayların. Ama ben zerre inanmıyorum. Güvenemiyorum da. Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Herkes sizler kadar farkındalık dolu bir çevrede yaşamıyor maalesef. Yaşadığım çevrede ve sürekli bulunmak zorunda olduğum ortamda elinin kiri, sen abarttın diyerek her defasında taciz boyutunda uzunca nutuklar dinliyorum.
Doğrusunu yaptığıma eminim. Yaptıkları beni de ilgilendirmiyor ama bunaldım ve paylaşmak istedim.
Galiba konu içeriğine de ben karar veriyorum, teşekkürler.

Konu başlığınız ve içeriğinizi yeniden okuyun.

"Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz ? " diye soran sizsiniz. Konunuza 100 kişi yazsa , 90 ı geçmişi beni bağlamaz dese ; olur bu adamla mı diyeceksiniz ? Demeyecekseniz , görüşmeyi sona erdirdiyseniz ; bu konuyu açmanızın amacı nedir ve adamın ilişkilerini anlatmanızın kime nasıl bir faydası var ?

Bir ara konusu açıldı kavgadan sonra. Temiz olduğuna eminmiş de kendi ben ne basit, küçük bir kadınmışım ona bunu soracak kadar alçalmışım. Yavuz hırsız misali. Yo evlenmez öylesiyle. Özrü kabahatinden büyük. Aynı kıza 4 kişi yazmışlar hepsi yemiş içmiş gezmiş kızla. Miden nasıl aldı diyorum, o ayrı şimdi o eğlenilecek kız diyor

Şu cümleyi kuran adam için neden konu açtınız , diğer 3 adamla da arkadaş mısınız ?

Hepsinin kızla çok daha yakın bir ilişki yaşadıklarına dair gizli bir imanız da var burada.

Bunu size anlatan adama tepkiniz de "Miden nasıl aldı" demekmiş ,pes. 😒

Biz sizin yanınızdayız o zaman makinesiyle ortaçağdan günümüze gelmiş arkadaşlarınıza söyleyin kendileri öyle karaktersiz adamlarla evlensinler sonra sırtlarından sopa karınlarından sıpa eksik olmasın. Böyle konuşanları da çıkarın hayatınızda size lazım değil böyle insanlar. 🌸
Çok teşekkür ederim 🍀 bazı konular o kadar normal konuşuluyor ki artık ben mi sıkıntılıyım diye daraldım gece gece. Kesinlikle böyle bir düşünce tarzı istemiyorum hayatımda. Çok isteyen alsın yaşasın adamla. Eminim zaten yok demez 🤦‍♀️

Bir konu açılmış adam şerefsiz, adam şöyle böyle diye siz olsanız böyle aşağılık karaktersize güvenirmiydiniz gibisine soru cümlesiyle noktalanmış bir başlık.
Herkes bu aşağılık karaktersiz kart zampara adama giydirmiş. Millet yazdıkça konu sahibi de gaza gelmiş, yer yer içini soğutmuş. Tekrar bir hikayesini daha ekleyip daha da gaz vermiş herkes de döktürmüşte döktürmüş.
Sonra da adam demişki ne var bunda ben dürüst oldum doydum da geldim sana.
Sonracıma öyle ortamlar görmüş ki artık zaman böyleymiş bütün ilişkiler böyle yürüyormuş.
Mantığa uydurabilir bir açıklama.
Beyin denen organ bunu yer.
Adamın yaşamadığı çok az şey kalmış onu da yazsam afaroz edilirim.
Ama hepsi sana kadarmış.
Sen hayatında olunca bunları yapmazmış.
Etkileyici cidden. Belki olur.
Bi de böyle düşün. :KK45:

Kadına zerre saygısı olan biri kendi tanıştığı kadının numarasını yat kalk eğlen diye kuzenine, arkadaşına verir mi.. Sadece bu bile yetiyor iğrenmeme. Üzerinden zaman geçmiş sözde o olayların. Ama ben zerre inanmıyorum. Güvenemiyorum da. Allah bildiği gibi yapsın inşallah
bir nevi kadın pazarlıyor diyelim.

O kadar açık anlatmayın ama ucundan az çıtlatın, inkar edemeyeceği şekilde. Valla kafa karışacak bişey yok. Bu adamı gözünün nuruna kimse layık görmeyecek, bakmayın siz el kızısınız, sen al da ortalarda kalmasın sağa sola bulaşmasın diye bakarlar. Sizin ne yaşayacağınızın bir önemi yok yani. Herkes ekmeğine bakar. Hayatınızla ilgili kararlar verirken kimsenin gazına gelmeyin. O kapı kapanınca seçimlerinizin sonuçları ile siz başbaşa kalacaksınız, kimin etkilediğinin zerre önemi yok.
Bu olayların bir kısmı başka şehirde yaşanıyor, elimde mesaj veya kanıtlayabileceğim bir durum yok. Arkadaşları da evli barklı bir tanesi bile evet oldu demez kendi başını yakmaz. O bakımdan sanırım bir daha bu konu açılırsa daha sert bir şekilde tepki gösterip gerekirse iletişimi koparacağım. Herkesin ahlaki değerleri kendine. Kanıtlama çabasına bile girmemem gerekiyordu sanırım en başından. Yüz buldular.

Çok teşekkür ederim 🍀 bazı konular o kadar normal konuşuluyor ki artık ben mi sıkıntılıyım diye daraldım gece gece. Kesinlikle böyle bir düşünce tarzı istemiyorum hayatımda. Çok isteyen alsın yaşasın adamla. Eminim zaten yok demez 🤦‍♀️
Başkasının karısına nişanlısına atlamanın, takıldığı kadının numarasını al biraz da sen kullan diye kankasına vermenin neyi normal konuşuluyor yav? Pavyonlarda böyle ortam yoktur. O çevreden kaçın kurtulun.

Back
X