Denedim onu ama o kadar sosyetikler ki rahatsız oldum. Sınıf annesi oldum sadece.Yasinizdan dolayi biraz erken geldi bana isi birakmaniz.. cunku yillarca calisan biri evde cok zor duruyor.. annemden biliyorum.. 60 yasinda emeklide oldu ama hala calisiyor ben evde duramam diyor alisinca oyle oluyor bende simdi hamilelikten dolayi calismiyorum ama bazen delirecek gibi oluyorum lakin evde olmak da dediginiz gibi cok guzel :) simdi zamaninda ayiramadiginiz vaktinizi bol bol cocugunuza ayirin derslerine bakin okul aile birligine katilin hatta gonullu calisin hem cocuga goz kulak olursunuz :)
Denedim onu ama o kadar sosyetikler ki rahatsız oldum. Sınıf annesi oldum sadece.
düşünmedim değil. Ama düzgün bir iş bulabilir miyim bilmiyorum. bir yandan da çocuğa kim bakacak sorunum var.yaşınız genç sanırım .yeni iş baksanız
Canım teşekkür ederim öneriler için. Halk egitim kursları eğitimci almıyor malesef. onlar kendi kadrolarını çoktan kurmuş. dışarıdan biri olmak zor.Iste boyle dusunurseniz daha cok uzulursunuz :/ sosyetiklermis oraya buraya gidiyorlarmis hergun baska kiyafet giyiyorlarmis vs vs bunlari gormemeye calisin duymamaya calisin kafanizda kurmayin.. insanlari olduklari gibi kabul etmeliyiz.. mesela siyah veya beyaz bi tisort alin ve surekli onu giyin bu sizin tarziniz olsun belli bi sure sonra herkes bunu kabul eder kiyafet derdiniz kalmaz.. ornegin Cem Yilmaz.. siyah tisort deyince nedense kimse onu yadirgamaz.. kiyafeti halletikten sonra gezme tozma icinde bahaneler bulun okuldan sonra benim su hobim var hergun onu yapiyorum deyin davetlerin de onune gecersiniz.. ay ne cok konustum :/ is icinde mesela halk egitim kurumlarinda gonullu ogretmenlik yapabilirsiniz yarim gun.. okuma yazma ogretmeni olur, bir el isi beceriniz varsa o olur.. biraz dusununce cok sey bulabiliriz :) bol sans.
Çok iyi yapmışsın canım. bol sans ve hayırlı olsun.Sizinle aynı yaştayız. İkinci kızımın doğumuyla işi bırakmıştım. 2,5 yıl sonra tekrar işe başladım. Bugün üçüncü günüm. Ev hanımı olmak bana göre değilmiş bunu anladım. Şu anda çok mutluyum.
Çok düşündüm ama iki geçerli nedenim vardı. biri oğlumla ilgilenecek kimse yok. İkincisi ms hastasıyım ben yollarda çok yoruluyorum.Bu yaşta işten ayrılarak hata yapmissin.
ne diyimkiyaşadıkların çok normal. daha rüyalar görmeye başlayacaksın. kendini hep çalışırken göreceksin. uyandığında yine hayal kırıklığı.. yaşın genç daha. çalışmak gibisi gerçekten yok
bizler gibi yoğun calismaya alismis insanlar evde tüm gün boş boş oturamaz. acil hobiler edinmeniz lazim. spora (plates, yoga, zumba vs.) veya kurslara yazılın. yakin arkadaşlarınız varsa gün yapın ama evde yapilanlardan diil bu aralar dışarda toplanip gün yapmak moda :))) daha olmadi part time rahat bi iş bulursaniz tekrat calismaya başlayınArkadaşlar benim derdim biraz psikolojik sanırım. 20 yılımı doldurduğum için işten ayrıldım. Hep bunu bekliyordum aslında ama 1 yıl geçince sıkılmaya başladım sanırım. şimdi de geçmişteki günler daha güzel geliyor bana. Ofisteki kahvemi alıyordum, bir işe yarıyordum , iki insan görüyordum, güzel kıyafetler almak için nedenim oluyordu vs.
aslında ev de güzel. yollarla uğraşımyorum sabah uzun uzun uyuyorum. oğlumun veli toplantılarına gidebiliyorum nihayet falan. ama giderek vasat gelmeye başladı.hata yaptın diyen olacaktır ama yorulmuştum. yaşım 38. vallahi böyle iki arada psikolojik bir durumdayım işte.
uygun bir iş bulmam lâzım şöyle servisi vs olan. ama oğlum da var kimse yok ilgilenecekTekrardan başlayabilirsiniz, yaşınız çok değil.
çocuktan dolayi çalışmam zor ama part time en güzeli. yok öyle bir iş bakıyorum sürekli. çözüm bu aslında. hem ufak bir harçlık da olur güzel olurdu. bir taşla iki kuş.bizler gibi yoğun calismaya alismis insanlar evde tüm gün boş boş oturamaz. acil hobiler edinmeniz lazim. spora (plates, yoga, zumba vs.) veya kurslara yazılın. yakin arkadaşlarınız varsa gün yapın ama evde yapilanlardan diil bu aralar dışarda toplanip gün yapmak moda :))) daha olmadi part time rahat bi iş bulursaniz tekrat calismaya başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?