Geçmişi kafamdan silemiyorum..

Canım senin adına üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah aklından kötü düşünceleri çıkart at olumlu düşün böyle yaparak hem ilişkinize hemde kendine zarar veriyorsun umarım yani inşallah psikolojik tedavinin faydasını görürsün inşallah

Film gibi hayatın çok üzüldüm

Film gibi hayatın çok üzüldüm
ben hayatima degil anama cok uzuldum ogluma hamileyim .1 gun oncesi arayip helalik istedi olsem o gunu unutmam .tam 15 temmuz. gunu oldu bu olAy. dogumuma 1 hafta kala anam can verdi cenazesine gidemedim .oglumun dogmasina sevinnemedim ve cok zor bir dogum yasadimmm allah rahmet eylesin ne diyelim kotu kader

Off of bu ne kardeşim ya... babanı görmüyorsun dimi

Off of bu ne kardeşim ya... babanı görmüyorsun dimi
gormuyorm. en son annemin intihari icin memelekete gitmistim yuzune tukurdum o gunden beridir gorusmuyorm abimler genede ona sirtni donmuyorlar sevmiyorlar ama nasl vicdanlari var atmiyorlar gene halini hatrini evlatlik vazifelerini yerine getiriyorlar sen birdr evlendigi kadinin cocuklarini. nasl perisan ettigini bir bilsen annem o kucuk kizina acidi. kizda cok mahsumdu bu kiza yazik ordada kalmasin diye. akrabalrin biriyle tanistirip evledndirdi kadin gitmeden son iyiligini yapti.. cok zordu kendini sulama kanalin atmasi. ve kucuklugumde hep korktugum o sulama kanali annemin mezari oldu. ondan bana kalan bir esarbi ve tokasi ve tespihi

Ne çok şey yaşamışsınız kanım dondu resmen Allah annenizi Affeder umarım mekanı cennet olur.Asla almam onu hayatıma Bize yaşattığı şeyleri ölsem unutmam.Yaşamayan insana anlatınca ne olursa olsun babandır der.Siz çok iyi anlıyorsunuzdur şimdi.inanın anca karşımda ölüsünü görünce içim soğur..

hani bagzi seyler vardir biri olurse uzulurmusun diye ben uzulmem gidip mezarina. tukurum o cinsten bise ne babasi biz cok sansliyiz cunku bizim annelerimiz birer melekkkk bizim kahramanlarimiz esim yonunden cok sansliyim inss sende oylesindir

Of gerçektenmi ne hayatlar var film konusu olur yani , gel de unut unutulurmu bu geçmiş...

Hiç sanmıyorum faydasını göreceğimi ama umarım dediğiniz gibi olur.İşin kötü tarafı herşeyin farkındayım ama bile bile yapıyorum bu saçmalıkları..

hani bagzi seyler vardir biri olurse uzulurmusun diye ben uzulmem gidip mezarina. tukurum o cinsten bise ne babasi biz cok sansliyiz cunku bizim annelerimiz birer melekkkk bizim kahramanlarimiz esim yonunden cok sansliyim inss sende oylesindir
Ne şanslısınız ki iyi bi eşe sahipsiniz. Benim bugün beynimde o kadar çok döndü ki boşanmak üzere oldugum eşle ilgili keşke ölse de içim bi soğusa diye. İnsan affedemiyor yapılanları...

Onun tüm sülalesini Annemin tek tırnağına kurban ederim ben.Nişanlım okadar merhametli ki.Hastalandığımda evladıymış gibi bakar her zaman böyledir.umarım evlendikten sonra da böyle olur.Allah sizlere de sabır mutluluk huzur versin inşallah

Of gerçektenmi ne hayatlar var film konusu olur yani , gel de unut unutulurmu bu geçmiş...
unutmuyorum. sadece sukur ediyorm muge anlidaki. bir kiz baba katili oldu ya onu gorunce. sukur ettim cunku bir ara bende dusunuyordum. suan. 3 cocugum mutlu bir evliligim var bunlar herseye degiyor kendi hayatim icin. bu olayda tek kurban annemdi..

canim bise deyimim mi aksine. benim babamin ailesi. harika insanlar annemi cok seviyorlar .bizi .kolladilar hep allah onlardan bin kez. razi olsun cunku annem. babamin tum kardeslerini elleriyle buyutmus. refa borclari vardi hepsini seviyorm sevmediklerim annemin ailesi dedm annemi alip baskasiyla evlendirecekti annem babasini bicakla kovalamis.

İşe yaramıyor deme destek almaya devam et mutlaka. Kendine de yüklenme etkilenmiş olman çok normal. Ama durumun farkında olman bile iyi bişey bence. Allah yardımcın olsun

Ne çok şey yaşamışsın. Rabbim annene gani gani rahmet eylesin. Elleri öpülesi kadın. Mekanı cennet olur inşallah.

sag ol canim guzel dualrin icin. rabbim evladini sana bagislasin insallah

Amcalarımın adını bile bilmiyorum zaten varla yok arasında bişeydiler.Bir gün arayıp sormadılar bile ne annesi ne babası ne kardeşleri.Hiç kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…