- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Çok teşekkür ederim.Ben biraz umutsuz vakayım sanırım.Keşke farkında olmasaydım diyorum bazen belki o zaman daha gamsız olurdum en azından sorunun ne olduğunu çözmekle uğraşırdım.İşe yaramıyor deme destek almaya devam et mutlaka. Kendine de yüklenme etkilenmiş olman çok normal. Ama durumun farkında olman bile iyi bişey bence. Allah yardımcın olsun
babaniz olcak o adam baskasi icin mi terk etti sizi.. bu sorum yarida kalsin diyecegim tek sey senin benim gibi bir suru. insan var. belki insan doguduktqn sonra secimlerini yapiyor evlenmek cocuk yapmak ise girmek okumak gibi ama ne yazikki anne ve babani secemiyorsun. kader. isteAmcalarımın adını bile bilmiyorum zaten varla yok arasında bişeydiler.Bir gün arayıp sormadılar bile ne annesi ne babası ne kardeşleri.Hiç kimse.
Vala üzülme diye söylemek istemedim ama benimde aklıma o olay geldi ,allah anneciğine rahmet etsin , senin adına sevindim bari evliliğinde yüzün gülmüşunutmuyorum. sadece sukur ediyorm muge anlidaki. bir kiz baba katili oldu ya onu gorunce. sukur ettim cunku bir ara bende dusunuyordum. suan. 3 cocugum mutlu bir evliligim var bunlar herseye degiyor kendi hayatim icin. bu olayda tek kurban annemdi..
Evet öyleymiş.boşandıktan çok kısa bir süre sonra evlenmişler.O kadını görsen suratına tükürmezsin.Ben tek kızım bi abim bi de erkek kardeşim var.Şimdi bi kızı olduğunu duydum.Beni hep benim biricik kızım diye severdi.Çok zoruma gidiyor yediremiyorum kendime.Ona karşı kinim öfkem çok büyük.En özel günlerimde bile arkamda değildi.gelmek istese zaten kabul etmezdim ama insan o çabayı da göremeyince daha çok nefret ediyor.babaniz olcak o adam baskasi icin mi terk etti sizi.. bu sorum yarida kalsin diyecegim tek sey senin benim gibi bir suru. insan var. belki insan doguduktqn sonra secimlerini yapiyor evlenmek cocuk yapmak ise girmek okumak gibi ama ne yazikki anne ve babani secemiyorsun. kader. iste
canim. cok sag. oncelikle kucuklugun verdigi eziklikgi cok sukur yasamiyorm cok gucluy. kotu bir olay oldugi zamn soguk kanli olmayi basariyorm basarmak zorundayiz. allah bir can borcumuz var hersey gelip geciyor aylar yillar geciyor unutamiyorsun ama acin hafifliyo bosa zamn herseyin ilacidir dememislerVala üzülme diye söylemek istemedim ama benimde aklıma o olay geldi ,allah anneciğine rahmet etsin , senin adına sevindim bari evliliğinde yüzün gülmüş
bence nefret bile etme. evlenince o baba sevgisini esinden insallah fazla fazla alirsin esimle ayni yastayiz ama o beenim babam gibi. evimin golgesi sadece cocuklarima degil bana da o baba sefkatini veriyor insallah sende benm gibi asarsiin bak. biz hayattayiz ama giden. kim oldu annem sende kendine bu zulmu etme kurtul bu. gamsiz ol. nefret bile etmeeeEvet öyleymiş.boşandıktan çok kısa bir süre sonra evlenmişler.O kadını görsen suratına tükürmezsin.Ben tek kızım bi abim bi de erkek kardeşim var.Şimdi bi kızı olduğunu duydum.Beni hep benim biricik kızım diye severdi.Çok zoruma gidiyor yediremiyorum kendime.Ona karşı kinim öfkem çok büyük.En özel günlerimde bile arkamda değildi.gelmek istese zaten kabul etmezdim ama insan o çabayı da göremeyince daha çok nefret ediyor.
