Gecmisi

univ

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
296
171
303
Amasya
Merhaba güzel bayanlar,

Benim bir samimi kiz arkadasim biriyle tanisti 15 ay önce ve olay ciddiye gidiyor ( söz kesilecek) . Kendisi yıllar önce biriyle ilişki yaşadı. Onun pişmanlığını yaşıyor zaten.

Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.

Siz olsanız nasıl geçiştirirsiniz? Ne yalan konuşmak ne de gerçekleri anlatmak istemiyor, çünkü yarın öbür gün başına kakar diye çok korkuyor.

Yani kimle ne yaşadığını anlatmak zorunda değil. Ama ben olsam söylerdim. Çünkü iş ciddiye binince aileler işin içine girince işler daha karmaşık hale geliyor.

Geçmişte yaşadığı kötü olay ne? Bunu bilmeden nasıl tavsiye verelim ki? Eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmeyi mi kastediyor

Evet , bu adam evli kızı kandırmıştı. Bekarım diye. Tabi kendisi öğrenince hemen bıraktı ama iş işten geçmişti maalesef

Evet , bu adam evli kızı kandırmıştı. Bekarım diye. Tabi kendisi öğrenince hemen bıraktı ama iş işten geçmişti maalesef
Açık açık söylesin. Adam zaten öğrenicek daha önce ilişkiye girdiğini peşin peşin kandırıldığını söylesin bence. He adam bekaret meselesini takmayacak biriyse zaten bu konuyu konuşmalarının bi manası bile yok

Kötü bir olay yaşadı ne ya. İstemiş sevişmiş ayrılınca mı kötü olay oluyor? Söylemesine gerek yok eğer elime erkek eli değmedi modunda takılmıyorsa mesele yok bence.

Körü olan kandırılması. O yüzden yani. Adam evliydi ve bu yüzden olayı daha kötü olarak değerlendiriyor. Haklı olarak

Sevgilisine sorsun birbirimize geçmişimizi anlatacak mıyız diye. Adam bilmek isterse olduğu gibi anlatsın bence.

Bunu önceki arkadaşına da anlattı cinsellik yaşadığı ilişkinin ardından. Adam önemli değil dedi sonra da başına kaktı. Bu gibi olaylar yaşamak istemiyor korkuyor

Ben olsam kimseye ne yasadigimin hesabini vermezdim.

Ama tutup, ilişki yasadigini ogrenince veya duyunca sorun edecek adamlarla hic bisey soylemeden evlenmek başini agritir arkadasinin. Omur boyu ya ogrenirse diye geçmez.
Şu durumda acik acik soylemesi de bisey degistirmez, yine basini agritir cunku bu konulari acıp bakire misin degil misin diye merak eden adam bunu her turlu sorun eder, simdi etmese evlenince eder. Cokta zorlamamak lazim bazi seyleri.

Körü olan kandırılması. O yüzden yani. Adam evliydi ve bu yüzden olayı daha kötü olarak değerlendiriyor. Haklı olarak
İyi de sevgilisine ne bundan? Kandırılmış öğrenince ayrılmış bitti gitti. Hepimiz yanlış şeyler yaşıyoruz hayatımızda olmayan insanları ilgilendirmez ki.

Bu korkuyu evli adamla bile isteye beraber olduysa anlayabilirim ancak.

Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.
anlatmayacaksa ne diye konusunu açıyor? konusunu açıyorsa anlatmalı.

çocuk sormuş mu önceden ilişkiye girdin mi diye?yoksa o sormadan mı söylemiş? sormadan söylediyse ne alaka?

sordu diye söylediyse de ne alaka? ha adam da bakirdir,evleneceği kişinin de ilki olmak istiyordur bunu anlarım. ama öteki türlü geçmiş hayat kimseyi ilgilendirmez.

kötü olay başkasıyla sevişmesi mi? kötü mü bu? Allah korusun bana kötü olay deseler tecavüz falan aklıma gelir.

evlenmeden sevişmeyi kötü olay olarak adlandırıyorsa kişi,yaşamasın o zaman. sonradan böyle ezilip büzülmenin anlamı yok.

ayrıca evleneceği kişinin karşısında bu mesele yüzünden eğilip bükülürse, berbat bir şey yapmış gibi tavırlara girerse, yarın bir gün o adam da bir kavga anında vb. bunu ona karşı kullanır,haberi olsun.

o yüzden dik dursun,hiç kendini öyle ezik durumuna sokmasın. kendisine acımazsa,kocası hiç acımaz.

anlatmak istemediği "bakire" olmadığı mı yoksa evli biriyle ilişkisi olduğu mu? bakireyim modunda takılmıyorsa konuyu kurcalamaması yeter.

Onu söylemiş evli birinin bunu kandırıp oyaldığını ama devamını getirememiş.

Sevgilisi bir gün sormuş biriyle beraber oldun mu diye o da “ çok meraklısın “ cevabını vermiş.

Korkusu bunu ilerde gene sorması

Evli insanların metreslerini kandırıp oyaladığını yiyen kaldı mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…