geçmişte yaşadıklarını hatırladıkça gözlerin doluyor ve ağlıyormusun? hem cinsel birşeyler yaşamadım diyorsun hemde neden bu kadar pişmansın..
benim bir arkadaşımın sevgiliside onu bu yüzden terketmişti, devamlı soruyordu eski sevgilini çok mu sevmiştin ne yaşamıştınız seni öpmüşmüydü hiç aklına geliyormu gibi... kız unutmuş gitmişti ama erkek arkadaşı sürekli sorarak hatırlatıyordu ve kız gerçekten eski sevgilisiyle kötü hiç bir şey yaşamamıştı öpüşmek dışında.. velhasılkelam bu çocuk arkadşıma hayatı zehir etti kendine de aşık edip terkedip gitti.. boşver demek ki takıntılı biriymiş belkide olmaması daha hayırlı olmuş.
eğer kastettiğin şey dudaktan öpüşme, dokunma vs gibi şeylerse terk eden eş adayınız çok gerikafalıymış doğrusu.
yok eğer (elle tatmin etme vs) gibi bi şeyse bunu bilmekte ısrar etmesi yanlış.
o "benim yanaktan öpme dışında bişeyim olmadı"ların hepsi sizi konuşturmak için kurduğu bir tuzak.
bundan sonraki eş adayınıza ne olursa olsun detay vermeyin.
dürüst olmayın. evet, eğer yaşadığınız çevre dürüst olmanıza izin vermiyorsa dürüst olmamaktan başka bir çare yok.
siz kendinizi çevrenizden soyutlayamazsınız. dürüst ya da yalancı, o çevreye uymak zorundasınız.
toplumumuzun ikiyüzlülüğü bu, ama yapacak bir şey yok. söylemeyin, gizleyin.
canim
insanlarin gecmisinde ne yasadigi neden bu kadar önemli olsunki
onun sütten cikmis ak kasik oldugunu nerden bileceksniz
belliki laf almaya calismis
gecmise bu kadar takintili bir adam evlenseydin kimbilir neler cikaracakti
bosver
boyle adamlar evlenince daha kötü oluyor
var akrabalarimda
sanada gelince
sen ne yasamissan hepsini yaslarin geregi yasamissin
bunu bircok insan yasiyor zaten
sen biten bu iliskiyi kurtuldum diye düsün
ilerde daha buyuk seyler olmadan
cnm kesinlikle anlatma ne demek kiminle ne yaşadıysan yaşadın o seninle onun arasında bence birazda olsa söylememeliydin bu ne biçim soru diip kızıp konu değiştirmeliydin mutluluk için pempe ylan de geç buna kandırma falan sanma sen böyle olacağını bile bile mi yaptın bence kendini suçlama herşey zamanında olmuş bitmiş geleceğe taşıma geçmişi geçmişde bırak
Dolaylı olarak sorduğum herkes, hatta annem bile böyle söylüyor( sanki bir arkadaşım bu durumdaymış gibi..veya tv.de böyle bir olayı izlemişm gibi anlatıyorum fikir almak için..)
Eğer kendi de bunları yapsaydı veya daha ileri aşama olmuş olsaydı bile, neden hassas davransındı ki peki? Yani kendisinin yaptığı bişeyi başkasına normal görmez miydi??
Arkadaşlar cvp.larınız için nekadar tşk.etsem az.. Kendimi dünyanın en kötü insanı gibi hisseder oldum artık.Yani başka açılardan gerçekten ben elinden dilinden zarar vermeyen biryimdir.Ona ne saygısız bir sözüm ve ayrıldıktan sonra etrafıma karşı durumu toparlamak adına onu kötüleyişim..hiçbir şekilde olmadı.
Çalıp çırpan, laf taşıyan ,ara bozan bir insan değilim..Bu tarz özelliklerin hiç mi kıymeti yoktu, o kadar mutlu edişim çok mu manasızdı.. Off off
Ben anlayamadım maalesef...ieri boyutta bişey yaşamadıınız ama geçmişinizden dolayı terk edildiniz ve pişmansınız geçmişinizden..geriye el ele tutuşma ve öpme kalıyor..bunlardan mı pişmansınız?bunlardan dolayı mı terk etti anlamadım:26:
Benim yemedigim halt kalmadi gecmisimde,en kaba tabirle...
Fazlasi ile rahat bir kizdim,annem babam ,bizlerle ilgilenmezlerdi,Restaurantlari vardi gece gunduz calisirlardi.hayatimda bir cok erkek arkadasim oldu..
hic biriyle ciddi dusunmedigim icin bir cok sey yasadim benim yasantim burda bazilarina ters gelebilir fakat yorumum baskalari tarafindan yorumlanmaz ise sevinirim:) herneyse gelelim olaya..bende senin gibi bir durum yasadim..
bir cocuk sevdim.o herseyi bilerek ve isteyerek benimle nisanlandi.Fakat nisanlimin ailesi
bir yerlerden benim eski yasantimi ogrenmis ve ogullariyla nisani atmami istemistiattimda..
yanigecmis pesimizi birakmiyor.Yaptigimiz cahillikler bunlara neden oluyor.
ama sen birsey yapmamissin,cinsellik vs.Anlatsaydin keske,okadar bilmek istiyorsa
en azindan ondan sonra birakirsa biraksaydi.
giden gitmis ama uzulme artik,elbet seni boyle kabul eden adam gibi biri cikar karsina,,,
sevgiler..
Burada yazmam beklenemez sanırım? Dediğim gibi cinsel birliktelik olmadı.. Yanaktan öpmekten biraz öteydi, umarım anlatabiliyorum.. Tabiiki pişmanım,ama geçmişe pişmanlığın da faydası yok ki kahretsin.. İnsan sadece geleceğinde tekrarlamama fırsatına sahip..
Benim yemedigim halt kalmadi gecmisimde,en kaba tabirle...
Fazlasi ile rahat bir kizdim,annem babam ,bizlerle ilgilenmezlerdi,Restaurantlari vardi gece gunduz calisirlardi.hayatimda bir cok erkek arkadasim oldu..
hic biriyle ciddi dusunmedigim icin bir cok sey yasadim benim yasantim burda bazilarina ters gelebilir fakat yorumum baskalari tarafindan yorumlanmaz ise sevinirim:) herneyse gelelim olaya..bende senin gibi bir durum yasadim..
bir cocuk sevdim.o herseyi bilerek ve isteyerek benimle nisanlandi.Fakat nisanlimin ailesi
bir yerlerden benim eski yasantimi ogrenmis ve ogullariyla nisani atmami istemistiattimda..
yanigecmis pesimizi birakmiyor.Yaptigimiz cahillikler bunlara neden oluyor.
ama sen birsey yapmamissin,cinsellik vs.Anlatsaydin keske,okadar bilmek istiyorsa
en azindan ondan sonra birakirsa biraksaydi.
giden gitmis ama uzulme artik,elbet seni boyle kabul eden adam gibi biri cikar karsina,,,
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?