Geçmişi özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen bana bakma hayatım. evi benimseyen ve çok memnun olanlar var tabi. yerimiz belki evimizdir. bir yerleşebilsek iyi olur.

Yaşınız çoook genç, en az bir 20 yıl daha çalışırsınız. İşleyen demir ışıldar demişler, kesinlikle emekli olacak yaşta değilsiniz, ki 60-65te emekli olanlar bile bir gerileme yaşıyor hem fiziksel hem psikolojik olarak. Siz de çalışarak mutlu olan bir insansınız anladığım kadarıyla, bence tekrar başlayın, 20 yıllık tecrübenizle iyi bir bulabilirsiniz.

Ne guzle genc yasta emeklimi oldun.
Bence cocuklarin vakot gecirmenin tadini cikart.
Cok sikiliyorsanda baska is bak

Cnm yok mu bi hobin kurslara katil,arkadaslarinla bulus,oglunla gezmelere cik,film keyfi yap,kitap oku oglunuz kac yasinda bilmiyorum amabenimki 8 aylik hasretim bunlarin hepsine

Canım benim bir mesleğim yoktu zaten ne yazikki. ofiste sipariş giriyordum sürekli. Kariyer kelimesi komik yani bu iş için :)
Onu da gelistirebilirsiniz. Veritaani konularina girebilirsiniz. Yeteneginizi ve tecrubenizi her konuda kullanabilirsiniz.
Oyle ipleri birakmak kolaydir, zaten her zaman yapabilirsiniz birakmayi... ama yeniden , daha iyisini denemek varken, birakmayin.

"Veritaani konularina girebilirsiniz."

"veritabani" olacakti , lol

Cnm yok mu bi hobin kurslara katil,arkadaslarinla bulus,oglunla gezmelere cik,film keyfi yap,kitap oku oglunuz kac yasinda bilmiyorum amabenimki 8 aylik hasretim bunlarin hepsine
oğlum 10 yaşında :) darısı başına canım. sende onun keyfini çıkar özleniyor o günleri.

Maddi acidan bir skinti yoksa hayatinzda
Calismayin derim rahatszliginz da varmis Allah sifa versin.
Bos bos evde oturmayin tabiki,
Spor,kitap,film,yuruyus ...
Kurslara gidin hobi amacli .orada yeni insanlar da tanirsiniz.
Yasiniz itibariyle cok avantajlisiniz bu ve buna benzer aktiviteler icin.

bu yaşınıza kadar çalışmışsınız. şimdi de evin keyfini çıkarın bence. eşinizi ve çocuğunuzu işe, okula gönderdikten sonra alın kahvenizi kitap okuyun. onlara yemekler, tatlılar yapın. TEGV'e gönüllü olabilirsiniz. kurslara katılın, yürüyüş yapın, yabancı dizi izleyin. çok alternatif var esasında yapabileceğiniz.

Ah ben de emekli olabilseydim.Yurt dışı gezileri yapın hobi kurslarına gidin.Demekki işiniz rahatmış .Benim .d.tümden kan alıyorlar valla.Evde olmak mutluluk sebebi benim için.

Ya Milletim biraz fazla tembel. Burada insanlar 75 yasina kadar hic calismayi birakmiyorlar, emekli olsalar bile.
Calismazsaniz Alzheimer olma olasiliginiz daha yuksek .

20yılda emekli olunuyor mu ya?25yıl değil mi?Bayanların 20yıl diye de duydum birinden o doğru mu?Erkekler erken emekli olmasın.Bayanların kafası çok götürmüyor..Bize de yıpranma payı gelseydi.11yıl oldu benim özel kurumu toplatacam daha ...Senle yaşıtım negüzel erken pirimi doldurmuşsun...58de maaş alacaz o kötü.

Aynen öyle 57 yaşını beklicez. ölmezsek insallah alırız birkaç sene. 1996 girişliyim ben bu arada.

Dertsiz Başına dert alma özel çok zor iliğini sömürür otur gez toz bence emekli olmak için iyi bir yaş enerjin olur

Emeklilik yaşı 20yıl mı kadınların?Onun cevabını alamadım.

Çok düşündüm ama iki geçerli nedenim vardı. biri oğlumla ilgilenecek kimse yok. İkincisi ms hastasıyım ben yollarda çok yoruluyorum.
yine de acaba dediğim oluyor inan.

dikis tasarim vs ilginizi cekmez mi?
kendinize kiyafet tasarlayin mesela, taki vs yapabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…