Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Arkadaş çevresi de aynı rezillikte. Biri 3 senedir evli bir kadınla birlikte parasını yiyor kadının, evine kadar getirmiş ailesinde kalmışlar vs. Ben böyle geniş mezhep mide görmedim daha

O zaman, burada bu adam için ; neden "Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz ? " başlığıyla konu açtınız ?

Bu bilgileri neden bizimle paylaşıyorsunuz ?

Ya otelde herkesi ekleyen bir abazingoveri çok beğenseler bacılarına alırlar size mi yedirirler aklınızı başınıza alın.
O da öyle tabii bir de sanırım dışarıdan böyle bilinen bir insanla adım anıldığı için de utanıyorum. Adam yediği haltlardan utanmıyor arsız, ben bu adamla görüldüm diye kendimi yiyorum aylardır.

O da öyle tabii bir de sanırım dışarıdan böyle bilinen bir insanla adım anıldığı için de utanıyorum. Adam yediği haltlardan utanmıyor arsız, ben bu adamla görüldüm diye kendimi yiyorum aylardır.
Çok üstünüze gelirlerse, sizin bacınız yok mu kaptırmayın bu pırlantayı hemen alın deyin. Hıyar yutmuş gibi susarlar.

O zaman, burada bu adam için ; neden "Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz ? " başlığıyla konu açtınız ?

Bu bilgileri neden bizimle paylaşıyorsunuz ?
Herkes sizler kadar farkındalık dolu bir çevrede yaşamıyor maalesef. Yaşadığım çevrede ve sürekli bulunmak zorunda olduğum ortamda elinin kiri, sen abarttın diyerek her defasında taciz boyutunda uzunca nutuklar dinliyorum.
Doğrusunu yaptığıma eminim. Yaptıkları beni de ilgilendirmiyor ama bunaldım ve paylaşmak istedim.
Galiba konu içeriğine de ben karar veriyorum, teşekkürler.

Ben de öyle düşünüyorum. Bir de kalkıp benim kimseye sorumluluğum yoktu diyor o zaman rezil. İnsanın sorumluluğu olmaz da bir karakteri bir duruşu olur. İnanın kızla buluşacağı gün arabasını çarpmış kalkmış arabayı o halde bırakıp kızın yanına gitmiş. bana teker hafif inik sanki şimdi gelmeyeyim zaten iki güne görüşeceğiz demişti. Tam bir kart zampara 🤦‍♀️
Siz de deyin bakalım, ben de önüme gelenle yattım benim de kimseye sorumluluğum yoktu diye, alın size miss gibi kurtuluş 😂

Bilmem ben çok rahatsız olmadım söylemeseydi beyfendi olarak evlenecektiniz sonuçta hayatınıza ben bana nasıl davrandığına bakardım heralde karaktersizse zaten ne olduğu çıkar ortaya bekar birinin yaptıklarıyla çok ilgilenmem ben bekarken neler yaptım bilen var mı yok ;)

Arkana bile bakmadan kaç… aynı şeyleri sen yapmış olsaydın eminim ben namuslu kız arıyorum der seni terk ederdi 🤢🤢
Aynılarını ben anlatsaydım büyük ihtimalle şu an erkek whatsapp gruplarında numaram dağıtılıyordu. Terk etmezdi hatta yüce gönlüyle ortam yaratırdı galiba diğerleri için de 🤢

En sonunda o olacak ya da uzaklaşacağım herkesten. Bugün net konuştum ama bakalım bu sefer işe yarar inşallah
Bu sizin hayatınız, nasıl bu kadar söz sahibiler , bu çok garip değil mi? Sanki kendilerine bulaşmasın diye size kaktırıyor gibiler.

