Geçmişi özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi durumunuz uygunsa sizin yerinizde olsam bir sure daha dinlenir sonra kendi sevdigim isi yapardim. Bir yer acmak, satis yapmak vs ilginizi ceken neyse... daha az stresli ve kendi emeginiz olan guzel bir ugras
Eşim ticaret yapıyor. biryer açmak la ilgili nasibimizi aldık. satış da bana göre değil. aklıma başka bişey de gelmiyor (

Beynin oynu bu bence, elinde olmayanın sadece olumlu yanlarını hatırlatıyor.

İşiniz nasıldı bilmiyorum ama stres, aşırı beyin yorgunluğu MS'i ilerleten sebepler değil mi? Bence kendinize severek yapacağınız bir uğraş, ya da eğitim alanı bulun ve part time kendi emeğinizle gelir olabilecek şeyler düşünün.

Sağlıklı günler dilerim.

P.S. Tek muhabbet konusu ne yiyelim, ne giyelim, eve ne eşya alalım, çocuğum şunu yapmış olan kokoş ev hanımları ile fazla takılmayın. Hakkaten enerji sömürüyorlar.

süpersin @Samsonn bilimsel yaklaşım çok güzeldi. beynin geçmişi hep güzel hatirlamasi olabilir.
kokos ev hanımları ile hiç ortak yanım yok. O kadar çoklarmis ki. yalnız kaldım resmen.

Yerinizde olsam evimin tadını çıkarırım.
20 sene dile kolay çalışmışsınız.
Geçmişler olsun rahatsızlığınız da varmış.
Artık keyfinize bakma zamanı.
Yürüyüş yapın,hafif kahvaltı yapın,eşinize ve çocuğunuza güzel ve farklı yemekler pişirin.
Kitap okuyun,AÖF okuyun.
Stressiz yaşayın en önemlisi.

Çok haklısın Laale . 20 sene çalışıp prim günümü doldurdum sonuçta. aslında sükretmem lâzım değilmi. eşim de diyor. uzat ayağını otur istediğini yap. İnsanoğlu nankör yaa. Hiç kendimden beklemezdim valla

yaşınız çok genç ama çalışma hayatınada erken atılmışınız , ben 32 yaşındayım aktif olarak 8 yıldır iş hayatındayım öncesinde 3-4 yıl part time çalışma tecrübem oldu yada gunluk ısler yaptım ....
emeklılıgıme kadar calısmak zorundayım yanı 58 yasına kadar cunku maaş olmadıktan sonra primi doldurmanın anlamı yok benım için, ama maaş alabilsem primim doldugu an emekli olurdum ve bol bol gezerdim ve tatil yapardım maddi durumunuz iyiyse bir süre kafanızı dinleyin sonrasında iş hayatına geri dönebilirsiniz belki daha az maaş ama daha rahat bir iş bulabilirsiniz, ms hastasıyım ve çocuğum var demişiniz çocuk okul çağına gelmiş kendi başının çaresine bakabilir hastalıkta sizi aşırı etkilemiyor ise kendinizi yormadan çalışmaya devam edebilirsiniz...
6 yıl sonrasını düşündümde işi bıraksam evde oturamam gibime geliyor en aktif dönemizde emekliye ayrılmış oluyorsunuz

Estağfurullah ne nankörlüğü.
Biz ne yaşayacağımızı biliyor muyuz sanki?
Gerçekten şükredin,dinlenin,o güzel ayaklarınızı da bugün de benim için uzatın.

iş hayatı güzel de insanlarla uğraşmak zor be canım. her insanın bir huyu var ve tahammül ettikçe yanında barinabilirsin. ben 20 yılda sayısız insana tahammül ettim. 20 li yaşlarda kolay oluyor da artık tamam diyorsun. gelince o yıllara daha iyi anlarsın. öneriler için teşekkür ederim :)

Bol bol kitap okuyun. Spora gidin. Yüzmeye gidin. Hobi kurslarına gidin. Bunlar çocuk okuldayken vaktinizi doldurur zaten. Çocuğunuz okuldan gelince de biraz onunla ilgilenirsiniz bir iki de onun kursu olsa zaten koşturmaca geçer gunleriniz. Rahatsizliginiz da var kendiniz için stressiz yaşayın, rahat takilin. Sağlıcakla.

biraz dinlendikten gene calisirsiniz :)

Bir meslekte en parlanaca zamanda isten ayrililir mi! Kariyerin peak yapabilecegi zaman vaz gecmissiniz.

o yıllar dediğiniz yaşım 32 aramızda bırkaç yaş var ve dediğim gibi part time yıllarını sayarsak 12 yıldır iş hayatındayım yanı senınle aramızda dağlar yok ama ben yinede çalışmaktan yanayım

çalışmak güzel bişey evet. ama biyerde bitecek değilmi . olabildiğince uzun tutun sizler.

Çok tatlı yazmışsın cnm. Teşekkür

Siz yine şanslısınız şimdi insanlar 58 yaşına kadar mecbur çalışacaklar. .biraz çevre edinmeye çalışın. .kurslar bu iş için ideal bence..gezin planlar yapın. .bir hobi olabilir..kitap okuyun..yardım derneklerine yada çocuk esirgeme kurumlarında annelik yapabilirsiniz..ben bu konuya çok meyilliyim ..ilk fırsatta yapmak isterim. .huzurevine gidin..zaten demişler ya bir hastaneden bir mezarlıktan geçin ara sıra diye..hayat çok kısa ..

Bu arada benim prim günüm doldu ama 58 yaşında emekli olabileceğim. malesef yeni yasa böyle.

Anladım..yinede olumlu bakmaya çalışın. .bende 3 aydır evdeyim ara verdim diyelim..ama mutluyum çalışmak çok yordu beni..herşeye yetişmekte yoruldum..şimdilik iyi gidiyor..daha sakinim çocuklarla ilgileniyorum..spor diyet birşeyler yapmaya çalışıyorum. .şimdilik özlemiyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…