Aslında benim şuan asıl sıkıntım onun gitmiş olmasının verdiği öfke değil.Yaşadıklarımdan ötürü nişanlıma haketmediği bir tavır sergilemem.güvenmeme rağmen defalarca saçma sapan şeylerdn dolayı güvenmediğimi söylemiştim mesela yada olayları çok aşırı kurcalıyorum ama istemeden oluyor bu kavga ettikten sonra aklım başıma geliyor yapmamam gerekirdi diyorum.Doğal olarak aramızı bozuyor bu tavrım.bence nefret bile etme. evlenince o baba sevgisini esinden insallah fazla fazla alirsin esimle ayni yastayiz ama o beenim babam gibi. evimin golgesi sadece cocuklarima degil bana da o baba sefkatini veriyor insallah sende benm gibi asarsiin bak. biz hayattayiz ama giden. kim oldu annem sende kendine bu zulmu etme kurtul bu. gamsiz ol. nefret bile etmeee
yapma canim cunAslında benim şuan asıl sıkıntım onun gitmiş olmasının verdiği öfke değil.Yaşadıklarımdan ötürü nişanlıma haketmediği bir tavır sergilemem.güvenmeme rağmen defalarca saçma sapan şeylerdn dolayı güvenmediğimi söylemiştim mesela yada olayları çok aşırı kurcalıyorum ama istemeden oluyor bu kavga ettikten sonra aklım başıma geliyor yapmamam gerekirdi diyorum.Doğal olarak aramızı bozuyor bu tavrım.
yapma canm insanlara. guvenmeaek bunlari asamayiz kimse onlar gibi kotu olmaz nisanliniz iyi birinr benziyor .bence. babalarizin guya tek hakli yani zorla evlenmeleri hemn bunlarla basliyip kendini savunmalari peh pehAslında benim şuan asıl sıkıntım onun gitmiş olmasının verdiği öfke değil.Yaşadıklarımdan ötürü nişanlıma haketmediği bir tavır sergilemem.güvenmeme rağmen defalarca saçma sapan şeylerdn dolayı güvenmediğimi söylemiştim mesela yada olayları çok aşırı kurcalıyorum ama istemeden oluyor bu kavga ettikten sonra aklım başıma geliyor yapmamam gerekirdi diyorum.Doğal olarak aramızı bozuyor bu tavrım.
Onlar hep haklıdır zaten.Herşey istemeyerek olmuştur.Hep aynı yalanlar..yapma canim cun
yapma canm insanlara. guvenmeaek bunlari asamayiz kimse onlar gibi kotu olmaz nisanliniz iyi birinr benziyor .bence. babalarizin guya tek hakli yani zorla evlenmeleri hemn bunlarla basliyip kendini savunmalari peh peh
Tartıştıktan sonra aklım başıma gelince aynı böyle düşünüyorum zaten bende.Ama işte sonra yine aynı şeyler..Her insan ayni degildir cnm. Ya da her erkek baban gibi olmaz zorunda degil. 5 parmagin 5i bile ayni degil unutma. Bence bu dusuncelerle iliskinizi yipratma.
Daha önce bir işe yaramadığı için şuan pek bir inancım yok açıkçası.İlk önce uzman tedavisi ama bunu başarcagına beyninden bunu atcagina inanarak gitmelisin.
Tabiiki öyle herşeyi yaşatabilir hayat bizlere.Bunu kendime neden yaptığımı bilmiyorum.Yaptığım an farkında değilim ama sonradan aklım başıma geliyo.Nişanlın senin baban degil siz anne babanizin evliliginizi yasamiyorsunuz
ayni seyleri yasayacagini dusunerek beynine yanlis sinyaller gonderiyorsun
Bunu kendine neden yapiyorsun? Kendibi gerceklestiren kehanet diye bir sey var
Hayat bu kimin ne yasayacagini bilemeyiz
ilk desteğimi aldığım zaman 16 yaşımdaydım sanırım ozaman bi psikiyatri uzmanına yönlendirip aynı zamanda ilaçta kullanmamı istemişti doktor. onu da kullanmama rağmen hiç bir işe yaramadı.Böyle düşünmemin sebebi bu belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?