Konuya nasıl anlatacağımı bilemedim aslında. Kafamı zor toparlıyorum. 1 sene kadar önce arkadaş ortamında dünyanın en beyefendi denilebilecek kişisi ile tanıştım. İnanın etraftan başlarda tek kelime bile duymadım.
Tek sıkıntı 34 yaşındaydı bizim burda işi gücü olan adam o yaşa kadar bekar kalmaz dediler bir sorun yoksa. (ben tasvip etmiyorum ama genel görüş yaşlılarda bu şekilde). Tanıyınca onlar da ne efendi maşallah dedi ailem.
Birkaç ay sonra arkadaşlarıyla otururken ki çok nadir ortak çevremiz dışında kendi yakın arkadaşlarıyla görüştürdü. Tam arkadaşı bir şey diyecek bu atlıyor susturuyor, konu oluyor ben ne oluyor diyorum geçiştiriyor. Daha sonra ben dışarıdan adamın geçmiş ilişkilerine dair bir şeyler duyunca blöf yaptım biliyorum diye inanın midem bulandı duyduklarımdan.
Evli barklı kadınlar, nişanlı eski kız arkadaşıyla düğün öncesi veda tatili ayarlama, önüne gelen kadına slm, nbr, tanışalım mı diyen bir tip. Milyon kadına istek atmış insragramdan.asla bir kriter olmadan. Dünyanın bir ucuna gitmiş kadın peşine benim evime yarım saat mesafeden gelmezdi.
Adam tam bir abazaymış, arkadaşları arasında birbirlerine kadınların numarasını vermeler, kendi ağzıyla söylediği önceki ilişkisindeki kadını aldatması.
Ben direkt ayrıldım ama arkadaşlarım bu kadar detay bilmiyor ama kadınlar bile bekar ne olacak diyor. Aylardır aynı muhabbet bu gece de açıldı. Benden öncesi beni ilgilendirmiyormuş, her haltı yapmış ama dürüst davranmış anlatmış, yapmayan erkek mi varmış. Benimle olan zamana bakacakmışım. Allah aşkına zamanında başkasının karısıyla birlikte olmayı içi alan, evlenmek üzere olan biriyle tatil planı yapan adam değişir mi? Yürüyen dişi kuşa medeni durum sormadan yazmış
Değiştiyse bile ben bunları bilerek evlenemem. Midem kaldırmaz. Düpedüz ahlaksızmış işte.

Bilmem ben çok rahatsız olmadım söylemeseydi beyfendi olarak evlenecektiniz sonuçta hayatınıza ben bana nasıl davrandığına bakardım heralde karaktersizse zaten ne olduğu çıkar ortaya bekar birinin yaptıklarıyla çok ilgilenmem ben bekarken neler yaptım bilen var mı yok :KK66:
Bekar olduğu zamanlar ne yaptığı beni bir noktaya kadar ilgilendirmiyor belki ama ben bir insanın karakterinin çok fazla değişeceğini düşünmüyorum özellikle bir yaştan sonra. Sürekli abaza, kız kovalayan biriyle de evli diye anılmak istemezdim. Sevgilileri olabilir iki taraf bekar olur her şeyi özgürce paylaşır. Ama evli bir insanla ilişki yaşaması ve diğer duyduklarım neler yaşayacağım konusunda da az çok fikir veriyor bana. Ahlaki bir sınırı yok adamın, her şey normal ve olabilir diye düşünüyor. Böyle biriyle bir ömür güvensizlik içinde yaşayamam zaten. Birkaç şey duyduktan sonra aynı ortamda plan her kadına o gözle bakıyor gibi gelmeye başladı.

normal ilişkiler yasayan kisinin gecmisi bizi ilgilendirmez ama sizin bahsettiğiniz vatandaş tam bir leş.
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Her hafta biriyle görüşmüş olsa bile sadece o kişi olur hayatında. Aynı anda bir sürü kadın, ihanet, bu kadar uçkuruna düşkünlük. İlk defa bu kadarına şahit oluyorum

Adamla ayrıldıktan sonra , adamın neden tüm çarpık ilişkilerini ve detaylarını anlatma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum. 😒
Adamdan ayrılamıyor olsa, tehdit edilse veya aşkından ölüyor olsa dert sahibi olsa anlayacağım da. Sadece biz öğrenmiş olduk, gıyabında sövdük bitti.
"Evet var böyle şeref yoksunları "diyeyim ben de, konuya yorumum olsun.

Back
X