Yani kimle ne yaşadığını anlatmak zorunda değil. Ama ben olsam söylerdim. Çünkü iş ciddiye binince aileler işin içine girince işler daha karmaşık hale geliyor.Merhaba güzel bayanlar,
Benim bir samimi kiz arkadasim biriyle tanisti 15 ay önce ve olay ciddiye gidiyor ( söz kesilecek) . Kendisi yıllar önce biriyle ilişki yaşadı. Onun pişmanlığını yaşıyor zaten.
Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.
Siz olsanız nasıl geçiştirirsiniz? Ne yalan konuşmak ne de gerçekleri anlatmak istemiyor, çünkü yarın öbür gün başına kakar diye çok korkuyor.
Geçmişte yaşadığı kötü olay ne? Bunu bilmeden nasıl tavsiye verelim ki? Eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmeyi mi kastediyor
Açık açık söylesin. Adam zaten öğrenicek daha önce ilişkiye girdiğini peşin peşin kandırıldığını söylesin bence. He adam bekaret meselesini takmayacak biriyse zaten bu konuyu konuşmalarının bi manası bile yokEvet , bu adam evli kızı kandırmıştı. Bekarım diye. Tabi kendisi öğrenince hemen bıraktı ama iş işten geçmişti maalesef
Kötü bir olay yaşadı ne ya. İstemiş sevişmiş ayrılınca mı kötü olay oluyor? Söylemesine gerek yok eğer elime erkek eli değmedi modunda takılmıyorsa mesele yok bence.
Açık açık söylesin. Adam zaten öğrenicek daha önce ilişkiye girdiğini peşin peşin kandırıldığını söylesin bence. He adam bekaret meselesini takmayacak biriyse zaten bu konuyu konuşmalarının bi manası bile yok
Niye durgun suyu bulandırıyor. Kötü bişi yaşadım demek baştan saçmalık.Türk erkeğine anlatilacak birşey olsa zaten anlatacak. Ama değil maalesef. Bu yüzden hiç birşey anlatmak istemiyor . Ne yalan ne de doğru.
Nasıl geçiştirebilir?
İyi de sevgilisine ne bundan? Kandırılmış öğrenince ayrılmış bitti gitti. Hepimiz yanlış şeyler yaşıyoruz hayatımızda olmayan insanları ilgilendirmez ki.Körü olan kandırılması. O yüzden yani. Adam evliydi ve bu yüzden olayı daha kötü olarak değerlendiriyor. Haklı olarak
anlatmayacaksa ne diye konusunu açıyor? konusunu açıyorsa anlatmalı.Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.
anlatmak istemediği "bakire" olmadığı mı yoksa evli biriyle ilişkisi olduğu mu? bakireyim modunda takılmıyorsa konuyu kurcalamaması yeter.
Evli insanların metreslerini kandırıp oyaladığını yiyen kaldı mı ya?Onu söylemiş evli birinin bunu kandırıp oyaldığını ama devamını getirememiş.
Sevgilisi bir gün sormuş biriyle beraber oldun mu diye o da “ çok meraklısın “ cevabını vermiş.
Korkusu bunu ilerde gene sorması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?