Geçmişi unutma durumu

Ben de öyleyim iyi mi kötü mü bilmiyorum yani. Özellikle izlediğim filmleri okuduğum kitapları asla hatırlamıyorum. Kaç tane film açıp ortasına geldiğimde bunu izlemiştim diyip kapatıyorum aslında bitirsem de olur sonunu hatırlamıyorum çünkü shjdj.Yada ortamda film kitap konusu geçince onu okudum diyorum konusunu sorsalar anlatamıyorum sjkgfc. 3-4 sene önce yaşanmış bi olayı bile insanlar kelimesi kelimesine ne konuşulduğunu anlatıyo ben hayretler içinde dinliyorum oha öyle mi dedim diye. Bilmiyorum ki niye böyle

Bu bende de var yakın tarihi hatırlıyorum geçirdiğim günleri ne yaptığımı vs ama geçmişteki yaşananları özellikle büyük olaylarla ilgili bile çoğu şeyi hatırlamıyorum ve beynim gereksiz muhabbetlerle dolu değildir ama yinede yok aklımda kalmıyor okuduğum kitaplar filmler vs içinde geçerli gün içindeki yapılacakları unutmam ama geçmiş aklımda değilmpek oturup iyice düşünmem lazım

Bu benim işte. İkizler burcu musunuz

Ben 2 gün öncesini bile unutuyorum .
Mesela geçenlerde erkek arkadaşım hastaneye gideceğini söyledi ,benim aklımdan çıkmış ,e napıyosun nerdesin dedim ,hastanedeyim dedi,aaa noldu ki ???
O an derin bir sessizlik
Arkadaşlarım erken alzheimer diyor
Belki de zihin gereksiz bulduğu bilgileri siliyordur o şekilde kendimi avutuyorum .

Benim de aynı şekilde unutma problemim var iki gun oncesini bile soyledigim cumleyi hatirlamiyorum bazen yalnız değilmişim en azindanben Bi ara psikolojik ilaçlar kullanmıştım ona bağlıyodum ama tabi net Bi şey diyemiyorum

Amaaan bacım toplum olarak hepimizin bir yarası var. Seninki de bu olsun. Travmadır o travma.
Boşver takılma hem geri getirip napıcaksın. Hatırlayacağın şeyler prk dd hoşuna da gitmeyebilir, arkana değil önüne bakıcaksın bu hayatta

Öyle tabi ama sadece kötü şeyleri değil ne var ne yok siliyorum sonra anlatılan şeyleri hayretle dinliyorum, bir hastalığın ön belirtileri mi bilemiyorum

Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor eşime de oluyor mesela biz Didime 2 kez gittik diyorum yok 1 kez gittik kendi kullandı üstelik arabayı ben kullandım bilirim 1 kez gittik diyor ısrar ediyor ben ikisinde de farklı şapka taktım diyorum Allah'tan sosyal medya var bak dedim geçenlerde de yine bir şeyi unutmuş yok artık diyorum benim hafızam iyidir ama eşimin böyle diye üzülüyorum nedeni nedir acaba merak ediyorum.

Bende de oluyor hatta yakın zamanda annem üniversite zamanında bir arkadaşımla olan olayı hatırlattı bana ama ben unutmuşum anımsama dahi yok sonra korktum da bir yandan demans mı başladı ne diye ciddi ciddi çoğu şeyi unutuyorum umarım normaldir yaş 30 u geçince başlıyor teklemeler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…