sen bana bakma hayatım. evi benimseyen ve çok memnun olanlar var tabi. yerimiz belki evimizdir. bir yerleşebilsek iyi olur.Anladım..yinede olumlu bakmaya çalışın. .bende 3 aydır evdeyim ara verdim diyelim..ama mutluyum çalışmak çok yordu beni..herşeye yetişmekte yoruldum..şimdilik iyi gidiyor..daha sakinim çocuklarla ilgileniyorum..spor diyet birşeyler yapmaya çalışıyorum. .şimdilik özlemiyorum. .
Onu da gelistirebilirsiniz. Veritaani konularina girebilirsiniz. Yeteneginizi ve tecrubenizi her konuda kullanabilirsiniz.Canım benim bir mesleğim yoktu zaten ne yazikki. ofiste sipariş giriyordum sürekli. Kariyer kelimesi komik yani bu iş için :)
oğlum 10 yaşında :) darısı başına canım. sende onun keyfini çıkar özleniyor o günleri.Cnm yok mu bi hobin kurslara katil,arkadaslarinla bulus,oglunla gezmelere cik,film keyfi yap,kitap oku oglunuz kac yasinda bilmiyorum amabenimki 8 aylik hasretim bunlarin hepsine
Aynen öyle 57 yaşını beklicez. ölmezsek insallah alırız birkaç sene. 1996 girişliyim ben bu arada.20yılda emekli olunuyor mu ya?25yıl değil mi?Bayanların 20yıl diye de duydum birinden o doğru mu?Erkekler erken emekli olmasın.Bayanların kafası çok götürmüyor..Bize de yıpranma payı gelseydi.11yıl oldu benim özel kurumu toplatacam daha ...Senle yaşıtım negüzel erken pirimi doldurmuşsun...58de maaş alacaz o kötü.
sen de haklısın cnm.Ya Milletim biraz fazla tembel. Burada insanlar 75 yasina kadar hic calismayi birakmiyorlar, emekli olsalar bile.
Calismazsaniz Alzheimer olma olasiliginiz daha yuksek .
Evet cnm. 5 bin küsür gün. 20 yıla tekabül ediyor. Alo 176 yı arıyorsun tc numaranla hemen söylüyorlar kaç yılında hakedeceğini.Emeklilik yaşı 20yıl mı kadınların?Onun cevabını alamadım.
Çok düşündüm ama iki geçerli nedenim vardı. biri oğlumla ilgilenecek kimse yok. İkincisi ms hastasıyım ben yollarda çok yoruluyorum.
yine de acaba dediğim oluyor inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?